Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 02.06.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Ko u horoskopu koga najbolje forsira?

Forsiranje je proces u kome jedan pojedinac podstiče drugog na rad, uspeh, motiviše ga, ohrabruje, podržava. Nekada mu prenosi i deo svog znanja, ali je akcenat na tome da kod njega podstiče ambicije. Da bismo došli do zaključka ko koga najbolje forsira, moramo prvo da svih dvanaest znakova zodijaka podelimo u dve kolone.

pixabay.com
 

Prvu kolonu od šest znakova čine oni znaci koji forsiraju. Za njih se generalno smatra da su liderski orjentisani u životu, dok drugu kolonu, od takođe šest znakova, čine one osobe koje su (ne uvek i ne bez izuzetka) više sklone da traže lidera u drugim osobama i da budu ona strana koja je izforisrana.

Tabela izgleda ovako:

Forseri Izforsirani
Ovan Blizanci
Bik Rak
Lav Devica
Škorpija Vaga
Strelac Vodoilje
Jarac Ribe

Ovan najbolje forsira Ribe

Za pomalo dosadnog Ovna forsirati Ribe može biti zadatak koji je dovoljno uzbudljiv. Oni sasvim sigurno imaju dovoljno energije da se posvete tom poslu na izvanredan način i da iz Riba, koje će se povremeno opirati izvuku ono najbolje. Naposletku Ribe će shvatiti da im forsiranje Ovna donosi korist.

Bik najbolje forsira Vodoliju

Najbolji forser za Vodoliju je Bik, jer svako drugi ne bi imao dovoljno strpljenja, upornosti, a ni razumevanja za Vodolijinu emotivnost koju unosi u sve. Naposletku, Vodolija slušajući savete Bika sa lakoćom dolazi do uspeha i postiže rezultate koje bez takvog mentora, sasvim sigurno ne bi napravila.

Lav najbolje forsira Vagu

Lav definitivno ima višak energije koji može da posveti Vagi koja je veoma promenjiva i naprosto joj treba mentor, koji će je konstantno usmeravati, u nadi da ne skrene sa poslovnog i puta prosperiteta kojim je pošla. Vaga će se sukobljavati sa svojim mentorom, ali će biti jako svesna da je sve to za njeno dobro.

Škorpija najbolje forsira Devicu

Škorpiji je Devica uvek simpatična i smatra je osobom koja može imati uspeh, samo ako se fokusira. Škorpija od ovog mentorisanja može očekivati i neku korist, jer ništa ne radi „gratis“, ali će svakako uspeti da Devici da poslovne i investicione savete dragocene vrste uz koje može postići veliki uspeh.

Strelac najbolje forsira Blizance

Strelac ima dovoljno dobru sposobnost komunikacije, da Blizanci mogu da održe pažnju i koncentraciju, a i da shvate da su te reči ispravne. Samo energični strelac može Blizance zanesenjake i donekle lenjivce da motiviše na ogroman rad, ambiciju, zalaganje, ali i na dodatno obrazovanje, prekvalifikaciju i rizik.

Jarac najbolje forsira Raka

Nežnog i preosetljivog Raka može da izforisra samo odmereni Jarac, koji neće menjati tonalitet, neće biti iznerviran, i gde će histerija biti svedena na minimum. Rak će imati motiv da sluša svog mentora, može čak i zapisivati njegove reči, ali naposletku će doći do uspeha, onda kada primeni preporučena pravila.

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astosavet. Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online