Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 01.12.2017.
12:30
A. Šišić - Vesti A

Kad horoskop zaprži sudbinu

Ono što je zapisano u zvezdama ne može da se izbriše. Mnogo ljudi na planeti veruje da im je sudbina zacrtana po rođenju i da zodijak prilično ima udela u životnom toku. Stručnjaci svakodnevno istražuju polja astrologije i njihov uticaj na žitelje planete.

mahadasha.com
 

U proseku je više žena opsednuto horoskopom. Većina njih je razvila neku vrstu jutarnjeg rituala da svakodnevno uz kafu baci pogled šta su im tog dana zvezde isplanirale.

Zabava ili opsesija

Dokaz da preozbiljno shvatate horoskop:
* Počinjete više da cenite glumca kada saznate da je Blizanac kao i vi
* Ozbiljno razmišljate da istetovirate svoj horoskopski znak na telu
* Izbegavate da odete na put ili potpišete poslovni ugovor ako vam zvezde to ne savetuju
* Plaćate ogromne svote novca da bi vam znalci tumačili volju nebesa
* Kada neko u okolini uradi nešto, a vi kažete - to je tipično za Lava, Raka ili Ovna...

Istraživanje objavljeno u časopisu "Consumer Research" pokazalo je da osobe koje svakodnevno proveravaju natalnu kartu imaju veću verovatnoću da se ponašaju impulsivno ili potišteno ukoliko su prognoze loše.

Uglavnom je ljude stid da priznaju da veruju u govor zvezda, ali ima i onih koji na sva zvona razglašavaju zaljubljenost u ezoteričnu nauku. Oni skriveni "vernici" često na određenim forumima ostavljaju komentare i ukazuju da li je tumač planeta određenog časopisa tog dana bio u pravu ili ne.

U moru tajnih ispovesti na internetu postoje i one koje pokazuju da su se pojedine osobe koje su očito slepo verovale horoskopu gorko pokajale.

Mladić na sajtu yelp.com požalio se svetu da ga je devojka ostavila ni manje ni više jer joj je tog kobnog jutra horoskop savetovao da napusti partnera. Dama nije tajila da su zvezde bile njena vodilja za takvu odluku i uz sažaljivo "raskidamo", obrazložila je da je uverena da će se univerzum potruditi da joj obezbedi neku novu ljubav.

Fascinantno je koliko tinejdžerki na globalnoj mreži piše da su preko noći odlučile da promene život iz korena, napuste fakultet na pola, i prebace se da studiraju nešto drugo. Razlog - horoskop. Tvrde da ih je na tako nešto nagnala činjenica da im se "abeceda sudbine" ponavljala iz dana u dan.

Astrolozi su savetovali da im treba promena u životu, pa su umesto diplome učiteljice rešile da završe neki umetnički fakultet. Okolina se često ne slaže sa takvim odlukama jer imaju valjan razlog. Devojke uglavnom stignu do treće godine studija kada se odluče da im kažu zbogom i neretko u drugom pokušaju izaberu univerzitet koji manje obećava.

Na sajtu Jahu može da se pronađe priča devojke koja je skrhana ostala bez partnera, jer je on poučen uputstvima zodijaka shvatio da nisu jedno za drugo. Mladić ju je pozvao na večeru i obrazložio je da ona nije njegova srodna duša jer im se horoskopski znakovi uopšte ne slažu.

Talična odluka

Blogerka Holi Rust iz Teksasa je imala naviku da pre svih dnevnih obaveze prelista horoskop, navodi "Hafington post". Život joj je, kako kaže, bio u haosu i želela je promene. Zodijak joj je iz dana u dan savetovao da može da bude srećna ako promeni rutinu i odbaci nešto iz svakodnevice. Kaže da su njeni "pouzdani savetnici" iz novina bili u pravu. Prelomila je i odlučila da napusti siguran korporacijski posao da bi bila zadovoljna. Dva dana kasnije podnela je ostavku.
- Danas imam svoj posao iz snova koji se savršeno uklapa sa mojim obavezama. Strelac želi slobodu, pa sam sada srećnija nego ikad i verujem u ono što je napisano u zvezdama.







 

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Svako ima svoju amajliju
ZVEZDE I MISTERIJE Cipelarnik po meri zvezda
ZVEZDE I MISTERIJE Zodijački bukvar straha
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online