Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 08.01.2016.
12:15
prva.rs, Vestionline A

Pretvorite svoje astro mane u vrline!

Svi imamo veliki broj mana, ali bitno je da ih kontrolišemo i iskoristimo na pravi način. Astrolozi vas savetuju kako to da učinite.

instagram.com
Strelci su talentovani za strane jezike

Ovan

Svoju veliku nervozu i nestrpljenje, pripadnici ovog znaka mogli bi da kanališu kroz sport, gde mogu da ostvare i dobre rezultate, ako se opredele da se time bave profesioalno.

Bik

Svoju veliku potrebu za hranom, hedonizmom, mogu iskoristiti ako se malo angažuju. Mogu postati odlični kuvari, gde čest kontakt sa hranom može imati funkciju samokontrole kada je konzumiranje hrane u pitanju.

Blizanac

Svoju površnost i čestu promenu raspoloženja mogu da nadoknade tako što bi pisali ono što osećaju, jer spolja to ne može da se primeti. Iz svojih mana mogu da napišu jako kvalitetnu knjigu, gde bi uneli svoje emocije, i te knjige bi bile sigurno interesantne.

Rak

Svoje stalno kukanje i sklonost ka samosažaljenju mogu da zamene adekvatnim radom sa decom, gde bi se osećali korisno i mogli da se sažale na nekoga i pomognu mu.

Lav

Lavovi bi svoj ego, potrebu da budu u centru pažnje mogli da ostvare bavljenjem glumom, u filmovima, predstavama, a u nekim slučajevima i uloga statiste za njih bi mogla da bude veoma inspirativna.

Devica

Svoju potrebu za analiziranjem i detaljisanjem mogli bi da iskoriste u crtanju, hirurgiji, u poslovima inspekcije, gde se od detalja pravi suština.

Vaga

Svoj problem sa samopouzdanjem i površnost mogu da iskoriste bavljenjem kreativnim stvarima, različitim vrstama ukrašavanja, bavljenjem manikirom, pedikirom, frizerajem.

Škorpija

Svoju veliki ljubomoru, potrebu da poseduju nekoga, opsesiju mogu da kanališu tako što bi radili kao zatvorski čuvari, čuvali neku bitnu ličnost, mada sve ovo može da se razbije i treniranjem borilačkih veština.

Strelac

Svoju neozbiljnost i dečije ponašanje mogu da nadoknade učenjem stranih jezika, gde mogu da se igraju, da budu deca, ali ujedno i da rade nešto što je korisno.

romanceways.com
Jarac je sklon depresiji

Jarac

Sklonost ka depresiji, negativnim razmišljanjimja, mogu da pretvore u učenje istorije, i da prenose tog znanja na naredne generacije.

Vodolija

Svoju nervozu i nepredvidivost mogli bi da iskoriste tako što bi radili različite eksperimente, posetili laboratorije, pokušali da naprave nešto od čipova, sve ono što drugi ne bi da ukrštaju i pokušavaju, tako da bi mogli da budu i kaskaderi.

Ribe

Svoju nesigurnost, lošu organizaciju, sklonost poroku, mogli bi da suzbiju ako rade za neku humanitarnu organizaciju. Ako budu što više pomagali drugima, ova negativna energija biće pretvorena u koristan rad.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Zvezdani kriminalni dosije
ZVEZDE I MISTERIJE Najveći dužnici zodijaka
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online