Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 02.01.2017.
11:30
astrosavet.rs, Vestionline A

One su TOP gradske cice po horoskopu!

Oduvek je postojao epitet "gradska dama". Nekada su te gradske dame zaista bile dame i sve što su sa sobom nosile bilo je otmeno. Vremena su se promenila, neko će reći nažalost, ali neko i neće, ali su se promenila i sada su na ceni neki drugi kvaliteti. Da bi danas jedna devojka mogla da se nazove top gradskom cicom, ona pre svega mora brutalno dobro da izgleda.

pixabay.com
 

Osim izgleda, potrebno je da ima elokvenciju, šarm, ali i preko potreban seksepil, koji je danas na ceni. Ona nikako ne sme da sedi kod kuće, već mora da bude prava "landara". Bilo da se one nazivaju modeli, klaberke ili starlete, činjenica je da plene pažnju, naročito muškog dela svojih sugrađana, a evo u kojim znacima su najčešće rođene:

Žena Lav

Lavica definitivno može da se snađe u pustinji, ali u gradu stupa na scenu! Ona je kraljica, glavna, i sva svetla velikog grada su uprta u nju. Sve oči idu ka njoj i naprosto, ne može da ostane neprimećena. Bilo da korača ulicom, sedi u bašti kafića ili uđe u klub, svi će pogledati ko je ona! Mnogi će je u početku posmatrati kao objekat lepote, ali naposletku, pri komunikaciji ona zapravo odaje ono "nešto", zbog čega je i nazivamo top gradskom cicom! U svemu tome se ona jako lepo snalazi, pažnja okoline joj prija i čim oseti da je primećena ili popularna u gradu, svim silama će se truditi da tu poziciju održi.

Žena Škorpija

Za razliku od prve i poslednje navedene, koje naprosto ulažu ogroman trud da bi bile top cice u gradu, Škorpija to ne mora da čini. Ona se jednostavno s tim rađa. U njoj ima sasvim dovoljno energije da bi se sa time sasvim dobro nosila. Ona se oseća komforno u toj ulozi i sve drugo bi za nju bilo neprirodno. Ona voli svoju popularnost, u gradu, klubu, kafiću, ali i na mestima gde se promoviše istinska kultura. Oko nje sve mora da bude "top" i "fancy". U šetnju gradom vodi najlepšu drugaricu, a u klubu je uvek u društvu najlepših momaka. Ona jako dobro zna da je na samom vrhu i nesvesno uvek za sebe stvori takav tretman.

Žena Ribe

Dama rođena u znaku Riba je sposobna za sve, pa tako i da bude top gradska cica. Ona ovu titulu vidi kao stvar prestiža i za nju se grčevito bori. Ona će na sve načine da gleda da dođe u žižu gradske vreve i interesovanja, a ako u tome ne uspe "peške", može da koristi i medije da bi skrenula pažnju na sebe. Veoma vešto intrigira, svojom pojavom, šminkom, garderobom. Može da bude veoma ekscentrična. Nikada neće da ode u krajnost i postane vulgarna, ali slobodnija garderoba u cilju privlačenja pažnje na sebe, može da bude njen adut do sticanja titule top gradske cice. Jednom stečenu popularnost sa lakoćom održava!

 

Glam for tonight's @bambi_awards. Thank you @shiseido , @schwarzkopf and @PatrickGlatthaar for getting me ready! #Bambi #BambiAwards #Beauty

Фотографија корисника Ana Ivanovic (@anaivanovic) дана 17. Нов 2016. у 4:57 PST

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Škorpija ubija pogledom
ZVEZDE I MISTERIJE Ribe između emocija i iluzija
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online