Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 26.10.2015.
12:30
S. Ban A

Nedeljni horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 26. oktobra do 1. novembra 2015. godine

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Nedelja počinje prilivom energije koja vam može zamutiti jasnu sliku o bilo čemu što vam je važno. Na žalost, paralelno pristižu nove obaveze koje će vas terati da nepovoljne aspekte savladate. Da biste izbegli grešku, konsultujte proverene prijatelje.
LjUBAV: Krajem nedelje možete upoznati osobu sa kojom vas čeka mala avantura. Ukoliko obuzdate svoj neozbiljni pristup svemu, veza bi mogla potrajati.
ZDRAVLjE: Nervoza.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Predstoji vam finansijski dobitak zbog koga ćete poželeti da pojačate tempo. Ne zatrpavajte se dodatnim obavezama već pozitivnu energiju utrošite u krugu porodice, koju ste u proteklom periodu svojim odusustvom i poslovnim angažovanjem, zapostavili.
LjUBAV: Iako niste romantično raspoloženi, moguć je kontakt sa osobom koja je nekada igrala važnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Dobra prilika da napunite baterije.
ZDRAVLjE: Proverite vid.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Precenili ste svoje materijalne mogućnosti. Od ponedeljka vam sledi neprijatno iznenađenje zbog koga ćete do kraja nedelje morati da izdvojite veću svotu novca kako biste premostili novonastale probleme.
LjUBAV: Deprimira vas loša atmosfera u kući, a vi minimizirate svoju ulogu u svemu. Pokrenite inicijativu i dok još imate vremena, preokrenite situaciju u svoju korist.
ZDRAVLjE: Malaksalost.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Iako se sve odvija kako ste želeli, pomalo vas plaše nove okolnosti. Očekujete intenzivnu podršku voljene osobe, iako ste svesni da vam to neće puno pomoći. Budite ono što jeste, opustite se i svojom odgovornošću izborite dobru poziciju.
LjUBAV: Svojim ponašanjem ne postižete ništa dobro. Voljena osoba gubi strpljenje. Ukoliko želite da veza opstane, otvorite se i otvoreno pokažite ljubav.
ZDRAVLjE: Moguć je prolazni pad imuniteta.

LAV (22. 6. - 23. 8.)

POSAO: Imate istančan osećaj kada treba napraviti zaokret. Ipak, trenutna potreba za promenom nije rezultat realnih okolnosti već vašeg nezadovoljstva koje vas muči na ličnom nivou. Ne tražite uzroke u drugima, za početak, preispitajte sebe.
LjUBAV: Rasprava dodatno može komplikovati odnose koji su od ranije narušeni, a vi toga kao niste svesni. Već neko vreme ne želite da priznate da je veza u krizi.
ZDRAVLjE: Proverite krvni pritisak.

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Ovo je nedelja promena. Glavna preokupacija vam može biti kako da se organizujete a da ne pravite zbrku ljudima oko vas. Sve to vas ne sprečava da upotrebite svu svoju maštovitost i višak inspiracije utrošite na kreativan način.
LjUBAV: Ako budete pokušavali da do kraja razumete namere voljene osobe, može vam se dogoditi da ove dane provedete u uzaludnom analiziranju bez pozitivnih rezultata.
ZDRAVLjE: Glavobolja.

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Sve ukazuje na stagnaciju. Ipak, neke dobre prilike mogu vam izmaći ako se budete u potpunosti predali kolotečini. Ne opterećujte se suvišnim analizama, već situaciju prihvatite takvu kakva je, do daljnjeg to vam je najbolje rešenje.
LjUBAV: Imate mnogo argumenata kojim biste dokazali svoje stavove. Pre nego što pristupite raspravi, preispitajte sebe da li je to zaista vredno velikog truda.
ZDRAVLjE: Mogući su problemi sa probavom.

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Koncentrisani ste na privatan život pa vam se čini da su svi ostali problemi koji se tiču posla, nevažni. Trgnite se na vreme, dok još možete da izbegnete posledice takvog ponašanja. Ukoliko se dobro ne potrudite, slede vam veće poslovne komplikacije.
LjUBAV: Možete otkriti lepotu platonske ljubavi sa osobom koja se nalazi u daljini, a sa kojom kontakt održavate putem telefonskih poruka i elektronskih pisama.
ZDRAVLjE: Pripazite bubrege.

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Ne treba da vas zabrinjava usporenost kojom će biti obeležen početak ove nedelje. Već od sredine nedelje očekuje vas niz događaja koji će vas svojom dinamikom uvući u tempo kojim ponovo izlazite u prvi plan u radnoj sredini.
LjUBAV: Čini vam se da su se svi urotili protiv vas, izostala je podrška na koju ste računali. Najbolje za vas je da se povučete i, bar za sad, odustanete od svojih stavova.
ZDRAVLjE: Nesanica.

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Početkom nedelje odložite sve što možete jer vas tek od sredine nedelje očekuju povoljni dani i porast energije. Naglašena napetost može prouzrokovati otvorene sukobe sa osobama koje se otvoreno deklarišu da su na suprotnoj strani.
LjUBAV: Ako ste u dugoj vezi, na pragu ste velike promene kojom se jedna važna faza vašeg života završava. Ne očekujte brza rešenja, zbrka će potrajati neko vreme.
ZDRAVLjE: Pazite se infekcija.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Period započinje veoma ambicioznim planom od koga očekujete veću novčanu korist. Moguće je partnerstvo sa dosta starijom osobom koja vam se u život vraća kao neko od koga ste nekada davno mnogo naučili. Za mlađe, moguća je ponuda posla.
LjUBAV: Iako vam ranije nije smetalo, sada vam ljubomora voljene osobe postaje sve veći problem. Ne donosite brza rešenja pre nego što otvoreno saopštite šta vam smeta.
ZDRAVLjE: Moguće su aritmije.

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Očekuje vas šansa da preuzmete vođstvo u jednom poslovnom poduhvatu koji se priprema. Ako se dobro skoncentrišete i krenete u projekat temeljno i organizovano, dugoročni rezultati mogu biti jako isplativi.
LjUBAV: Nemate razumevanje za površnost voljene osobe. Zbog toga su moguće nesuglasice u kojima možete, u afektu, povući poteze zbog kojih ćete se kasnije kajati.
ZDRAVLjE: Prolazna depresija.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljnji horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online