Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 04.05.2016.
12:30
Vesti A

Nedeljni horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 4. do 11. maja 2016. godine.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Aktiviraju se poslovi koji su dugo stagnirali i od kojih ste, praktično, odustali. Pomalo ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Ovih dana ćete više preispitivati svoje motive nego što ćete nešto konkretno raditi.
LjUBAV: Planirate kraći put. Vaša neodlučnost iritira partnera, pa je bolje da se ne mešate u izbor koji je vašoj voljenoj osobi mnogo važniji nego vama.
ZDRAVLjE: Čuvajte zglobove.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rešavate probleme koji još nisu ni nastali. Vaše ponašanje na poslu može vas mnogo koštati ukoliko se na vreme ne trgnete i ne odvojite realnost od mašte.
LjUBAV: Očekuje vas razgovor sa osobom koja vam je zvanično samo prijatelj. Prijatna komunikacija vas može navesti da poželite nešto više.
ZDRAVLjE: Nervoza.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Uznemirujuće vesti vam mogu pomutiti planove. Vaša potpuna posvećenost jednom problemu vas može skupo koštati, naročito ukoliko dozvolite da vam promaknu važni detalji vezani za posao koji svakodnevno obavljate.
LjUBAV: Iako vam se čini da na ljubavnom planu sve dolazi na svoje mesto, mala rasprava može uzrokovati raskid.
ZDRAVLjE: Mogući problemi sa sinusima.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Ukoliko ne izbegnete bespotrebne troškove, možete zapasti u veću novčanu krizu. Tek od kraja nedelje možete računati na pozitivne vesti i komunikaciju sa nekim ko vam može pomoći.
LjUBAV: Ako je vaša veza opterećena spletkama ljudi koji vas okružuju, ovaj period može biti veoma izazovan. Ne pokušavajte na silu da razrešite probleme.
ZDRAVLjE: Mogući su zapaljenski procesi.

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: Nikako da sastavite kraj s krajem. Ne uspevate da pronađete pravo rešenje za veliki raskorak između želja, potreba i realnih obaveza. Nije problem samo u nedostatku novca već u vašem neplanskom trošenju.
LjUBAV: Priželjkujete promene ali niste sigurni konkretno koje. Vaš partner je dovoljno tolerantan da vašu neodlučnost i zbunjenost istrpi pa je pravo vreme da popričate.
ZDRAVLjE: Bolovi u leđima.

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Čini vam kao da su svi podlegli atmosferi koja je za vaš pojam potpuno nezdrava. Smišljate načine kako da se rešite svega i neko vreme provedete izolovani od svih dešavanja. Ne bežite od obaveza.
LjUBAV: Na emotivnom planu se dešava blagi pozitivni pomak. Ipak, značajne promene neće doći preko noći jer za realizaciju svega što želite trebaće puno truda i vremena.
ZDRAVLjE: Proverite krvni pritisak.

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Morate da napravite dobar plan koji neće biti samo bezvredan spisak želja. Uspeh je moguć jedino na takav način. Ukoliko u posao uđete timski, uspeh je izvestan. Budite oprezni jer vas očekuje neplanirani trošak.
LjUBAV: Mnoge od vas očekuje ljubavna ponuda. Slobodni mogu zbog usamljenosti upasti u iskušenje i upustiti se u vezu koja nema perspektivu.
ZDRAVLjE: Čuvajte se respiratornih infekcija.

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Pred vama su komplikacije oko ugovora kao i problemi sa dokumentima. Ako donosite neku važnu odluku, ovi dani nisu povoljno vreme za to. Odustanite od pokretanja projekata jer ćete preceniti mogućnosti.
LjUBAV: Naprasno vam se učinilo da ste se ponovo zaljubili u svog partnera. Vaše dobro raspoloženje može na kraju rezultirati krahom ukoliko pokušate da promenite nešto.
ZDRAVLjE: Izbegavajte slatkiše.

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaših ambicija, postaje neizvodljiva. Pomešali ste posao i privatni život pa ste dozvolili da vaše lične probleme rešavaju drugi ljudi. Ne paničite, kriza je kratkotrajna.
LjUBAV: Hladni odnosi koji vas muče od početka nedelje nestaće zajedno sa smirivanjem situacije na profesionalnom planu.
ZDRAVLjE: Gastritis.

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Očekuje vas borba na svim poljima. Mnogi će ovaj period na poslu osetiti povećanu tenziju a sve to kao rezultat nekih promena koje se odvijaju unutar firme u kojoj su angažovani.
LjUBAV: Sve što partner pokuša da vam kaže, kod vas nailazi na otpor i nerazumevanje. Takav stav vas, dugoročno, vodi u zahlađenje odnosa.
ZDRAVLjE: Čuvajte sinuse.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Svaki pokušaj da rešite poslovnu situaciju izazvaće oštar sukob i tenziju iz čega će proisteći teške reči i uvrede. Da biste izbegli haos u koji možete upasti, nabacite osmeh na lice i držite jezik za zubima.
LjUBAV: Niste sigurni šta spada u ljubav a šta u posao. Emotivno ste prazni pa vas iritiraju veliki zahtevi voljene osobe.
ZDRAVLjE: Glavobolja.

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Prisiljeni ste da slušate tuđe probleme. Ganuće vas poverljiva ispovest saradnika koji na taj način pokušava da se opravda. Protiv svoje volje bićete uključeni u rešavanje situacije u kojoj ste samo nemi posmatrač.
LjUBAV: Maštate o osobi koja nije slobodna. Iako vam se čini da bi to bio životni spoj, ne zaboravite da vi uvek tako pomislite na početku poznanstva.
ZDRAVLjE: Čuvajte se povreda.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online