Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 24.05.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Kakav će vam biti brak po horoskopu svekrve/tašte!

Zanima vas kakav će vam biti braj po horoskopu svekrve ili tašte? Pročitajte u nastavku teksta.

zastavki.com
 

Ovan

Ona je hiperaktivna, stalno u pokretu. Nebitno da li je pokret fizičke ili mentalne prirode. Ne voli nepravdu pa teško vama ako se ogrešite o njenog sina/ćerku. Voli da komanduje a kada je ljuta vrlo brzo i sami dolazite na red "za ribanje". Njena je uvek zadnja. Ne pokušavajte da joj se suprotstavite, ili na vreme kupite zaštitnu kacigu!

Bik

Ona je posesivna i netolerantna. Kako svoju decu smatra svojim posedom mešaće se u sve i svašta. Savetovaće vas o svemu, ako to ne primenite u praksi biće vrlo uvređena. Nakon toga će pričati kako nemate osećaja, ne umete da raspolažete finasijama, ne znate da odgajate decu... Ne preostaje vam ništa drugo nego da kupite sprej protiv dosadnih insekata jer će uporno ispredati svoju mrežu oko vašeg braka.

Blizanci

Teško vama! Ima da slušate ceo dan JA sam ovo, JA sam ono, te MENI se desilo ovo... Jezik ovo žene svakog može da istera iz ravnoteže, melje sto na sat i meša se u, ama, baš sve. Ali kad vam stvarno zatreba nigde je nema. Baš tad pije kafu kod komšinice. Ili je baš tad nervozna i napeta pa joj treba malo odmora. Savet: Isključite telefon kada se vratite sa posla.

Rak

Pod maskom brižnog majčinstva krije se najsebičnija svekrva/tašta u celom Zodijaku. Smaraće vas sentimentalnim osećanjima prema svom detetu, svom unuku itd dok se ne onesvestite, ili ne pobegnete. Ako ne prihvatite njena pravila naći će način da vas natera jer nikada ne odustaje. Ali, ako budete znali da je podmitite povlađujući njenim sebičnim motivima uzdižući je na pijadestal majčinske ljubavi živećete kao bubreg u loju...

Lav

E ovde ne pomaže ni sud za ljudska prava, ni bilo koja institucija jer ona je SVE I SVJA . Ona vas neće pitati, zahtevaće. Ne obazire se na nikoga, a kamoli na tamo nekog zeta/snaju... Ako sa njom uđete u sukob, gotovi ste. Brutalno je iskrena, i vrlo netaaktična. Međutim, ako uspete da joj skrenete pažnju na samu sebe (inače je prokupirana sama sobom) zadivljenim pogledom imate podršku za ceo život... Do smrti.

Devica

Ona je stalno zabrinuta, ako ne vodite dovoljno računa o njenom detetu piće vam krv na slamčicu. Ni gestapo joj nije ravan. Kritikovaće vas ako ste lenji, rasipni, neumereni. Kako niste dostojni njenog sina/ćerke. Bićete dežurni krivac za sve. Napisaće vam pravila ponašanja pa ako ih se ne pridržavate preostaje vam samo da emigrirate.

Vaga

Iza pristojnosti sa kojom se ophodi stoje skriveni motivi. Vrlo lako se vređa što znači da je sujetna. Na perfidan način će vam staviti do znanja da ste nedostojni njene pažnje i besprekorno skockana otići u pozorište. Ne zanima je što vas čeka gomila poslova nakon radnog dana, pa sami ste birali. Niko vas nije terao da se udajete/ženite a sad ne vodite dovoljno računa o njenom sinu/kćeri. Laskajte joj, ali i stavite do znanja da će izgubiti odobravanje zajednice ako pretera... Ostaviće vas na miru.

Škorpija

Ona muči i samu sebe, zašto ne bi mučila vas? Neće štedeti nikoga... Nesposobna je da bilo šta lako oprosti i svom sinu/kćeri. A tek Vama? Kako postoji latentna krivica koje nije svesna kritikovaće vaše sklonosti. Očekivaće da se "pokajete" za svoje slabosti i da nakon dolaska dece na svet počnete da živite asketski... Teško vama ako prekršite neko pravilo, ili zaboravite na neki običaj. Ovde nema saveta, ništa ne pomaže...

Strelac

Njena velika ljubav prema slobodi i životu smeta joj da primeti i uvaži osećanja drugih. Iz toga proističe bezobzirnost te kada vam treba bilo kakva pomoć na nju ne računajte. Uplatiće vam put na Maldive, ali decu vam neće čuvati. Mada će, lakomisleno, sve obećati. Puna optimizma, sa stavom ,,Lako ćemo,, u trenutku kada to treba realizovati izgubiće se u potrazi za novom avanturom.

Jarac

Ni ne pomišljajte da će vam biti na raspolaganju u svakom momentu, ali na nju sigurno možete da se oslonite onda kada vam najviše treba. Iako je stalno zauzeta poslom, naći će vremena da vam pomogne jer želi da bude dobra. Prikrivena frustriranost ispoljava se preko naprasitog ponašanja. Kada želite da je se oslobodite recite joj da je dosadna , a njena inteligencija je pod znakom pitanja. Oko sebe će izgraditi kineski zid i neće vam više dosađivati.

Vodolija

Sa ovom svekrvom može biti vrlo interesantno, što god da kažete ona će imati suprotno mišljenje. Vrlo je nepredvidiva te nikad nećete znati na čemu ste. Više je interesuje međunarodna unija za očuvanje priroda, i ugrožene vrste primata nego njena egzistencija. Time i vaša, jer će imovinu dati u dobrotvorne svrhe a da se, pri tom, ne seti da ste pre mesec dana ostali bez posla.

Ribe

Sa njom nikako ne ide, stalno će igrati ulogu žrtve i žaliti se svom sinu/kćeri da niste dovoljno brižni, da ste lenji, da živite u oblacima... Naravno, ne direktno. Manipulisaće i plesti mrežu zavere ako je uvredite. Ako nemate za nju dovoljno razumevanja i saosećanja. Ipak, ako podviknete reći će da ste tiranin i autokrata, no će ipak krenuti linijom manjeg otpora. Ili joj kupite kartu za Maldive u jednom pravcu...

Autor teksta: Tanja, ISAR C.A.P © Astrosavet, Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Tarot tumač!
ZVEZDE I MISTERIJE On je najbolji muž horoskopa!
ZVEZDE I MISTERIJE Tri najveće rospije horoskopa!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online