Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 19.02.2016.
12:30
S. Ban A

Strelac, detinjasti optimista

Osobe rođene u znaku Strelca su prepoznatljive po svom veselom ponašanju kojim okolini daju do znanja da su bezbrižni i uvek dobro raspoloženi. Jupiter, vladar ovog znaka, važi za srećnu planetu u natalnom horoskopu. Često se zaboravlja da on ne vlada srećom kao takvom već ekspanzijom i rastom. Tamna strana dejstva ove planete je u tome što kada naiđe na loš teren on umnoži i uveliča sve čega se dotakne. Pa je često aktivno umešan u horoskopima ljudi kojima se dogodilo nešto loše ili u horoskopima samih nesrećnih događaja.

background-pictures.picphotos.net
 

Kao i u svakom astrološkom znaku, i ovde imamo više i niže tipove. Očekuje se da osoba rođena u ovom znaku bude visokih moralnih principa, obrazovana, načitana i informisana, tako je čest slučaj da među pripadnicima nađemo i osobe koje su sušta suprotnost svemu navedenom.

Pa tako, ako nije izrazito pošten i moralan, on postaje nemoralan i sklon manipulacijama. Uzrok ovome je preterana detinjastost koja ga s godinama, sazrevanjem, vodi u karakterističan obrazac ponašanja kojim po svaku cenu štiti svoje privilegije večitog deteta.

Lepota njihovog karaktera jeste u vedrini i osmehu, ali, ukoliko na vreme ne potkrepe akademskim diplomama ili drugim znanjima i veštinama, pozitivna energija koja im je data rođenjem okreće se kao bumerang protiv njih.

Nekoliko brakova

Za porodičan život i druge obaveze, kao što su deca, osobe sa Suncem u Strelcu, streme nekonvencionalnom funkcionisanju zbog čega neretko imaju nekoliko brakova. Duboko u duši privlače ih prostranstva i daljine pa ako ne otputuju daleko od mesta rođenja, načinom života svima će dati do znanja da ne pripadaju sredini u kojoj se nalaze.

S obzirom na to da ovaj znak vlada bogatstvom, osobe rođene u tom znaku sklone su da ceo život streme ka sticanju imetka. Ukoliko osoba nema pokriće za to, usled nedostatka drugog načina, poseže za kockom ili igrama na sreću, a nekad, i kriminogenim radnjama kojima želi da na brz način stekne veliki novac kojim bi sebi priuštio bezbrižan život svojstven detetu.

Radost života je vrlina koja krasi ovaj znak. Njihova vedrina i optimizam nekada mogu delovati previše površno, posebno ukoliko nije stekla širinu kojom to može da potkrepi.



 

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Srbi nenadmašni u trpljenju
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online