Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 27.07.2017.
12:30
Vestionline A

Kom krugu pakla pripada vaš znak?

Oni koji veruju u postojanje pakla u koji se odlazi posle odlaska sa ovog sveta, svakako više od drugih vode računa o svom ponašanju, delima i činjenju tokom života. Njima je važno da se što bolje pozicioniraju unutar sistema koji se zove pakao!

background-pictures.picphotos.net
Gde "ide" vaš znak: Pakao ili...?

Dobro je poznato da pakao ima svojih devet krugova, a sudeći po tome kakav život uglavnom vode horoskopski znaci, evo gde možete da očekujete da budete smešteni, ako se jednog dana tamo nađete.

Vodolija

Limb - Prvi krug. Vodolije su osobe koje definitivno vode miran život i u skladu sa time, odrednica u paklu im ne bi bila previše stroga. Za njihove grehe koje su pravili tokom života, dovoljno je samo malo pročišćenja i sve će biti u najboljem redu. Zbog toga Vodolije i ne strepe naročito od odlaska u pakao.Ovan

Požuda - Drugi krug. Kao „ne baš previše grešne osobe“ Ovnovi pripadaju drugom krugu, gde im zaista i jeste mesto. Kazna koja se na taj način izražava prema njima može biti samo simbolična, jer oni generalno nisu puno grešili u životu, mada nisu bezgrešni, jer su ponekada naprosto biti malo nesmotreni.

Vaga

Proždrljivost - Treći krug. Vaga donekle i jeste proždrljiva, dosta iskompleksirana osoba koja čvrsto veruje da njene zapravo bolesne ambicije, neće nikome naneti štetu. U tom verovanju, ona zaluta na put koji vodi do uspeha preko tuđeg neuspeha i zbog toga bi u paklu morala biti adekvatno kažnjena.

Strelac

Pohlepa - Treći krug. Često grešan, ali nesvestan svojih grešaka, Strelac i ne veruje da je pogrešio, pa grešku ponavlja. Budući da neznanje nije opravdanje, pohlepa predstavnika ovog znaka koju često demonstiraju prema drugim ljudima, pa i sebi bliskim, mora biti kažnjena trećim krugom patnje u paklu.

Rak

Ljutnja - Peti krug. Ova pozicija u paklu, za „čednog“ i finog Raka za mnoge može biti šokantna. Međutim, ovom pozicijom se kažnjava njihova naivnost iz koje oni tokom života sasvim sigurno čine neke grehe, a poseban akcenat se stavlja na one grehe kada su nesvesno, ali ipak realno povredili druge.

Bik

Hereza - Šesti krug. Bik može biti tokom života potpuno bezgrešan ili „užasno“ grešan. Budući da je navedena prva vrsta Bikova u „opasnom“ izumiranju, Bika ipak zasluženo treba staviti u šesti krug. Tu će pretrpeti adekvatnu patnju za sve ono loše što je činio pre svega na poslovnom, ali i društvenom planu.

Jarac

Nasilje - Sedmi krug. Jarac nikako ne može tokom života da iskontroliše svoj temperament i da sebe urazumi da se ponaša u skladu sa opštim normama i zbog toga on mora da ode u sedmi krug, jer će samo na takav način uspeti da adekvatno „plati“ za sve grehe na mestu gde ima još dosta sličnih "ludaka".

Lav

Prevara - Osmi krug. Lavovi tokom čelog života glume glavne dase. Nekada to zapravo i jesu, ali bilo da glume ili su to zapravo, često svoju sreću grade na uštrb tuđe sreće. Ponekada umeju da budu beskrupulozni, a to lako može da pređe u bezobzirnost, a prvenstveno žele da budu daleko iznad svih.

Škorpija

Izdaja - Deveti krug. Moguće je da ste pretpostavili da će se baš Škorpija pronaći u devetom krugu pakla, jer je njihov život definitivno paklen. Poročnost, robovanje strastima najrazličitije vrste, pohlepnost za novcem i za drugim elementima koji čoveka odvajaju od duše, a čine ga lošim, mora biti kažnjena.

Ribe

Nebo - Pošto su i tokom života živeli na prevarantski način i uspevali da svakog život prevare, tako su prevarili i pakao, pa su raspoređeni na nebo. Međutim, i tamo neće biti zadovoljni, jer će im najveća kazna biti što se nalaze u drštvu ljudi koji su ispravni, a samim time za Ribe totalno nezanimljivi.

Blizanci

Satonin asistent - Blizanci tokom života mogu toliko dobro da se pretvaraju da nisu zgrešili, pa i u paklu neće umeti šta da rade sa njima, niti kako da ih rasporede. Ipak, mesto satoninog asistenta im strašno lepo pristaje, jer kad satana ostane bez ideja kako nekog mučiti i kazniti, Blizanci će imati neke maštovite ideje!

Devica

Demon lično - Zašto bismo demona raspoređivali unutar pakla, kad se zna njegova uloga. Devica nije živela život po pravilima, pa se tako ne može valjano resporediti unutar hijerarhije pakla, osim da se postavi u ulogu dželata koji će svakog umeti adekvatno da kazni i ne dozvoliti da iko prođe nekažnjeno!

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Cipelarnik po meri zvezda
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Svako ima svoju amajliju
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online