Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 20.06.2017.
12:30
Astrosavet.rs A

Tranziti u praksi!

Planete "rade kao sat", precizno i tačno, samo je pitanje da li uvek možemo "pročitati" ono što poručuju.

pixabay.com
Neptun pojačava boju

Interesantno je pratiti simboliku vezano za dešavanja u svom okruženju, tu se najlakše prepoznaje uticaj te najbrže dolazi do uvida.

Jutros stojim na prozoru, pre toga sam otvorila chart za ovaj dan...
Mesec ulazi u egzaktnu konjukciju sa Plutonom, svi oni koji imaju „tešku“ priču Meseca i Plutona treba da budu na oprezu!

Elem...

Gledam kroz prozor i vidim komšiju ide u prodavnicu – prozor gleda na prodavnicu - Mesec / Merkur. Vidim Mesec/ komšiju Merkur. Obuća je ono što nosimo na nogama, stopalima, znači 12 kuća, serija 12.

Merkur je u aspektu sa Neptunom, znači obuća koja je plastična, klizava.

On korača pažljivo, ali nesigurno u drečavo zelenim klompama - u Neptunu živi Venera – zeleno, a sam Neptun pojačava boju.

Merkur je na 13 stepenu Jarca pa je ovo stariji komšija (ima 79 godina) konvencionalan, štedljiv, dosta tvrdoglav... Ali na stepenu Vodolije, druželjubiv. I zaista jeste tako!
Sekstil Merkura i Netpuna daje NEPRAKTIČNOST, a kako u Neptunu živi Venera, a sam Neptun je u znaku egzaltacije Venere, tj u svom sedištu mogli bi reći da je i pomalo lenj.

U Merkuru živi Saturn, i pogodite šta???

Saturn je u separacionom kvadratu sa Marsom, to je ono od pre neki dan...

Separacija govori o nečemu što se desilo.

Šta se desilo?

Pao je u klompama pre par dana i sav se ugruvao dok je išao u prodavnicu. Istim ovim klompama u kojima ga i danas vidim.
Razlupao je sat kad je pao – Saturn meri vreme te je to sat, a Saturn je bio u kvadratu sa Marsom. Na njegovoj ruci jer u Saturnu „živi“ Merkur – ruka.

Danas ga muž pita :

- Pa Jane bre, što u klompama opet po ledu, vidiš da je klizavo?
- Pravo da ti kažem, Siniša, mrzi me da se preobujem!

I evo Merkura i Neptuna - nepraktičnosti, Venere i Merkura - lenjosti...

Nasmejah se i spremih da odemo do tržnog centra, setih se aplikacije Meseca ka Plutonu samo 1 stepen. Samo polako...
I šta smo usput videli?

Sahrana - Mesec, Pluton, Merkur. Mesec je prešao preko Merkura i doveo ga do Plutona. Preminuo je komšija te smo naleteli na njegovu sahranu!

Danas još ostaje da se sretnu Mesec i Uran u kvadratu, neke majke će biti nervozne i napete, a neka deca – Mesec nosi Merkura i Plutona u kvadrat, hirovita, ćudljiva i nepredvidiva.

Ako imate stepenice – Uran - mogu pasti na njima.

Ako ste vozač onda pažljivo u saobraćaju jer Merkur predstavlja i vozila a Mesec ih nosi ka Uranu. Neki stanari će dobiti ili dati otkaz jer žive u stanu u kome stalno nešto „crkava“ - Pluton.

Pa i danas ...

Mesec bi bila i duša pa posle nekog bolnog događaja želi da se oslobodi, ali reagujući na neočekivan i nepredvidiv način, burno!
Neki žele da se oslobode dosade i monotonije što sve ima simboliku znaka Jarca, ali i tereta koji nose zadnje vreme pa neka iritirajuća situacija dovodi do praskanja i ispada jer nešto više ne može da se podnese.

Kako je Mars povezan sa Jupiterom preko znaka Vage a Uran u Ovnu te su bili u opoziciji sada se ponavljau bračne svađe i pretnje razvodom.

Mesec će doći i u kvadrat sa Jupiterom - neumerenost, neko preteruje sa ljubaznošću i "slatkoćom“ te postaje iritirajuće.

Mesec ulazi u lep sekstil sa Venerom u znaku Riba. Pa će se nakon svega naći neki "mirotvorac“ - neko ko će na čaroban način izbalansirati celu stvar!

Neki će dobiti poklon, a neko sebe častiti luksuznim SPA programom.

Divan dan da odete kod frizera ili kozmetičara ali tek posle 17:00 a posle toga na trčanje ili na bar u šetnju pored neke vode, ili recimo, još bolje na plivanje i u saunu - Mesec sekstil Mars - poslednji aspekt koji Mesec zaklapa pre nego što pređe u znak Vodolije.

Autor teksta. Astrolog. Tanja Joksimović © Astrosavet. Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Tarot tumač!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online