Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 15.12.2016.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Koliko ste zadovoljni sobom i sopstvenim životom?

Koliko ste puta u životu izgovorili rečenicu "Baš je dobro biti ja"? Da li ste skloni da neke druge tumačite kao osobe koje su u nekoj značajnoj prednosti nad vama i konstantno priželjkujete da uzmete makar komadić njihove sreće? Da li je u životu drugog sve od zlata, a vama kod vas baš ništa ne valja? Osećaj zadovoljstva sopstvenim životom je od neizmerne važnosti za svakog pojedinca. On, ako postoji, donosi optimizam, veru u bolje sutra, dobro raspoloženje, ali i neraskidivu vezu sa nadolazećim uspesima.

zastavki.com
 

Samo čovek koji je zadovoljan sobom, neće biti frustriran, i moći će da se bori i izbori sa nekim nadolazećim problemima. Takođe, osećaj zadovoljstva je negde i osnovi preduslov sreće, jer ma koliko da malo imamo, ako smo sa tim malim zadovoljni, moći ćemo da dosegnemo sreću. Ovo je astro analiza po znacima zodijaka koja govori upravo o toj sklonosti da budemo srećni i zadovoljni sopstvenim životom, pa bez obzira na stanje u kome se nalazimo.

Ovan

Ovan nije konstantno nezadovoljan, ali je dosta ambiciozan i uvek želi nešto više od života. Prosto, to je priroda ovog znaka, koja njega motiviše i bukvalno „tera“ na uspeh. Uprkos svemu navednom Ovnovi umeju da uskliknu čuvenu rečenicu iz naslova, jer su ponosni na sav svoj učinak koji se dogodio do tada.

Bik

Bikovi su osobe koje hronično nešto želje. Ciklus njihovih želja predstavlja niz koji se gotovo nikada ne završava. Taman nešto postignu, stvore, zarade,...eto ti neke nove želje. Ta tendencija kao „prokletstvo“ donosi neraspoloženje i nezadovoljstvo, čak i kada za to nema elemenata, ali poneki Bikovi se s tim izbore.

Blizanci

Blizanci ni sami ne znaju šta žele dosta često, ali izgubljeni u procepu između svojih želja, ambicija, planova i onog realnog stanja koje postoji, oni su sobom veoma zadovoljni i srećni. Oni umeju da uživaju i u običnoj šoljici kafe i da u malim zadovoljstvima koje zapravo i ne koštaju pronađu smisao svog života.

Rak

Rak kao osoba koja je opterećena emotivnim, ali i materijalnim momentom sigurno ne može da bude uvek zadovoljan stanjem u smom životu. Zapravo, da bi rekli „baš je dobro biti ja“, treba da se poklopi, niz „kockica“, što nikako ne može biti pravilo, već presedan, pa je i njihovo zadovoljstvo sobom, retko.

Lav

Lav je osoba koja može da bude inspirisana velikim ostvarenjima, pa sve i da su ona nedosanjani san, on zbog toga neće patiti. Drugačije rečeno, Lav može da bude zadovoljan i na prostom putu dostizanja svih ciljeva koje je zacrtao. Kao veliki „ego manijak“ Lav često izgovara rečenicu iz naslova kao motivaciju.

Devica

Device su zadovoljne sobom u smislu fizičkog izgleda, jer njihova tendencija narcisoidnosti to veoma nedvosmisleno diktira. Zbog toga se oni generalno i više nego dobro osećaju u svojoj koži. Po drugim pitanjima su skloni nestabilnosti i nezadovoljstvu, ali će to prikriti i ostaviti utisak zadovoljne osobe.

Vaga

Vage su često jako nesigurne i naprosto ostavljaju utisak osobe koja je konstantno nezadovoljna i frustrirana. Međutim, kod njih postoji jedan „momenat“ u kome su skloni da na „klik“ postanu zadovoljni svojim životom, jer je to nešto što će ih na jedan lep način motivisati na osećaj zadovoljstva koji vole da stvore.

Škorpija

Škorpije su osobe sa puno samopouzdanja, ali zbog preterane ambicioznosti veoma retko se previše dobro osećaju u svojoj koži. Oni su zadovoljni svojim fizičkim izgledom, ali uglavnom emotivnim, pa i seksualnim životom. I zbog toga umeju da „isijavaju“ zadovoljstvo, ali ih posao i finansije često frustriraju.

Strelac

Strelčevi itekako umeju da budu zadovoljni sobom, jer su sposobni da sebi u dovoljnoj meri skroje životni osećaj zadovoljstva koji naprosto nikada ne iščezne. Njihova ambicija nije toliko „prokleta“ da bi došli do takvog stanja da se loše osećaju u svojoj koži. Umeju da budu zadovoljni i da to jasno pokažu drugima.

Jarac

Jarčevi su u globalu zadovoljni svojim životom. Zbog toga neće biti euforični, ali neće biti ni frustrirani. Oni su veoma umereni kada je zadovoljstvo sopstvenim životom u pitanju, jer su pozitivisti koji se nadaju uspehu, a isti proslavljaju najpre onda kada on definitivno dođe. I kad su nezadovoljni, to se ne primećuje.

Vodolija

Vodolija je sklona da bude konstantno nezadovoljna sopstvenim životom i da to skoro nikako ne može da prevaziđe. Retke su Vodolije koje iz sebe naprosto isijavaju zadovoljstvo, i da bi se to dogodilo, treba da se poklopi mnogo toga u njihovom životu. Prevashodni preduslov je da budu savršeno ostvareni u ljubavi.

Ribe

Ribe su izuzetno mnogo zadovoljne sopstvenim životom, pa čak i onda kada uspeh nije najveći mogući. Oni umeju da u malim uspesima pronađu zadovoljstvo i da to shvate kao situaciju koja će ih maksimalno obradovati. Skloni su automotivaciji, pa će sami sebi veoma često govoriti rečenicu iz naslova teksta.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Prokleti karakter
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Slobodna ljubav
ZVEZDE I MISTERIJE Devica čeka da bude osvojena
Četvrtak 15.12.2016. 12:57
Zivim u ocaju jer zivim u okupiranoj zemlji!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online