Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 16.07.2017.
12:30
Astrosavet.rs, Vestionline A

Kontrola aspekata i planetarne simbolike!

Nikada ne treba pričati sa drugima o osobi koja se voli, niti je na bilo koji način izlagati uticaju javnosti.

pixabay.com
"Mudar upravlja zvezdama, a budala im sve podređuje"

Ne smatram da možemo upravljati bilo čime, pogotovu ne uticajima koji su daleko iznad nas. 

Ipak, ako mi je dato da nešto znam, možda u tome ipak postoji neki smisao!

Ako mi je "dozvoljeno" da razgovaram sa nekim ko zna onda imam i odgovornost da sprovedem u praksu ono što mi je savetovano...

Možda je bolje reči "ispunjavati simboliku“ planeta i aspekata,  a ne kontrolisati.

Šta to znači?

Kada osoba ima Veneru u kvadratu/opoziciji sa Neptunom sasvim je izvesno da će se u ljubavi razočarati, da će biti izložena izdaji, ili prevari. Da će partnerske odnose i ljubav idealizovati, vrlo često, ući će i u "zabranjene" odnose.

Astrolog je dužan da objasni šta sve može da se dogodi, ali i da kaže da njeni odnosi moraju biti tajni za javnost. Osoba koju natus voli mora biti misterija za sve koji su sa njom u kontaktu. To znači da su zajednički izlasci sa prijateljima zabranjeni, da će rođaci ostati uskraćeni za poznanstvo sa osobom koju voli.

Nosioc ovog aspekata moraće naučiti da voli bezuslovno, Božanski/Neptun. Kao što bi voleo vevericu koja posećuje njegov trem povremeno, samo uzimajući lešnike koje je tu ostavio. Uživajući u pogledu na to biće ali, ne očekujući ništa zauzvrat.

Takođe, savet je da se obrati pažnja na osobe koje imaju nekakav hendikep, jer će u tom slučaju simbolika biti u potpunosti ispunjena. Natus će imati priliku da se za ljubav žrtvuje.

Ali, ako osoba mora proći kroz izdaju i razočarenje iz karmičkih razloga od toga je niko ne može spasiti. Neophodno je prihvatiti da mora oprostiti i nastaviti dalje. Razumeti da je to ponovo moguće ako nije naučeno ono što je trebalo da se u tom odnosu nauči.

Ako je u 4 polju Saturn atmosfera u domu je hladna a osoba emotivno kruta i depresivna.

Kada je imovina u pitanju, mora prihvatiti da postoji dug po pitanju imovine. Potrebno je naći način da se brine o nekom ko je star i nemoćan, da ga prihvati u svoj dom i posveti mu se. Ova osoba ne može živeti u novoj kući, u kući okrenutoj ka istoku, jer će tada imati gubitke. Dugove i probleme u kući.

Situacija se može ublažiti ako nađe stan „koji Sunce retko posećuje“ u hladovini. Od kamena, ili se u kuću, na mesta koja astrolog odredi postave kamene sklupture.

Ipak, ako postoje karmički dugovi po pitanju imovine niko je ne može spasiti od prepreka na koje će nailaziti.

Tada je najbolje da se orijentiše ka zakupu prostora, naročito ako je dobra serija 6/iznajmljivanje.

Ispunjavati simboliku znači ublažiti negativna dejstva planeta i aspekata, a od dva zla bira se ono koje je manje.

Autor teksta profesionalni ISAR C.A.P. Astrolog Tanja Joksimović © Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Tamna strana ljubavi
ZVEZDE I MISTERIJE On je najbolji muž horoskopa!
ZVEZDE I MISTERIJE Tri najveće rospije horoskopa!
ZVEZDE I MISTERIJE Najjači znakovi zodijaka!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online