Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 19.06.2017.
12:30
Vestionline A

Nedeljni horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 17. do 23. juna 2017. godine

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: U prvom planu su partnerstvo i dugoročna ulaganja. Od vas će se tražiti da promenite neke svoje navike i prilagodite se novim okolnostima, što je za vas uvek naporno, a često i neizvodljivo. Ovog puta dobitak može biti veliki.

LjUBAV: Osećate se loše pa vam je i samopouzdanje poljuljano. Porazgovarajte o tome otvoreno sa partnerom i ne tražite potvrdu sebe na drugom mestu. Prevara nije rešenje.

ZDRAVLjE: Nesanica vam može potpuno poremetiti metabolizam.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Mnogo toga ne zavisi od vas. Privodite kraju zaostale poslove kojima ste se mučili izvesno vreme i na ivici ste strpljenja. Određena odluka razrešiće jednu zavrzlamu nakon čega u dalje poslove ulazite kao ravnopravan partner.

LjUBAV: Razmišljate o osobi sa kojom ste nekad proveli divne trenutke. Možete se razočarati ukoliko poverujete da se prošlost može vratiti. Prijateljstvo je jedina opcija.

ZDRAVLjE: Ubrzajte metabolizam laganom ishranom.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Očekuju vas neprijatne promene na profesionalnom planu, ako se budete ponašali preosetljivo i tvrdoglavo sve ćete dodatno pogoršati. Očekuju vas teškoće sa službenim licima koja mogu vašu nepopustljivost kazneno da sankcionišu.

LjUBAV:  Pritisak kojim ste opterećivali svoju voljenu osobu prešao vam je u naviku. Poslednji je trenutak da popustite. Druga strana je na izmaku strpljenja.

ZDRAVLjE: Kontrolišite krvni pritisak.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO:  Za svaki postignuti rezultat se previše mučite. Ne tonite u malodušnost jer za vas jeste najbolje da se oslonite na svoje sposobnosti. To je jedini put kojim ćete ostvariti zavidan uspeh. Računajte na teškoće sa šefovima i službenim licima.

LjUBAV: Poboljšava se raspoloženje između vas i vašeg partnera. Otvoreno iskažite zahvalnost za pažnju i strpljenje kojim vas je u prethodnom periodu podržao.

ZDRAVLjE: Pripazite se infekcija.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: Računajte na važnu podršku prijatelja i saradnika jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili kod njih. Očekuje vas potpisivanje važnog ugovora kojim će vaša profesionalna karijera krenuti drugim smerom.

LjUBAV: Popravlja se komunikacija između vas i vašeg partnera. Zajednički trenuci i večernja druženja mogu doneti više kvaliteta i zadovoljstva nego što očekujete.

ZDRAVLjE: Čuvajte se povreda.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Postoji šansa da se vaša želja za promenom radnog mesta ostvari. Vodite računa, morate biti svesni da ako to učinite nakon toga ulazite u potpuno novi život posle čega nema povratka na staro. Razmislite da li je to ono što želite.

LjUBAV: Ne preterujte sa zahtevima prema partneru jer to može prouzrokovati zahlađenje odnosa. Ne pritiskajte ga, budite sigurni da mu je u ovom periodu teško.

ZDRAVLjE: Odmarajte noge.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Prepuni ste ideja i očekujete ubrzo da pokrenete neku od njih. Nažalost, ova nedelja vam neće doneti krupnije pomake osim što će vas nekoliko tuđih iskustava navesti da razmislite da li je put koji ste smislili najpovoljniji za nekog kao što ste vi.

LjUBAV: Tokom ovih dana moguć je susret sa osobom slobodnih shvatanja. Privlači vas izazov, ipak budite obazrivi, jer pokušaj tajne veze može završiti skandalom.

ZDRAVLjE: Mogući problemi sa leđima.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO:  Zbog sve jače napetosti možete upasti u sukobe i probleme sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se dodatno ne angažujete i preduzmete odlučujuće korake. Ne produbljujte neprijateljstva sa ljudima od kojih zavisite.

LjUBAV: Prijatelji vas zovu na provode i izlaske. Uspostavićete nove veze i osvežiti postojeće. Raspoloženje raste, ipak, ne dramite ako voljena osoba to ne može da prati.

ZDRAVLjE: Pripazite na ishranu.

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: U nedelji koja je pred vama vredno ćete raditi. Maštoviti ste, svestrani i puni ideja pa su velike šanse da ćete to dobro iskoristiti. Da biste ostvarili neke veće ciljeve moraćete nešto žrtvovati, što može biti vezano za vaš ljubavni život.

LjUBAV: Previše ste posvećeni partneru pa taj odnos postaje previše opterećujući za njega. On vašu pažnju može doživeti kao pritisak.

ZDRAVLjE:  Prekontrolišite hormone.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Ako ste planirali početak novih poslova, ovaj period vam može doneti mogućnost da važne pripreme privedete kraju. Uprkos tome što ste svojim prevelikim ambicijama kočili realizaciju, sada konačno pristajete na kompromis i nastavljate dalje.

LjUBAV: Loša atmosfera na ljubavnom planu. Krajem nedelje bezazleno ćaskanje može preći u žestoku raspravu ukoliko od svog partnera budete očekivali posebnu pažnju.

ZDRAVLjE: Mogući su problemi sa sinusima.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Uključeni ste u projekte zbog kojih ćete ove nedelje dosta putovati, ali ne mnogo daleko od mesta gde radite. Niz sastanaka i razgovora u kojima ćete vi voditi glavnu reč rezultiraće, krajem nedelje, uspešnim krajem pregovora i potpisivanjem važnog ugovora.

LjUBAV: Promenljivo raspoloženje koje vas je ponelo preti da pomuti odnose koje ste jedva doveli u red. Partner ne razume vaše ideje u ovom periodu. Moguća je kriza u vezi.

ZDRAVLjE: Bolovi u grlu.
 

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Ovo će biti vaša nedelja. Bićete uspešni i preduzimljivi, a neki problemi kao da će se rešiti sami od sebe. Sasvim drugačije nego u minulom periodu, budite spremni i otvoreni za niz novih projekata kao i mogućnost ostvarivanja potpuno novog kontakta.

LjUBAV:  Ako ste još sami, obratite pažnju na jednu od osoba sa kojom poslovno sarađujete. Moguće da je njena prividna nezainteresovanost upravo znak tajne simpatije.

ZDRAVLjE: Problemi sa stomakom.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online