Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 12.08.2017.
12:30
Astrosavet.rs, Vestionline A

Koliko je horoskopskim znacima važna vitka linija i dobra forma?

Svima je uglavnom bitno da budu u dobroj formi tokom letnjih meseci, kada je proso neophodno imati vitku liniju. Dobar osećaj koji se javlja kada ste u dobroj formi i kada ste zadovoljni sobom i svojim telom, odnosno kondicijom, je nezamenjiv i veoma dragocen.

pixabay.com
Da li vaš horoskop kaže da ste vitki ili...?

Osim osećaja sreće i zadovoljstva, on donosi i samopouzdanje koje može da bude od presudne važnosti da postignemo bitne emotivne uspehe, ali i uspehe na poslovnom planu.

Ovan

Ovan je generalno sklon da bude zadovoljan kako god da izgleda, što je loša tendencija. Ipak, nekim čudom se dogodi da su oni manje ili više fit, a čak i onda kada nisu, ne gube na samopouzdanju, jer smatraju svoj izgled fantastičnim. Ovnovi najviše računa o kondiciji vode tokom radne karijere.

Bik

Bik je sklon da bude veliki „kampanjac“ kada je forma u pitanju. Pa tako, pojačava intenzitet treninga, onda kada lepo vreme dolazi. On voli, i jako mu je važno da bude u formi onda kada treba. S neke druge strane, sklon je i da se opusti i sigurno neće biti depresivan ukoliko shvati da mu linija nije baš najbolja.

Blizanci

Blizanci veoma vode računa o svom izgledu. Damama je jako bitno da njihova linija bude vitka, jer u njima je zarobljen veliki „esteta“. Ukoliko se ne bave sportom, pripadnici ovog znaka se bave rekreacijom i pokušavaju da na sve načine održe svoje telo savršeno zategnutim, kako se ne bi zbog toga deprimirali.

Rak

Rak sam po sebi simbolizuje lepotu i oni smatraju da su manje ili više uvek lepi. Kako princeza iz bajke, ne bi bila lepa da je prikazana sa viškom kilograma, tako i Rakovi, jako dobro znaju da lepota traži negu i održavanje. Oni gotovo uvek vežbaju, a za svoje aktivnosti biraju rekreativno bavljenje sportom.

Lav

Lav manje ili više uvek ima neki izvestan višak energije koji teži da na neki način ispolji i izbaci. U tome i jeste „caka“ koja pripadnike ovog znaka dovodi do dobre forme. Uvek vežbaju i žele da se održe u dobroj kondiciji. Ako bi se zadihao dok ide uz stepenice, Lav bi istog momenta postao neraspoložen.

Devica

Device naprosto moraju da izgledaju najlepše na svetu, i zato vežbaju, ali i na sve druge načine, putem raznih tretmana pokušavaju da održe svoju liniju na zavidnom nivou. Oni neće dozvoliti višak kilograma ni u kom slučaju, a sposobni su da drže toliko rigorozne djete koje bi malo ko uspeo da podnese.

Vaga

Vaga može da ustanovi blagi višak kilograma kod sebe, ali će to biti jasan alarm za nju da mora našto da promeni. Zato se nikada neće opustiti preko neke mere. Ona će primeniti poseban režim ishrane, ali će isto tako uspeti da sebe dovede do situacije da se oseća dobro i bude u dobroj kondiciji po svaku cenu.

Škorpija

Škorpija često igra na kartu seksepila, što je dobro poznato. Međutim, Škorpija jako dobro za da svoju fatalnost uspeva da postigne i fantastičnim telom koje definitivno mora da ima neki određen stepen aktivnosti. Zato redovno posećuje teretanu, bazene i sportske terene, kako bi ostala u dobroj formi.

Strelac

Strelčevi su nekim čudom u konstantnom pokretu. Retko su statični i zbog toga je višak kilograma nešto što malo kada muči ovaj znak. Ono što može da se dogodi, jeste da se njihova fizička forma pogorša, a tada će oni reagovati primenom strogih pravila od ishrane do bavljenja sportom i popraviti svoje stanje.

Jarac

Jarčevi krajnje selektivno i kampanjski vode računa o svojoj formi. Definitivno smatraju da je za njihov dobar izgled zaslužna genetika, ali će na sugestiju i komentar sebi bliskih osoba da su preterali i da treba da se dovedu u red, primeniti neka pravila. Ovo se kod njih uglavnom događa pred letnji period.

Vodolija

Vodoliji nije toliko strašno važno da li ima dva ipo kilograma više ili manje, jer se njeno samopouzdanje ne popravlja, niti kvari fizičkim stanjem. Vodolija voli da bude u dobrom balansu, ali ona to reguliše pokretom, svakodnevnim aktivnostima, ali i ishranom o kojom jako vodi računa, pa retko kad pretera.

Ribe

Ribe nisu sklone da budu same sebi problem, budući da vole da se osećaju dobro u sopstvenoj koži. Pripadnici ovog znaka vole da svoju kondiciju održavaju kroz sportove, po mogućnosti one u vodi, pa je leto za njih period kada tek počnu da ostvaruju onu formu koja je potrebna. Neki kg viška ih ne deprimira.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Najjači znakovi zodijaka!
ZVEZDE I MISTERIJE Kod za Astrologa!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online