Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 29.05.2015.
12:30
S. Ban A

Karcinom zapisan u horoskopu

Smatra se da je rak bolest prvo vodenih znakova, a onda i znaka Ovna, Device i Jarca. Veruje se da za ovu bolest "krive" planete Mesec, Saturn i Venera. Još stari Egipćani su bolest, koju danas znamo pod imenom kancer, nazvali "rakova bolest" a upravo zbog toga što je najviše bila zastupljena kod osoba rođenih u ovom znaku.

roleplaygateway.com
 

Danas znamo da u telu imamo kancerogene ćelije, ali ne obolevamo svi. Koji organ će oboleti i da li će doći do toga, može se videti u horoskopu.

Dakle, prvo upozorenje će dati planeta Saturn i znak u kome se nalazi. S obzirom na to da svaki znak vlada određenim organom, ovo je početna pozicija koja daje informaciju odakle bolest može da krene. Pošto svi u svojim natalnim kartama imamo Saturn u nekom znaku, a ne obolevamo svi od ove opake bolesti, to znači da ova planeta mora da pokaže još nešto i da u celu sliku mora da se uključi još neka planeta. Dakle, prvi i najvažniji signal predispozicije daju aspekti Saturna s Mesecom, Jupiterom ili Venerom. Znak u kome se nalaze aspektirane planete opisuje preko kojih organa bolest napreduje.

Problematični aspekti

Ako se u horoskopu pojave problematični aspekti i to uključeni u šesto ili 12. polje (akutne i hronične bolesti) onda se može sa sigurnošću tvrditi da će se osoba suočiti sa velikim zdravstvenim problemima. A ako su aspekti prisutni, ali nisu aktivirana ova polja, to znači da osoba može, ali i ne mora da dođe u takvu situaciju, sve će zavisiti od životnog stila i preventive.

Ako je Saturn loše aspektovan s Mesecom to ukazuje na stomak, matericu, jajnik, limfne žlezde. Ovaj aspekt jače utiče na žene nego muškarce, često je prisutan u grupacijama (naseljima) kada više ljudi oboleva. Kad je loše aspektovan s Venerom ugrožava dojke, okrugle i parne organe, kožu, usta i polne organe. Osoba pre oboljevanja može biti sklona gojenju i slabom kretanju. Loš položaj Venere ukazuje na taloženje toksina u masnim ćelijama.

Ako je loše aspektovan Jupiter, loš i usporen rad jetre može prouzrokovati zloćudnu bolest, osim ovog organa, ugroženi su i pankreas i krv.

Pored ovoga, nekada ključnu informaciju daje znak u kome se dominantno odigrava nepovoljan aspekt, pa po tome delimo: Ovan - glava, Bik - grlo, štitna žlezda, Blizanci - pluća, Rak - želudac, stomak, Devica - stomak, creva, Vaga - bubrezi, koža, Škorpija - genitalni organi, bešika, debelo crevo, Strelac - jetra, pankreas, žuč, krv, Jarac - kosti ili bolest nastupa u dubokoj starosti, Vodolija - mozak, Ribe - podmuklo i nepoznato poreklo bolesti ili jetra.

Smatra se da od raka obolevaju vodeni i zemljani znaci, a vazdušni i vatreni manje. Veruje se da ova bolest ne napada tipove koji u svom horoskopu imaju naglašeno Sunce (ili znak Lava). Ipak, bez obzira na navedene podele, treba imati na umu da je svaki horoskop različit i nosi energiju jedinstvenu i neponovljivu. Da li će se neko sigurno razboleti ili da li je neko baš stopostotno zaštićen pokazaće i ostale planete u horoskopu. Zbog toga, ovakva tumačenja treba uzeti samo kao upozorenje, nikako kao krajnju prognozu i dijagnozu.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Rakovi, brižni roditelji
ZVEZDE I MISTERIJE Saturnove boljke
ZVEZDE I MISTERIJE Rakovi - lekari bez premca
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online