Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 05.03.2018.
12:30
Vesti A

Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 3. do 9. februara 2018. godine

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: U centru pažnje je situacija koja se odvija u krugu porodice. Do kulminacije može doći krajem nedelje. Ne mešajte ljubav i posao.

LjUBAV: Sa voljenom osobom je zavladala monotonija. Potrudite se da pronađete zadovoljstvo i u dosadi, trenutno je to bolje od svađe i bespotrebne tenzije.

ZDRAVLjE: Pripazite krajnike.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Pred vama je važna lekcija u kojoj ćete morati da savladate gordost i sujetu. Iako ste svesni svojih kvaliteta, moraćete da odustanete od svojih uverenja i disciplinovano prihvatite obaveze za koje vam se čini da su ispod časti.

LjUBAV: Vaša posesivnost prelazi granice prihvatljivog. Zbog prebrzog tempa možda ne primećujete da je drugoj strani potrebno malo više slobodnog prostora.

ZDRAVLjE: Više se odmarajte.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Predstoje vam neprijatnosti na poslu, naročito ukoliko se upustite u duel sa osobama kojima ste nadređeni. Moć i stabilnost koju osećate na svom radnom mestu nije nedodirljiva, pa zbog toga budite oprezni i spremni na sve.

LjUBAV: Zbog napetog perioda obuzela vas je nestrpljivost koju maskirate smehom i neadekvatnim humorom. Pazite da u svemu ne preterate.

ZDRAVLjE: Proverite pritisak.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.) 

POSAO: Reorganizujte sve aktivnosti i svedite ih na minimum. Ako se na vreme ne zaustavite, ove nedelje vas fizička kondicija i zdravlje mogu izdati. Prepreke koje su vam sad nepremostive u skorijoj budućnosti će same od sebe nestati.

LjUBAV: Muče vas sumnje, niste sigurni kako da tumačite neobično ponašanje voljene osobe. Ne brzajte sa odlukama, bolji dani ubrzo stižu.

ZDRAVLjE: Pojačajte imunitet.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: Početkom nedelje je moguć previd zbog kojeg ćete se narednih dana mučiti i dodatno truditi kako biste sanirali posledice. Zadovoljstvo vas očekuje tek kada vam budu stigle vesti o pozitivnom ishodu posla za koji ste mislili da je neuspešno okončan.

LjUBAV: Možda vam se čini da vam je dosta svega. Taj osećaj je prouzrokovan nezadovoljstvom na profesionalnom planu, nemojte ga mešati sa emotivnim životom.

ZDRAVLjE: Problemi sa sinusima.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Pred vama je izazovna nedelja, pa je najpametnije da izbegnete sve situacije u kojima biste vi bili u centru pažnje. Ako u obavljanju svog posla imate kontakt s novcem, zadužite nekog da kontroliše iza vas, jer u protivnom možete napraviti manjak.

LjUBAV: Problemi koji vas muče mogu biti povod za prekid veze. Pre nego što uđete u bilo kakvu diskusiju, dobro promislite da li ste spremni na neslavan kraj.

ZDRAVLjE: Mogući su problemi sa plućima.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Sa svih strana vas pritiskaju sa savetima, ali niko ne nudi ništa konkretno. Iako niste tražili tuđe mišljenje polako, ali sigurno počinjete da vučete poteze koji nisu vaši. Ne mislite tuđom glavom, poslednji je trenutak da promenite te odnose.

LjUBAV: Postupak voljene osobe može u vama probuditi inat. Naglašena sujeta ne doprinosi rešenju problema. Otvoreno porazgovarajte o svemu što vas muči.

ZDRAVLjE: Prolazna vrtoglavica.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Ukoliko radite sa novcem, ove nedelje budite posebno oprezni. Nakon petka situacija se značajno popravlja, pa je očekivan kratkotrajan predah koji je priprema za nastupajući period. Izbegavajte da radite više stvari istovremeno.

LjUBAV: Partner očekuje konkretan korak kojim biste uobličili i ozvaničili vezu. Ne mora da znači da je to iz ljubavi, razmislite šta je to što vas vezuje, pa tek onda odlučite.

ZDRAVLjE: Izbegavajte masnu hranu.

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Precenjujete svoje kapacitete. Preuzeli ste na sebe više nego što možete da postignete, pa to može izazvati potpuni pad energije i na kraju lični poraz. Preraspodelite svoje mogućnosti i odložite sve što može da sačeka povoljniji trenutak.

LjUBAV: Voljena osoba je, u poslednje vreme, previše romantično raspoložena, a vama to ne prija. Prećutkivanjem ćete povećati tenziju, a onda sledi i svađa.

ZDRAVLjE: Ne preterujte sa lekovima.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: U naletu energije može vam se desiti da napravite više štete nego koristi. Budite strpljivi i usporite malo.

LjUBAV: Partner vas provocira i iskušava. Ako odreagujete previše žustro može vam u afektu izleteti nešto što ste želeli da prećutite. Budite odmereni da biste izbegli iskušenja.

ZDRAVLjE: Pazite se infekcija.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Na putu ste da ostvarite velike ciljeve. Znate da svi uspesi stižu tek onda kada se sve kockice slože. Ipak, ova nedelja nije najpovoljnija za realizaciju svega što ste zamislili, ali će biti važna za ono što uskoro sledi.

LjUBAV: Niste dovoljno tolerantni, skačete na prvu loptu. Usporite malo, vaš partner nije u mogućnosti da prati vaš neverovatan tempo.

ZDRAVLjE: Glavobolje.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Nemate odgovor na pitanje zbog čega je propala poslovna šansa koja vam je doskora izgledala kao sigurna. Oko tog posla vas očekuju aktivnosti koje će vam biti naročito naporne. Ako date sve od sebe, posledice neuspeha biće uspešno prevaziđene.

LjUBAV: Previše ste zahtevni. Mislite da dajete više nego što voljena osoba uzvraća. Da biste dobili ono što želite nekada je potrebno da to otvoreno i zatražite.

ZDRAVLjE: Moguće su povrede.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online