Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 24.10.2016.
07:50
Vesti A

Nedeljni horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 22. do 28. oktobra 2016.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Period počinje napeto, a prvi nagoveštaji olakšanja stižu tek krajem nedelje. Da biste izbegli komplikacije, u narednom periodu ne potpisujte ništa. Ostanite koncentrisani jer su pred vama dani raspleta koje morate hladne glave pretrpeti.

LjUBAV: Aspekt Sunca sa Saturnom ne donosi ništa dobro na emotivnom polju. Izbegavajte svađe jer u ljutnji niste u stanju sve da sagledate.

ZDRAVLjE: Ne preterujte s hranom.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Možete očekivati privremeno poboljšanje raspoloženja, iako period napetosti dalje traje. Nedelja koja je pred vama neće doneti ništa loše, ali samo ukoliko izbegnete otvorene diskusije sa saradnicima s kojima imate zajedničke interese.

LjUBAV: Veselo raspoloženje prenosite na svog partnera. Počev od četvrtka, pred vama je period pun dinamike, druženja i uživanja u okruženju veselih prijatelja.

ZDRAVLjE: Unosite više tečnosti.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Dobre vesti stižu iz inostranstva. Konačno vaše neobične ideje nalaze put do pravih ljudi. Ipak, ne očekujte da će sve ići glatko. U realizaciji vas čeka neplanirana prepreka. Ukoliko strpljivo rešite problem, pred vama je izvanredna poslovna ponuda.

LjUBAV: Možete da predahnete. Vaš partner polako odustaje od ideja koje su u proteklom periodu bile razlog žustrih rasprava. Obratite pažnju na njegove troškove.

ZDRAVLjE: Posetite kardiologa.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Ukoliko se bavite javnim poslom, pred vama su intenzivna dešavanja kako na poslovnom, tako i na finansijskom planu. Očekuje vas velika šansa koja stiže u vidu ponude za saradnju s kompanijom za koju ste do sada mislili da je za vas nedostižna.

LjUBAV: Može vam se učiniti primamljivim da se ponovo vratite osobi s kojom ste dugo imali burne ljubavne odnose. Pre odluke, prisetite se zbog čega ste ranije prekinuli.

ZDRAVLjE: Nemate razloga za brigu.

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: Intenzivni pregovori i svakodnevni preokreti obeležiće ovu nedelju. Konačno biste mogli da donesete odluku, iako je to trenutno najveći problem. Pobedite neodlučnost i prihvatite se odgovornosti. Izbegavajte rasprave sa službenim licima.

LjUBAV: Ne očekujte harmoniju na koju ste navikli. Emocije nisu u prvom planu. Mogu biti utešna druženja s mladim i uticajnim ljudima od kojih ćete imati koristi.

ZDRAVLjE: Izbegavajte slatkiše.

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Ideja koju ste držali za sebe ovih dana može prerasti u pravo rešenje. Bez obzira na to što ste pažljivo pripremali svaki detalj, upravo sada ćete shvatiti da postoji još nekoliko koraka koji su važni, a na koje niste računali. Ne odustajte olako.

LjUBAV: Može vam se učiniti zanimljiva osoba s kojom poslovno sarađujete. Zanemarite svoj pesimizam, preuzmite inicijativu, ovo je osoba koja vam može udahnuti malo vedrine.

ZDRAVLjE: Obratite pažnju na ishranu.

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Aspekti planeta ukazuju na otvorene sukobe s osobama s kojima ste u partnerskim odnosima. Ovo može iskomplikovati čak i najizvesnije poslovne poduhvate za koje niste brinuli. Iskoristite ovaj period za rekapitulaciju učinjenog i odložite ulaganja.

LjUBAV: U vaš život se vraća osoba iz prošlosti koja vam je nekada mnogo značila. Prihvatite poziv na druženje. Stare strasti bi mogle ponovo da se rasplamsaju.

ZDRAVLjE: Izbegavajte brzu hranu.

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Pred vama je uspešna nedelja. Planete su u međusobno dobrom aspektu što govori o skladu unutar vas. Mada je u proteklom periodu unutrašnji nemir bio glavni razlog vaše tenzije, trenutni položaj planeta obećava pozitivan pomak u svemu.

LjUBAV: Dozvoljavate da vam okolina diktira tempo druženja sa osobom do koje vam je stalo. Ako to prevaziđete, shvatićete da je ljubav važnija od svega.

ZDRAVLjE: Kontrolišite krvni pritisak.

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Kraj vašim problemima se nazire od sredine nedelje. Malo pozitivne energije koje vam je preostalo biće dovoljno da ponovo pokrenete i poslovne projekte koji su dugo stajali. Temeljno pripremite teren za period koji sledi.

LjUBAV: Nakon zatišja, smeši vam se intenziviranje odnosa sa voljenom osobom. Porast raspoloženja i strasti biće dovoljan da premostite ostale probleme.

ZDRAVLjE: Odmarajte leđa.

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Ulazite u naporan period na gotovo svim poljima. Puni ste energije i volje, a urođeni borbeni duh i optimizam učiniće vas još jačim. Bićete zadovoljni rezultatima na poslovnom planu, uložićete puno truda, pa nakratko, krajem nedelje, možete osetiti umor.

LjUBAV: Ponovo ste zainteresovani za ljubav. Ako ste slobodni, početak burne veze je na vidiku. Svojim romantičnim nastupom pridobićete osobu koja vam se dopada.

ZDRAVLjE: Kontrolišite štitnu žlezdu.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Položaj zvezda ukazuje na to da je pred vama period promena na koje niste računali. Ne nervirajte se unapred i ne ulažite novac u rizične poslove jer je najbolje da ove nedelje budete štedljivi.

LjUBAV: Tokom ove nedelje vas očekuju susreti sa osobama koje znate iz prošlosti. To vam donosi nove izazove i priliku da raščistite jedan odnos koji je bio nedorečen.

ZDRAVLjE: Moguće je reaktiviranje stare infekcije.

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Situacija nije sasvim stabilna, ali to je za vas ipak u drugom planu. Uskoro će se finansije poboljšati, i to će doprineti da se osećate zadovoljno. Ova nedelja nije povoljna za pokretanje nekih značajnijih koraka na poslovnom planu.

LjUBAV: Iako već dugo osećate napetost, ove nedelje se situacija može dodatno iskomplikovati. Pobedite svoju preosetljivost i ne podležite ljubomori.

ZDRAVLjE: Izbegavajte alkohol.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online