Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 10.12.2018.
12:30
Vestionline A

Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop za period od 10. do 17. decembra 2018. godine.

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: pred vama je lepa prilika da popravite odnose sa saradnicima. Iako ste svesni finansijske situacije, to ne treba da vas spreči da ostanete optimistični u svakom pogledu.
LjUBAV: raduje vas razgovor u kome ste partneru dali do znanja da nije nezamenljiv. Vaš ponos će biti zadovoljen, ali možete preterati ako se ne zaustavite na vreme.
ZDRAVLjE: glavobolja.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.) 

POSAO: umor vas ometa u aktivnostima. Očekuju vas dešavanja koja će vas svojom dinamikom uvući u nov tempo. To će vas naterati da se razbudite i ponovo izađete u prvi plan u radnoj sredini.
LjUBAV: mislite da vas voljena osoba napušta samo zato što je izostala podrška na koju ste računali. Bespotrebno brinete, kriza je uzrokovana trenutnim sukobom interesa.
ZDRAVLjE: nesanica.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: bavite se jednim obavezama, a ostale u potpunosti zanemarujete. Vaši pretpostavljeni nemaju neograničeno strpljenje. Ako se sad posebno potrudite, slede vam zavidan poslovan uspeh.
LjUBAV: zaneli ste se u platonski odnos sa nepoznatom osobom koja je, ili daleko od vas, ili je nikada niste lično sreli. Na vreme se otrgnite, jer je reč o iluziji.
ZDRAVLjE: pripazite bubrege.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.) 

POSAO: tek od kraja nedelje vas očekuje povoljniji period. Naglašena napetost može prouzrokovati komplikacije i neprijatne sukobe sa osobama koje se otvoreno izjašnjavaju da su na suprotnoj strani. Prećutite.
LjUBAV: na pragu ste velike promene kojom se jedna važna faza vašeg života završava. Ne očekujte brza rešenja jer će problemi potrajati još neko vreme.
ZDRAVLjE: pazite se infekcija.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: na vama je previše obaveza jer ste loše procenili da će vam to doneti veliku novčanu korist. Plan je realan, ali vam je potrebna pomoć još jedne osobe čija će vam finansijska podrška rešiti sve.
LjUBAV: partner ne uviđa da nije pravi trenutak za vatreno iskazivanje emocija. Strast i ljubomora vam, trenutno, prijaju, ali samo u minimalnim, količinama.
ZDRAVLjE: moguće su aritmije.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: nameće vam se prilika da preuzmete vođstvo u važnom poduhvatu. Ako se skoncentrišete i krenete u posao organizovano, rezultati mogu biti isplativi, naročito ako u poslu bude učestvovalo više ljudi.
LjUBAV: nemate strpljenja za partnerovu svadljivost. Moguće su nesuglasice u kojima ćete, u afektu, povući poteze zbog kojih se kasnije možete pokajati.
ZDRAVLjE: prolazna depresija.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: muči vas neraspoloženje. Pristižu obaveze kroz koje ćete učiti kako da nadmudrite sami sebe. Period napornog rada možete izdržati ako ne dozvolite sebi da vas preosetljivost navede na ishitrene odluke.
LjUBAV: tokom nedelje ćete upoznati uticajnu osobu sa kojom možete ostvariti romantičnu avanturu. Čak i ako obuzdate svoj pesimizam, veza neće dugo trajati.
ZDRAVLjE: nervoza.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: period u kome ste bili previše opušteni je iza vas. Od sredine nedelje vam sledi još jedno neprijatno iznenađenje zbog koga ćete morati da izdvojite veću sumu novca kako biste premostili novonastale izdatke.
LjUBAV: neraspoloženi ste zbog loših odnosa sa ukućanima. Budite realni jer je zasluga vaša. Ako preuzmete odgovornost rešićete i situaciju u svoju korist.
ZDRAVLjE: proverite vid.

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: zaboravni ste, nećete lako rešavati probleme, naročito ako se radi o vašem odnosu sa starijim kolegama. Izbegavajte konflikte sa autoritetima i podršku potražite među mlađim saradnicima.
LjUBAV: nameravate da se razonodite, ali to radite na neprimeren način i sa pogrešnom osobom. Ne kažnjavajte partnera jer on nije pravi uzrok vašeg nezadovoljstva.
ZDRAVLjE: proverite pritisak.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.) 

POSAO: pred vama je poslovna pobeda, ali, sada kada je sve dostižno, čini vam se da to nije ono što ste želeli. Očekujete podršku voljene osobe, a znate da vam to neće puno pomoći. Opustite se i stvari privedite kraju.
LjUBAV: odnosi sa partnerom nisu stabilni. Ne trudite se previše jer smatrate da nema potrebe ljubav iznova dokazivati. Sve ćete pokvariti ukoliko tako nastavite.
ZDRAVLjE: moguće su alergije.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.) 

POSAO: ne stižu očekivani rezultati. Potreba za promenom ne dolazi zbog realne situacije već zbog mnogo dubljih razloga koje niste u stanju sami da sagledate. Ne tražite uzroke u drugim ljudima, preispitajte sebe.
LjUBAV: iskoristite šansu i popravite odnose sa voljenom osobom. U prilici ste da izgladite nesporazume, i vezu romantično osvežite.
ZDRAVLjE: čuvajte kičmu.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: pred vama je dobitak zbog koga ćete poželeti da pojačate tempo. Ne zatrpavajte se obavezama već energiju utrošite u krugu porodice, koju ste u proteklom periodu svojim poslovnim angažovanjem zapostavili.
LjUBAV: niste raspoloženi za teške teme i zahtevne razgovore. Neće biti problema samo ako partneru otvoreno objasnite kako se osećate i šta od njega, ovih dana, očekujete.
ZDRAVLjE: malaksalost.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online