Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 05.01.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Novogodišnje odluke!

Početak nove godine, a samim tim i početak jednog novog ciklusa koji definitivno ima neko svoje određeno trajanje, definitivno je nešto što utiče na sve nas. Svi imamo neke želje, neke planove, ali hajde da se malo pozabavimo i novogodišnjim odlukama! Ove odluke mogu da budu direktno posledično vezane za ostvarenja zacrtanih ciljeva u perspektivi. Moguće je da ako odlučite nešto što je veoma pozitivno za vas, da na takav način možete da sebi pomognete da vam godina bude daleko bolje i uspešnija. Ako ste u dilemi, koje to odluke trebate da donesete u novoj godini, evo male pomoći sa astrološke strane.

mahadasha.com
 

Ovan

Ovan treba da odluči da u novoj godinu bude racionalniji. Da ne bude previše impulsivan i da ponekada svoje mišljenje zadrži za sebe. Takođe, bitna odluka treba da bude i da zadrži poroke na minimalnom nivou.

Bik

Bik treba da odluči da će se u 2017 više baviti sopstvenim, a manje tuđim životima. Treba da upravlja i vlada sopstvenim stvarima daleko čvršće nego do sada. Odluka treba biti i ta da se češće rekreira.

Blizanci

Blizanci u novoj godini trebaju da odluče da će povećati ambicije, više raditi a manje pričati. Isto tako, trebaju da odluče da ne troše svoje vreme, energiju i ostale resurse na ljude koji to ni malo ne zaslužuju.

Rak

Rak treba da odluči da će svoju emotivnost zadržavati na određenom nivou i da ne dozvoli da to pređe u slabost koja će preuzeti kontrolu nad njegovim životom. Odluka treba da bude i to da će se zdravije hraniti.

Lav

Lavovi trebaju da odluče da će se baviti sportom, a „manuti“ lisnatog testa, kiflica i vanilica. Takođe, odluka treba da bude i stvaranje finansija za jedan određen cilj, u vidu neke krupnije kapitalne investicije.

Devica

Device trebaju da odluče da će manje vremena utrošiti na higijenu kuće, da će biti manje džanrizavi, naročito prema bliskim ljudima, ali i da će pored posla pronaći vremena za opuštanje i putovanja.

Vaga

Vage bi trebalo da odluče da budu manje „sekirljive“ i da ne podležu nervozi za svaku sitnicu. Uz to, trebaju da odluče i da će više vremena posvetiti zabavi, kako bi njihov život imao dimenziju kvaliteta više.

Škorpija

Škorpije bi trebalo da odluče da manje izlaze, provode se, a više da se posvete svojoj porodici. Jedna od odluka treba da bude i da se okrenu malo više tradiciji, ali i nekim duhovnim vrednostima od značaja.

Strelac

Strelčevi bi trebalo da odluče da im zarada bude prioritet, a ne zadovoljstvo u poslu. Odluka treba da bude i da iz svog okružanja, kako poslovnog, tako i privatnog izbace sve negativne ljude i okruže se pozitivnima.

Jarac

Jarčevi trebaju da odluče da više vežbaju, šetaju, da se potrude da svoje telo i kondiciju dovedu do savršenstva i ove odluke da se striktno drže. Takođe, trebaju da odluče da će više konzumirati umetnost.

Vodolija

Vodolije trebaju da odluče da će ove godine više vremena posvetiti sebi, a manje drugima. Odluka treba biti da će sebi priuštiti sva ona neka zadovoljstva koja će im puno značiti, kako bi se osećali daleko bolje.

Ribe

Ribama novogodišnja odluka treba da ide u smeru čvrstih odluka da će se manje zabavljati, a više predati poslu. Isto tako, trebaju da odluče da neće više biti nestabilni u ljubavi, već da će se fokusirati na jedan cilj.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Prokleti karakter
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Slobodna ljubav
ZVEZDE I MISTERIJE Devica čeka da bude osvojena
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online