Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 13.03.2015.
12:41
S. Ban A

Ugroženi Mars šalje bes

Tradicionalna astrologija, u koju spada i indijska, tumačenja izvlači iz mitskih priča u kojima su planetama dodeljene uloge živih bića koje oni smatraju bogovima. Ukoliko postoji problem u nekom segmentu života, čovek treba da se klanja i prinosi žrtve bogu koji vlada tom oblašću. Ovakvim tumačenjem može se izvući pouka čak i bez pogleda na natalnu kartu. Jer, tegobom otkrivamo koja planeta šalje signal, to jest bolest i opšte stanje ukazuju koja planeta u horoskopu je ugrožena.

zastavki.com
 

To izgleda ovako:

Na Sunce ukazuju kožne bolesti, očne tegobe, problemi s ocem i vlastima, preterana gordost, samoljublje, egocentričnost, razmetljivost.

Mesec je ugrožen ako se osoba nadima, otiče, ima probleme s majkom, nagle promene raspoloženja i osećanja, preosetljivost, neodmerene reakcije, emotivne smetnje u vezi.

Marsa prepoznajemo ako osoba ima čireve i druge oblike preterane toplote u telu, sklonost udesima, pravne probleme, sukobe, suparničke situacije, neprilike s braćom i sestrama, nedostatak hrabrosti. Znaci su i bes, razdražljivost, užurbanost, preterana hrabrost, nestrpljenje, prevrtljivost, nedoslednost, nedostatak energije, opsesivne ideje.

Mesečevi čvorovi

Mesečevi čvorovi se takođe manifestuju na ovaj način. Tako je Severni Mesečev čvor aktivan ako je osoba stidljiva, ima halucinacije, smetena je, beži od stvarnosti, neurotična, psihotična, poročna, rasejana i u zabludi.
Na Južni čvor ukazuje sklonost udesima, bes, razdražljivost, nestrpljivost, kolebljivost, ekscentričnost, fanatizam, eksplozivnost, nekonvencionalnost.

Merkur je ugrožen ako osoba ima nervne i mentalne poremećaje, nedostatak sposobnosti za komunikaciju ili učenje, ali ako primetimo povučenost, nemoralnost, teškoće u razmišljanju.

Jupiter je prepoznatljiv ako je osoba gojazna, ima probleme s jetrom, teškoće s decom i učenim ljudima, probleme s ostvarenjem potomstva, preterano samopouzdanje, samopovlađivanje, rasipništvo, nemoralnost, halapljivost.

Ugrožena Venera se manifestuje kroz bolesti polnih organa, bračne probleme, lenjost, taštinu, sentimentalnost, razvrat i seksualnu izopačenost, neukus.

Da je Saturn taj koji šalje lekcije prepoznajemo ako trpimo, na prvom mestu, fizički bol (bilo koje vrste), strah, stid. Na ugroženost Merkura ukazuju i strepnja, loši snovi, beda, poniženje, odlaganje, ometanje, usamljenost, izolacija, depresija, škrtost, razočaranje, prepuštanje sudbini, nepoverenje prema svemu, sumnjičavost.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Period pritajenog ludila vreba
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online