Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 19.08.2015.
13:03
S. Ban A

Vreme retrogradne Venere

Venera ulazi u retrogradan hod jednom u godinu i po dana i taj period traje oko četrdeset dana. Mada se misli da ona ide unazad, to je samo privid, jer energija koju emituje bojeći naše energetsko biće nije definitivna i ne može se reći da je štetna, jer zavisi od položaja Venere u natalnom horoskopu, pa tako i deluje.

kaldrax.deviantart.com
 

Ove godine u retrogradan hod, Venera je ušla 25. jula, i to iz znaka Device, i vraća se Lavom, sve do 6. septembra. Međutim, tu se uticaj retrogradnog hoda ne završava, jer, sve dok ne bude izašla iz putanje kojom se vraća unazad, što će trajati od 6. septembra do 9. oktobra, osećaće se posledice njenog pređašnjeg perioda. Dakle, spremite se; do 9. oktobra će određenim pripadnicima horoskopskih znakova biti važno gde se ona nalazi i kakve aspekte pravi.

Najjače dejstvo retrogradne Venere osetiće osobe koji su u znaku Riba, kao i oni kod kojih je Venera vladar 12. polja, ili je u tranzitu retrogradna, bez obzira u kom polju se nalazi. Naime, osobe u ovom periodu, mogu očekivati karmički susret sa osobom koja joj u život dolazi po zadatku. Ukoliko se takav susret već odigrao u prošlosti, ovih dana će doći do obnove ljubavi koja će, ipak, na kraju opet ostati neostvarena i čekati nove tranzite kako bi u svom duhovnom razvoju napravila novi stepenik, i tako sve do kraja života.

Valja izbegavati

Finansijske transakcije
U vreme Venerinog retrogradnog hoda izbegavajte sudnicu, parnice, finansijske transakcije i otpočinjanje bilo čega što je u simbolici Venere i Bika. Ipak, s druge strane, ukoliko vam je Venera u natalnom horoskopu, takođe, retrogradna, onda je ovo pravo vreme za vas.

Vagama i Bikovima je Venera prirodni vladalac. Oni mogu očekivati dane pojačane retrospektive i neočekivanog vraćanja u događaje iz prošlosti. Sve ovo je prilika da se na mnoge stvari stavi tačka i spremno dočeka trenutak od koga će sve biti drugačije.

Oni kojima je Venera vladar prvog, petog, sedmog polja, mogu očekivati susrete i komunikaciju sa starim ljubavima, sa kojima je ostalo neraščišćenih odnosa, ali ne tako duboko kao što je to slučaj sa onima kojima natalni horoskop već najavljuje karmičke ljubavne veze, a to su oni koje smo prve nabrojali.

Ako je Venera vladar drugog, desetog ili šestog polja, trebalo bi očekivati prisilno završavanje poslova koji su zaostali i naplatu dugova.

Venera vladar trećeg i devetog polja u retrogradnom hodu donosi odlaske na mesta gde smo negde bili, traganje za starim zadovoljstvima, ali ne i pronalazak istih.

Ako vlada četvrtim poljem vodi vlasnika kući, gde god da se nalazi, pojačana nostalgija, pa i šansa da se krene na put.

Osmo polje pod vladarstvom Venere može da donese pomoć ljudi od kojih smo nekada imali podršku, ali i dugove iz kojih ćemo se teško izvući.


 

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Venera, planeta ljubavi
ZVEZDE I MISTERIJE Venera bira poklone
ZVEZDE I MISTERIJE Bez Venere nema lepote
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online