Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 22.01.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Karmičko čišćenje!

Svako ljudsko biće u svom životu mora da prođe, minimalno nekoliko puta, kroz procese karmičkih čišćenja. Hteli mi to ili ne, to se dogodi. Neki su toga veoma svesni, a neki veoma nesvesno prolaze kroz takve faze i situacije. Karmička čišćenja sasvim sigurno nisu ni najmanje prijatna, ali su veoma korisna za našu dušu i njeno spasenje!

aetherforce.com
 

U tom pogledu karmičkih čišćenja razlikujemo nekoliko nivoa (stadijuma) čišćenja:

1. Bolest - Ovo je najosnovniji vid karmičkog čišćenja. Kroz neku bolest koja zahvati pojedinca, on počinje da uviđa vrednosti zdravlja. Nakon oporavka, dolazi do jasnih zaključaka i spoznaje vrednosti života u zdravlju, ali i života uopšte.

2. Problemi - Različiti problemi, teške životne situacije, loše finansije, porodnične komplikacije, zamršeni odnosi, loše stanje u poslu, otkazi... sve su ovo manifestacije kroz koje prolazimo kroz fazu čišćenja. Uglavnom se događa metamorfoza duha koja jasno govori da izlaz postoji. Suština je u tome da onaj ko jednom pronađe izlaz iz određene teške situacije, definitivno shvati za sva vremena da nema nerešivih problema, ali i da kroz ovakvo čišćenje karme, dođe do saznanja o ništavnosti materijalnog sveta, ali i o vrednosti duhovnog bogatstva.

3. Uvreda od strane voljene osobe - Ovo je jedan dosta visok nivo našeg pročišćenja. Samo retki pojedinci, koji se ubrajaju u nivo statističke greške, mogu da ovako nešto ne dožive. Međutim, ako zaista imaju toliki potpuni sklad u svojoj emotivnoj vezi ili braku i takav sklad opstane trajno, drugačije rečeno, da ih voljena osoba nikada ne uvredi, onda je to nešto što je vredno divljenja, a u tom slučaju ovakvo pročišćenje nije neophodno. U većini slučajeva, ovo pročišćenje naviše fokusira naš sopstveni ego, koji definitivno jeste ogroman, a suočiti se sa poniženjem od strane bića koje nam nije u rodu, a kome smo nesebično poklonili svoje emocije, uvek je nešto što može da ne samo pročisti, već i da ojača duh.

4. Zgražavanje nad samim sobom - Ovaj nivo čišćenja je jako visok i zapravo nije neophodan u većini slučajeva. Međutim, ako ste konstantno depresivni, sami sebi niste lepi, ne verujete u svoj šarm, inteligenciju, ne verujete u to da postoji neko drugo biće koje vas može neizmerno voleti, onda je krajnje vreme da doživite ovaj vid pročišćenja i da se od ovakvih misli, jednom i za sva vremena pročistite i "otkačite".  U ovoj fazi je nivo poročišćenja najteži, jer je potrebna ogromna snaga volje, uma, da se nešto popravi, promeni i sredi.

Sam tempo dolaska do ovih određenih krugova odnosno nivoa karmičkih pročišćenja je različit, a na nama je da prepoznamo u kojoj smo fazi sada, i da prepoznamo prelazak u novu fazu. Za sve to je potrebno imati dobru interakciju sa sobom, sopstvenim egom, dušom, ali i emocijama.

Proces karmičkog pročišćenja može doći sasvim spontano. Moguće je da se u početku osetimo malaksalo, zatim da nas muče glavobolje u dužem kontinuitetu od nekoliko dana. Odmah potom, ili čak u isto vreme, mogući su sukobi na poslu, različite loše situacije sa kolegama, naređenima i opšta nestabilnost, da bi ste na kraju došli svojoj kući, gde biste tebali (po inerciji) da nađete mir i spokoj, a onda tamo za tili čas rasplamsate svađu sa partnerom ili nekim od najbližih srodnika.

Ovo je samo jedna mala ilustracija, moguć primer dešavanja u postupku karmičkog čišćenja. Ono što je jako specifično za taj proces, a gotovo se neizostavno javlja, jeste to da se svaki pojedinac oseća dosta slabo, bedno i da ima visok nivo samosažaljenja nad sopstvenom situacijom, ili možda čak nad sopstvenim životom, sve dok se proces čišćenja kompletno ne završi.

Astosavet: Šta učiniti kada shvatite da je proces čišćenja započeo?!

Odgovor je jednostavan! Samo se prepustite. Nemojte se opirati. Neke od simptoma koje trpi vaše telo morate podneti, ali oni sigurno neće biti fatalni, budite bez brige. Nadalje, dozvolite svojoj duši da se pročisti, oslobađajte se gneva, loših misli, i potencijalnih loših predikcija budućnosti. "Nahranite" sebe maksimalnim optimizmom. Ubedite sebe da će uskoro u vašem životu započeti jedna nova era koja će biti karakterisana kao blagostanje! Takođe, oni koji žele da maksimalno iskoriste proces čišćenja koji im se dešava, mogu ojačati svoju dušu kroz uvođenje prakse meditacije! Ovo će ujedno i umanjiti simptome koje vaše telo trpi, i učiniti proces gotovo bezbolnim, a možda čak i prijatnim!

                                          Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Kakva ste domaćica?
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Bez Venere nema lepote
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online