Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 20.08.2018.
12:30
Vesti A

Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop za period od 19. do 25. avgusta 2018. godine.

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: pokušavate da izvučete bilo kakvu korist. Poslovi koji su tapkali u mestu ovih dana se aktiviraju. Pomalo ste zbunjeni raspletom, jer ste izgubili nadu. Ovih dana ćete više preispitivati svoje motive nego što ćete nešto konkretno raditi.
LjUBAV: upuštate se u vezu sa osobom koja nije slobodna. Iako vam se čini da je to životni spoj, ne zaboravite da vi uvek tako pomislite na početku poznanstva. Ne zavaravajte se.
ZDRAVLjE: čuvajte se povreda.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: obuzimaju vas brige koje ste sami smislili i rešavate probleme koji još nisu ni nastali. Vaše ponašanje na poslu može vas mnogo koštati ukoliko na vreme ne reagujete i ne odvojite realnost od mašte. Izbegavajte konflikte, posebno sa muškim saradnicima.
LjUBAV: iako vam se čini da na ljubavnom planu sve dolazi na svoje mesto, mala rasprava, potpuno neočekivano, može uzrokovati raskid. Izbegavajte diskusije.
ZDRAVLjE: mogući problemi sa sinusima.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: vaša komunikativnost i snalažljivost igraće glavnu ulogu ove nedelje. Neprijatne vesti sredinom nedelje neće poremetiti koncentraciju. Posvećenost određenom problemu može vas ovih dana mnogo koštati ukoliko dozvolite da se previše emotivno unesete.
LjUBAV: tokom ove nedelje očekuje vas prijatan razgovor sa osobom koja vam je zvanično samo prijatelj. Dobra komunikacija može vas navesti da poželite nešto više.
ZDRAVLjE: nervoza.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.) 

POSAO: od svojih poslovnih partnera dobijate duple poruke i to vas čini konfuznim. Postajete nesigurni i čini vam se da niste na pravom putu. Skoncentrišite se i iskoristite ovu nedelju da povučete poteze koji će vam doneti dobre rezultate u narednom periodu.
LjUBAV: potrebne su vam promene, ali niste sigurni konkretno koje. Vaš partner je dovoljno tolerantan da vašu neodlučnost i zbunjenost istrpi, pa je pravo vreme da popričate.
ZDRAVLjE: bolovi u leđima.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: troškovi vas izbacuju iz ravnoteže. Ne uspevate da pronađete pravu meru između vaših prohteva i realnih potreba. Uviđate da nije problem u malom prilivu novca već u vašim velikim rashodima koje nekontrolisano pravite.
LjUBAV: ako ste vezu zasnovali na tajnama, ovaj period može biti veoma izazovan za vas. Utrošićete previše energije dokazujući istinu čak i za one stvari koje su očigledne.
ZDRAVLjE: mogući su zapaljenski procesi.

.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: čini vam se kao da su svi podlegli atmosferi koja je za vaš pojam potpuno nezdrava. Intenzivno smišljate načine kako da se rešite svega i neko vreme provedete izolovani od svih dešavanja. Ne bežite od obaveza jer će vas na kraju sustići.
LjUBAV: pred vama je promena statusa vaše veze, mnoge od vas očekuje ljubavna ponuda. Slobodni mogu upasti u iskušenje i upustiti se u vezu koja nema budućnost.
ZDRAVLjE: čuvajte se respiratornih infekcija.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: napravite plan timskog rada. Uspeh je moguć jedino na takav način. Vi dobro funkcionišete u partnerstvu, pa zato vaš zajednički rad obećava potpuni uspeh. Osim toga, budite pažljivi s novcem, jer vas ove nedelje očekuje neplaniran trošak.
LjUBAV:u proteklom periodu ste bili udaljeni od partnera. To je ostavilo posledice, pa sad, nakon što ste opet zajedno, ne osećate bliskost kakva vam je potrebna.
ZDRAVLjE: proverite krvni pritisak.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: pred vama je dinamična i naporna nedelja. Svi poslovi koje očekujete da budu završeni u narednom periodu biće uspešno realizovani. Ali, cena tog velikog truda je pad energije i koncentracije. Krajem nedelje častite sebe dobrim predahom.
LjUBAV: nezadovoljstvo koje vas muči od početka nedelje nestaće zajedno sa smirivanjem situacije na profesionalnom planu. Ne očekujte od partnera da sve razume..
ZDRAVLjE: gastritis.

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: narednih dana se ne izlažite nikakvom riziku, budite oprezni. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaših ambicija, novim preokretom postaje neizvodljiva. Pomešali ste posao i privatni život pa ste dozvolili da vaše lične probleme rešavaju drugi ljudi.
LjUBAV: čini vam se da ste se ponovo zaljubili u svog partnera. Vaše dobro raspoloženje može na kraju rezultirati krahom ukoliko pokušate da promenite nešto.
ZDRAVLjE: izbegavajte slatkiše.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: atmosfera koja je oko vas postaje previše napeta. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete dovoljno istrajni. Mnogi će ovaj period na poslu osetiti tenziju a sve to kao rezultat promena koje se odvijaju unutar firme u kojoj ste angažovani.
LjUBAV: ne znate šta spada u ljubav, a šta u posao. Ispunjeni ste jakim emocijama, pa vas brine rezervisano i naizgled hladno ponašanje vašeg partnera.
ZDRAVLjE: glavobolja.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: preterano ste optimistični pa pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Ne oslanjajte se na svoje velike planove, jer mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nadležnih koji vaše ideje isključuju u startu.
LjUBAV:nostalgični ste i dozvoljavate sebi da živite u prošlom vremenu. Mnogi će u ovom periodu poželeti da obnove staru vezu.
ZDRAVLjE: čuvajte sinuse.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: ako je vaš posao vezan za rad sa ljudima, imaćete neuobičajenu nedelju. Potrebna vam je dodatna snaga i potrudite se da je pronađete. Ako budete disciplinovani, postići ćete sve i stići ćete do cilja snagom svoje volje.
LjUBAV: imate priliku da odete na kraći put. Vaša neodlučnost iritira partnera, pa je bolje da se ne mešate u izbor koji je vašoj voljenoj osobi mnogo važniji nego vama.
ZDRAVLjE: čuvajte zglobove.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online