Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 04.09.2017.
12:00
Vesti A

Nedeljni horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 2. do 8. septembra 2017. godine.

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Muči vas promenljivo raspoloženje i nedostatak volje. Pristižu obaveze kroz koje ćete učiti kako da nadmudrite sami sebe. Period napornog rada možete izdržati samo ako ne dozvolite sebi da vas preosetljivost navede na ishitrene odluke.

LjUBAV: Tokom nedelje ćete upoznati uticajnu osobu sa kojom možete ostvariti romantičnu avanturu. Čak i ako obuzdate svoj pesimizam, veza neće dugo trajati.

ZDRAVLjE: nervoza.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Predstoji vam finansijski dobitak zbog koga ćete poželeti da pojačate tempo. Ne zatrpavajte se dodatnim obavezama već pozitivnu energiju utrošite u krugu porodice, koju ste u proteklom periodu svojim poslovnim angažovanjem zapostavili.

LjUBAV: Niste raspoloženi za teške teme i zahtevne razgovore. Neće biti problema samo ako partneru otvoreno objasnite kako se osećate i šta od njega, ovih dana, očekujete.

ZDRAVLjE: malaksalost.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

PPOSAO: Aspekti otežavaju sve vaše pokušaje da na kulturan način rešite probleme sa starijim kolegama. Izbegavajte konflikte sa autoritetima i podršku potražite među mlađim saradnicima jer su vam oni, u ovom periodu, bliskiji i više naklonjeni.

LjUBAV: Nameravate da se razonodite, ali to radite na neprimeren način i sa pogrešnom osobom. Ne kažnjavajte partnera jer on nije pravi uzrok vašeg nezadovoljstva.

ZDRAVLjE: proverite pritisak.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Blizu ste da ostvarite manju poslovnu pobedu, ali sada kada ste nadomak cilja, posustajete. Očekujete podršku voljene osobe, a svesni ste da vam to neće puno pomoći. Budite ono što jeste, opustite se i svojim kvalitetima izborite radno mesto.

LjUBAV: Odnosi sa partnerom nisu stabilni. Opustili ste se jer smatrate da nema potrebe iznova dokazivati ljubav i naklonost. Sve ćete pokvariti ukoliko tako nastavite.

ZDRAVLjE: moguće su alergije.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: Gubite volju jer kasne rezultati dugotrajnog truda. Potreba za promenom ne dolazi zbog realne situacije već zbog mnogo dubljih razloga koje niste u stanju sami da sagledate. Ne tražite uzroke u drugima, za početak pokušajte da preispitate sebe.

LjUBAV: Iskoristite šansu i popravite odnose sa voljenom osobom. U prilici ste da izgladite nesporazume i vezu od koje ste digli ruke na romantičan način osvežite.

ZDRAVLjE: pazite kičmu.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Nedavno ste bili previše opušteni pa sad sagledavate posledice. Od sredine nedelje vam sledi još jedno neprijatno iznenađenje zbog koga ćete morati da izdvojite veću sumu novca kako biste premostili novonastale izdatke.ke. Ne zanemarujte odnose s ljudima od kojih zavisi vaš položaj u radnom okruženju.

LjUBAV: Neraspoloženi ste zbog loših odnosa sa ukućanima. Budite samokritični jer je zasluga vaša. Ako preuzmete odgovornost rešićete i situaciju u svoju korist.

ZDRAVLjE: proverite vid.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Situacija na poslu je zadovoljavajuća. Pred vama je lepa prilika da popravite odnose sa saradnicima. Međutim, olakšanje je nedovoljno. Iako ste svesni težine finansijske situacije, to ne treba da vas spreči da ostanete optimistični u svakom pogledu.

LjUBAV: Raduje vas razgovor u kome ste partneru dali do znanja da nije nezamenljiv. Vaš ponos će biti zadovoljen, ali možete preterati ako se ne zaustavite na vreme.

ZDRAVLjE: glavobolja.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Skoncentrisani ste na samo jedan deo obaveza, a postoji opasnost da ostatak u potpunosti zanemarite. Trgnite se na vreme, vaši pretpostavljeni nemaju neograničeno strpljenje. Ako se sad posebno potrudite, slede vam zavidni poslovni uspesi.

LjUBAV: Zaneli ste se u platonski odnos sa nepoznatom osobom koja je, ili daleko od vas, ili je nikada niste lično sreli. Na vreme se otrgnite, jer je reč o iluziji.

ZDRAVLjE: pripazite bubrege.

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Neka vas ne zabrinjava bezvoljnost i umor koji će vas ometati ovih dana. Već od sredine nedelje očekuju vas dešavanja koja će vas svojom dinamikom uvući u nov tempo. To će vas naterati da se razbudite i ponovo izađete u prvi plan u radnoj sredini.

LjUBAV: Mislite da vas voljena osoba napušta samo zato što je izostala podrška na koju ste računali. Bespotrebno brinete, kriza je uzrokovana trenutnim sukobom interesa.

ZDRAVLjE: nesanica.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Pokušajte da odložite sve obaveze jer vas tek od kraja nedelje očekuju povoljniji dani i porast energije. Naglašena napetost može prouzrokovati komplikacije i neprijatne sukobe sa osobama koje se otvoreno izjašnjavaju da su na suprotnoj strani. Prećutite.

LjUBAV: Na pragu ste velike promene kojom se jedna važna faza vašeg života završava. Ne očekujte brza rešenja jer će problemi potrajati još neko vreme.

ZDRAVLjE: pazite se infekcija.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Prihvatili ste previše obaveza jer ste preambiciozno procenili da će vam to doneti veliku novčanu korist. Plan nije nerealan, ali vam je na tom putu potrebna pomoć još jedne osobe čija će vam finansijska podrška rešiti sve.

LjUBAV: Partner ne uviđa da nije pravi trenutak za vatreno iskazivanje emocija. Strast i ljubomora vam, trenutno, prijaju, ali samo u minimalnim količinama..

ZDRAVLjE: moguće su aritmije.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Bićete u prilici da preuzmete vođstvo u važnom poduhvatu koji se priprema. Ako se dobro koncentrišete i krenete u posao temeljno i organizovano, dugoročni rezultati mogu biti vrlo isplativi, naročito ako u posao bude uključeno više ljudi.

LjUBAV: Nemate strpljenja za partnerovu svadljivost. Moguće su nesuglasice u kojima ćete, u afektu, povući poteze zbog kojih se kasnije možete pokajati.

ZDRAVLjE: Prolazna depresija.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online