Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 14.10.2015.
12:30
S. Ban A

Ribe i Škorpije predviđaju budućnost

Postoje ljudi koji svojom intuicijom predosećaju sve što im predstoji u budućnosti. I ne samo to, dubokim unutrašnjim osećajem imaju dar da naprave nepogrešive procene. Nekada taj dar može biti zastrašujuće precizan, pa se i sama osoba preplaši. Moć predviđanja je data svim ljudima, ali, po znaku koji je u natalnom horoskopu naglašen možemo proceniti u kojoj meri je to zastupljeno.

zastavki.com
 

Naglašeni Ovan je znak koji predstavlja akciju i nema mnogo veze s eteričnim telom.

Bik je povezan s materijom, teško mu je da oseti bilo šta što nema veze s racionalnim.

Blizanci mogu biti intuitivni, ali često potpuno beskorisno jer svoj dar retko prepoznaju i uvažavaju.

Rak ima dar da predoseti, ali ne ume da rastumači svoju uznemirenost koja dolazi iz pritajenog predosećaja.

Device kao numerolozi

Devica svoju intuitivnost i predosećajnost vezuje za nauke koje su u osnovi okultistične, pa tako i moć da predvidi tumači tehnikom, a ne prirodnim darom. Zbog toga je među njima najviše numerologa, astrologa, tarot tumača i drugih.

Lav se drži racija, teško će sebi priznati da postoji nešto što on ne zna. Svoje jasnoviđenje uvek pripisuje ličnim zaslugama, a ne nečemu onostranom.

Vaga se drži racija, naročito ukoliko je tipičan predstavnik svog znaka. Svoju intuitivnost zapostavlja, radije traži usluge drugih tumača.

Škorpija je mag. Moć njene intuicije, jasnoviđenja i predosećaja je, nekada, zastrašujuća. Bilo da je reč o snovima ili svesnim mislima, ona je ta koja nepogrešivo oseća sve što se oko nje dešava i što će se tek desiti.

Strelac od onostranih iskustava, uglavnom, prihvata samo ono što je religijski dozvoljeno. Svoju intuitivnost ne razvija, a ako se, pak, nešto takvo i desi, tumači slučajnošću.

Jarac je stara duša koja sebe, uglavnom, ne prepoznaje. Svoju intuiciju tumači mudrošću, iako se, zapravo, radi o iskustvima iz drugih života ili genetskom sećanju koga on nije svestan.
Vodolija, kao i Devica, sebe pronalazi kroz ezoteriju. Veruje da ono što ona može da predvidi nije zasluga njenog bića već tehnike mistične nauke koju koristi.

Ribe su, pored Škorpija, najveći vidovnjaci. Imaju prekognitivne snove, upečatljive, a nekad im se to dešava čak i onda kada se nalaze u budnom stanju.
 

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Škorpije, hrabri fanatici
ZVEZDE I MISTERIJE Period pritajenog ludila vreba
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online