Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 09.11.2016.
14:29
astrosavet.rs, Vestionline A

Hoće li vas prevariti ili ne - šta kažu zvezde?

Prevara nikada nije prijatno saznanje. Naročito za pripadnice lepšeg pola, koje su same daleko mnogo manje sklone prevari nego njihovi partneri. Ipak, postoje neke situacije u kojima će partner pre da se odluči za prevaru. Evo, šta astrologija kaže na tu temu. Možda uspete da izbegnete ove situacije i popravite stanje u svojoj vezi, pre nego što se prevara dogodi.

pixabay.com
Da li ima oči samo za vas... ili je ponekad i "razrok"

Ovan

Ovnovi su sujetni i često njihova sujeta diktira stanje koje će se dogoditi ili se neće dogoditi. Osnova je takva da on ako shvati da je zapostavljen ili mu nešto slično zasmeta u vezi u kojoj se nalazi, može da se odluči da potraži nekog novog, odnosno nekog drugog. Inače se jako teško odlučuju na prevaru, i nakon učinjenog može da ih izuzetno grize savest. Svom Ovnu uvek morate biti izuzetno posvećeni.

Bik

Bik generalno nije sklon prevarama. Muški Bik se može odlučiti na prevaru onog trenutka kada shvati da je možda partnerka njemu bila neverna. Situacija je takva da on može lako da je promeni i obrne. Zbog toga će se i odlučiti na prevaru. On ne voli osećaj zanemarenosti, a ako se to ipak kod njega javi, javiće se i osvetoljubivost, pa će on vratiti istom merom svojoj partnerki "milo za drago".

Blizanci

Blizanci mogu da osete potrebu za avanturom u onom trenutku kada njihova emotivna veza dobije neke različite dimenzije od onih kakva je bila. Zato je veoma važno da se njihova emotivna veza uvek odvija pod nekom određenom dinamikom koja može da ima smisla. Sve drugo neće biti dobro i neće dovesti do stanja koje bi moglo da bude idealno unutar veze. Vezu sa Blizancima stalno trebate osvežavati.

Rak

Rak će izuzetno teško da se odluči da prevari svoju partnerku. Moguće je da će pre da se odluči da ostavi svoju partnerku onda kada poželi prevaru, pre nego da zaista dođe do toga da je prevari. Zato je veoma važno da se veza sa njima odvija u stabilnom toku. Tek kada veza postane previše nestabilna, u dužim vremenskim intervalima, onda će uopšte pomisliti na neku drugu osobu koja bi se tu slučajno našla.

Lav

Lav naprosto obožava da se nalazi u centru pažnje. Njegov element je Vatra i on je vratreni mušakarc. Može postojati 1001 razlog zbog kojih će prevariti svoju partnerku. Pri tome ga baš i neće nešto naročito izjedati savest. Njegova veza uvek mora da uvek bude sveža, dinamična i zanimljiva. Svog Lava uvek morate motivisati da Vas na prevari, a akcenat mora biti na tome da mu uvek budete lepi, zanimljivi i dugačiji.

Devica

Devica, naročito muška, može zaista da deluje "čedno" i naivno, ali generalno to nije ni malo. On može da prevari najbolje moguće. Biće brutalno diskretan pri tome i dovešće svoju partnerku u stanje takve zablude, da ona zaista neće znati šta se dešava. Da ne budete jedna od onih žena koja će se sa celim svetom posvađati tvdeći da joj je partner veran, pružite mu dovoljno strasti koju on traži i kad je ne traži.

Vaga

Vage definitivno veruju u pravu, odnosno večnu ljubav. Zato će muška vaga dosta teško da se odluči na prevaru. Da bi se to dogodilo, njihova veza mora zaista da bude jako haotična duže vreme, ali i da im se neplanski dogodi neko poznanstvo koje bi moglo da bude zaista adekvatno. Vaga neće varati sa tendencijom da povredi svog partnera, pa će ovaj muškarac sve to uraditi maksimalno diskretno.

Škorpija

Muške Škorpije zaista mogu da se ispostave kao osobe koje možda najlakše mogu da prevare svoju partnerku. Osnova je takva da oni neće prevariti ukoliko se ne dogodi da im je stanje u vezi zaista izuzetno loše. U svakom slučaju njihova partnerka ima jako težak zadatak da ih motiviše i da ih dovodi do takvog stanja da zaista ne požele prevaru. Uvek im morate biti dovoljno atraktivni i ponuditi dosta strasti.

Strelac

Strelac može da se ispostavi kao mnogo dobar folirant. Pravi "vuk u jagnjećoj koži". Zato njihove partnerke ne moraju opšte ni na trenutak da pomisle da su prevarene, a prevara već može biti realizovana. Oni spadaju u muškarce koji to rade smisleno. Oni će prevariti kada ne osete dovoljno vatre u svojoj vezi i kada zaista ne dođu do toga da sestanje popravi, ili će prevariti čisto iz "hobija" što je teško sprečiti.

Jarac

Jarac je muškarac koji je dosta otvoren, voli da flertuje i to smatra nekim sportom. Flert će primenjivati onoliko koliko je u svojoj vezi srećan ili nesrećan. Osnova može biti veoma specifična i generalno stanje ne mora da se radi o grešci svog partnera koja je bila okidač za prevaru. Jarac mora da se drži na "uzici", veza mora da buzde maksimalno dinamična i da nikada ne dođe u zapećak zbog drugih obaveza.

Vodolija

Vodolija izuzetno teško vara. Jedan od razloga tome je i što su njemu za bilo kakav kontakt, a naročito seksualni, definitivno potrebne emocije. Dakle, ako Vas je Vaša muška Vodolija prevarila, on sigurno već voli tu neku drugu i to nije dobro. Trebate da se posvetite maksimalno vezi sa njime koja mora da bude prožeta nežnošču. Mazite ga, pazite, budite mu veran slušalac i on će Vama biti veran.

Ribe

Ribe su jako specifičan znak kada su emotivni odnosi u pitanju. Njega je najteže "provaliti" kada vara i naprosto predstavlja osobu koja definitivno može da vara iz sporta odnosno hobija. To ne znači da Vas ne voli ili da Vas voli manje nego što je voleo, ali će on to i dalje raditi. Ono što je kod njega specifično, jeste da iz prevare ne asocira automatski da je njegova primarna veza u bilo kakvoj krizi.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Preljuba - avantura ili uteha
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online