Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 21.01.2015.
13:17
S. Ban A

Vodolije, nestrpljivi vizionari

Osobe rođene u znaku Vodolije su društvene, socijalno osetljive, druželjubive i nadarene odličnim organizatorskim sposobnostima. Pošto ovim znakom vlada ekscentrični Uran, ponašanje ovih ljudi je u suštini neobično, hirovito i ćudljivo.

wallpapernpictures.blogspot.com
 

Ako osoba u svom horoskopu ima naglašeno dejstvo Urana, ona svojim ponašanjem svima poručuje da ne pripada prostoru i vremenu u kome se zatekla. Koliko to može biti genijalno, s jedne strane, tako može ukazati i na destruktivnu prirodu koja iz potrebe da bude drugačija povlači poteze kojima nanosi štetu svima pa i sebi.

Bez obzira na moguću destruktivnost, ovo su osobe koje su ispred svog vremena. Vizionari koji brzo misle i još brže reaguju, kojima su nestrpljenje i nervoza glavna odlika koja ih čini prepoznatljivima. Nemaju sluha za tuđe greške i skloni su da ljude dele na glupe i pametne.

Glasni ekscentrici

Osobe rođene sa Suncem ili podznakom u Vodoliji su upadljive. Glasno govore, ekscentrično se smeju i neobično oblače. Često su mršave, šiljatog nosa i sitnih očiju iz kojih vrcaju varnice koje nam govore da je ispred vas neko s milion ideja.

Zbog toga, oko sebe okupljaju neobične prijatelje sa kojima imaju mogućnost razmene neobičnih ideja koje "prosečnim" ljudima mogu delovati neprihvatljivo. Ovo je znak genija i naprednosti, pa je kroz istoriju bilo mnogo pripadnika ovog znaka koji su svojim delima doprineli razvoju društvene sredine u kojoj su delovali.

S druge strane, ovaj znak vlada budućnošću, strujom, brzinom i daljinama, pa je ovo bio glavni predmet interesovanja Nikole Tesle, koji je, iako rođen u znaku Raka, imao naročito naglašenog Urana u svom horoskopu. Hirovitost ove planete mu je dala interesovanja i za sve što je neistraženo, pa tako i za astrologiju i druge okultne nauke za koje se veruje da je Tesla poznavao.

U svom okruženju, prosečnu Vodoliju ćete prepoznati po iskakanju u ponašanju i naglašenom društvenošću. Ukoliko ostatak horoskopa ukaže na to, ovo će biti veliki humanitarci, sposobni organizatori sa idejama oko kojih se mogu okupiti velike grupacije. Na njih ne utiču ograničenja, bilo duhovna bilo fizička. Ukoliko se energija Urana ne istroši na konstruktivan način, osoba postaje previše nervozna, tenzirana pa čak i neurotična. Brzina misli i moć zapažanja, ako ostanu zarobljeni usled nemogućnosti da se nešto promeni, vode ovu osobu u ozbiljne psihičke tegobe.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Jarac, kralj strpljenja
ZVEZDE I MISTERIJE Era Vodolije
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online