Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 07.05.2012.
15:01
Vestionline, Ag. A

FSS i Miha postigli dogovor, potpis 15.05

Predsednik FSS Tomislav Karadžić i Siniša Mihajlović, izašli su iz prostorija Saveza na Terazijama sa informacijom da se 15. maja očekuje zvaničan potpis ugovora i promocija novog selektora "orlova".

 

Dogovor "kuću" gradi - Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović praktično je dogovorio sve sa Fudbalskim savezom Srbije i do 15. maja trebalo bi da potpiše ugovor i postane selektor.

"Od 11 sati prepodne advokati pregledaju sve članove ugovora, ostaje još da se reše neke tehničke stvari, i nadam se da ćemo ispoštovati datum koji smo zacrtali. Dat je nalog advokatima da pripreme sve što treba i 15. maja će, nadamo se, Siniša Mihajlović potpisati ugovor", rekao je Karadžić.

Tog dana ističe rok u kojem Fudbalski savez Srbije mora da uputi pozive svim reprezentativcima na koje računa za prijateljske utakmice sa Španijom (26. maja), Francuskom (31. maja) i Švedskom (5. juna), ali Mihajlović je kazao da ništa još nije gotovo, ali da su na pravom putu da naprave dogovor.

"Pregovori su još u toku. Čekamo da se reše još neka tehnička pitanja", rekao je Mihajlović pre nego što je počeo da priča o novom angažmanu.

Mladi srpski stručnjak je potvrdio da već dva meseca razmišlja kao selektor.

"Dva meseca već pratim igrače, volim neke stvari da radim unapred. Bez obzira da li na kraju budem selektor ili ne, to je moj način rada", kaže Mihajlović.

Po hrvatskim medijima su se već pojavile priče da se "vatreni" više plaše njega nego reprezentacije Srbije.

"Ne znam, to mi nije poznato, Mihajlović nije na terenu, već je trener, bilo bi bolje da se plaše igrača. Što se mene tiče, ne plašim se Bilića zato što smo prijatelji, više me interesuju hrvatski igrači", poručio je Miha i potvrdio da je održao razgovore sa jednim brojem igrača na koje računa u budućnosti.

"Razmišljamo o podmlađivanju, gledali smo već neke igrače i u inostranstvu, kao i u Srbiji. Interesantni su mi svi igrači koji mogu da igraju za Srbiju, bez obzira iz koje su lige", istakao je za kraj, verovatno novi selektor "orlova".

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 07.05.2012. 15:22
Sa srećom i ne koristi olako reč prijatelj!
Ponedeljak 07.05.2012. 23:51
Najbolji moguci izbor posle Antica nek sastavi mladu reprezentaciju i bice dobro.. Zelim ti puno pobeda Sinisa i sve najbolje...
Ponedeljak 07.05.2012. 19:29
zelim ti puno srece u tvojim namjerama Miha, ali smo tako i Antica pozdravljali i bili sretni sto preuzima nas u reprezentaciju i na kraju smo zavrsili ,......znamo svi!! Vjerujem ja u tebe, moram vjerovati kao patrijota svoje Matice ali mislim da ti nece bas biti lako. Imamo mi kvalitetne igrace ali kad je u pitanju reprezentacija uvjek nekako bez nekakve volje i sa nekim izgovorima zavrsavamo nase utakmice. Ali ok, hajde da vidimo te prijateljske vs Spanije,Francuske i Svedske pa cemo onda znati malo vise. sretno
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online