Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 04.08.2017.
12:30
Astrosavet.rs, Vestionline A

Najjači znakovi zodijaka!

Sigurno ste se pitali koji su to najjači znakovi zodijaka. Ukoliko se nivelacija ne svodi na osobe koje su snažne karakterom, već imaju najbolje fizičke predispozicije, ta lista može da izgleda otprilike ovako:

freevector.com
A zna se ko vodi glavnu reč!

Ovan

Ovnovi su osobe koje imaju jako dobre fizičke predispozicije. Oni se rađaju sa idejom da budu predvodnici, a kakvi su to predvodnici, ako nisu najjači od svih? Zato oni neguju svoje telo, uglavnom se bave sportom ili poslom koji apsolutno angažuje sve njihove mišiće. Oni ne vole da budu neaktivni, pa čak iako se malo opuste, pokušavaju da dođu u formu rapidno. Uglavnom ih karakterišu snažni ekstremiteti. Ne postoji Ovan koji ima nabildovani torzo, a noge liče na dve "čačkalice". Oni se trude da koncentrišu svoju snagu na poslove koje obavljaju, pa veoma često dolaze u situaciju da tu svoju snagu i praktično upotrebe. Imaju sjajne predispozicije za sport, posebno su talentovani za fudbal i rukomet.

Bik

Bikovi su snažni gotovo stoprocentno. Redak slučaj je "slabašni" predstavnik ovog znaka i to najverovatnije onda kada se u podznaku krije neki znak Vode ili Vazduha, koji umanjuje njihovu jačinu. Bikove karakterišu snažne ruke, ali i torzo koji je izražen. Kada gledate Bika, stičete utisak da može da na sopstvenim plećima ponese bar dvoje ljudi. Skloni su da kampanjski održavaju svoje mišiće, ali zbog toga, gotovo nikada ne dolaze u situaciju da "omlitave", jer im je snaga prirodan oblik postojanja.

Lav

Lavovi su možda i najsnažniji od svih, a njihova snaga proističe iz energije koja im je data. Kao "živa vatra" koja "guta" sve pred sobom, tako i Lavovi uspevaju da savladaju sve prepreke doslovce "na mišiće". Potpomognuti snagom svog uma, koji je brilijantan, Lavovi uspevaju da izdrže mnogo velike fizičke napore. Talentovani su za sve borilačke sportove, ali vole da vreme provode u teretani gde će oblikovati svoje telo na način kako to njima odgovara. Samo Lav sa savršeno zategnutim telom, može da se tumači kao Lav koji je zadovoljan sobom.

Strelac

Strelčevi imaju dovoljno izražene mišiće i dovoljno energije da mogu da pripadaju ovoj listi. Njihova snaga nije upitna, ali narodski rečeno ona dolazi iz njihove „žilavosti“ koja može biti jako obećavajuća. Zato su za njih stvoreni sporotvi koji se više baziraju na izdržljivost na duže staze (tamo gde strela mora daleko da se dobaci) od onih sportova koji zahtevaju koncentrisanu snagu u jednom trenutku. Pa tako, strelac možda neće imati mnogo uspeha u dizanju tegova, niti će biti savršen sprinter, ali će zato biti odličan maratonac, ili sebe može lepo ostvariti u nekoj drugoj atletskoj disciplini.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Tarot tumač!
ZVEZDE I MISTERIJE Tamna strana ljubavi
ZVEZDE I MISTERIJE Tri najveće rospije horoskopa!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online