Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 22.07.2015.
12:30
S. Ban A

Ko se najlakše ljuti u Zodijaku?

Ljutnja je emocija koju je teško savladati. Bez obzira na nivo samokontrole, prva sekunda nečije reakcije opisana je podznakom u natalnom horoskopu. Uz ovo treba uzeti u obzir i uticaj dominantnog znaka bez obzira na to da li je reč i o položaju Sunca ili, pak, prisustvu više planeta u jednom znaku.

ifreewallpaper.com
 

Ovako se ljute astrološki znaci:

Ovan je pod uticajem Marsa koji je simbol besa, rata i borbe. Njegova ljutnja je vidljiva, strašna, ali i brza. Kojom brzinom se razbesni, još brže se oraspoloži i sve prebaci na šalu.

Bik je suviše lenj da bi svoju ljutnju iskazao burnom reakcijom. To ne znači da je flegmatičan već da radije pribegava durenju i "dizanju nosa" i pušta drugu stranu da sama zaključi u čemu je problem.

Blizanci su brbljivi, pa retko uspevaju da se razljute u potpunosti. Oni svoja nezadovoljstva komunikacijom blagovremeno rešavaju.

Impulsivne Vodolije

Vodolija je impulsivna i promenljivog raspoloženja. Voli da kontrira, pa je teško prepoznati kada je zaista ljuta, a kada je u pitanju čist hir testiranja reakcije okoline na njene suprotne stavove.
Ribe se ne suprotstavljaju direktno, ili pate u potaji ili se žale okolini pa je, zbog toga, optužena za osvetoljubivost, dvoličnost i spletkarenje.

Rak je ćutolog koji trpi. Ipak, mnogi će se iznenaditi kada njemu prekipi i kada bes pokulja iz svake pore. Glavni okidač može biti ako oseti da mu je ugrožena egzistencija i porodica.

Lav je bučan i često deluje ljut čak i onda kada to nije. Zbog toga gubi autoritet i okolina ga često ne shvata ozbiljno.

Devica će svoju ljutnju iskazati verbalno, protivnik je savladan beskrajnim raspravama i analizama kojima nema suprotstavljanja.

Vaga će po svaku cenu čuvati mir i sklad, a onda kada shvati da joj to ne uspeva, impulsivno će izbaciti nagomilan bes nakon čega će se osmehnuti i nastaviti da čavrlja kao da se ništa nije desilo.

Škorpiji niko ne sme na megdan ako je razjarena. Ljutnja i bes su očigledni, dovoljan je jedan pogled. Ne skače na prvu loptu, ali na drugoj je već spremna sa svim raspoloživim oružjem.

Strelac će svoju ljutnju prikrivati širokim osmehom i neprikladnom šalom. Teško ga je zaista razbesneti i naterati na reakciju. Na kraju, kada nema gde, on će pobeći bez ikakve rasprave.

Jarac je hladan i jezivo sarkastičan. Njegov bes se ogleda u preziru iz kog nema povratka. Dugo mu treba da dođe do toga, ali kada jednom stigne, on ne prašta.
 

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Ugroženi Mars šalje bes
ZVEZDE I MISTERIJE Prokleti karakter
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online