Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 21.05.2018.
11:00
Sponzorisan tekst A

Most za jedan dan

Nakon 15 godina uspešne saradnje i praćenje rada i rezultata na polju implantologije, ekipa "Vesti" je došla u posetu ordinaciji DENTONIO u kojoj radi profesor Živorad Nikolić. Nakon obilaska i uvida u opremljenost i tehnološku savremenost ordinacije razgovaramo sa profesorom Nikolićem, koji se već 25 godina bavi implantologijom, a svoje znanje iz ove oblasti stekao je radeći više godina u Velikoj Britaniji.

Promo
 

Koje su prednosti rada u ovom veoma prostranom ambijentu?
- Ordinacija se nalazi u najprometnijoj ulici grada Beograda i pacijentima je lako da je pronađu. U 160 kvadratnih metara, koliko ordinacija poseduje, instalirane su tri najsavremenije stomatološke stolice i operaciona sala za oralno-hirurške i implantološke zahvate, tako da u svakom trenutku može primiti 3-4 pacijenata. Ordinacije funkcioniše kao poliklinika. Pored prijatnog i prostranog ambijenta, ordinacija je opremljena svom najsavremenijom opremom! U ovakvim uslovima se mogu raditi vrhunska implantologija i stomatološke procedure. U blizini se nalaze hoteli.

Koje se sve procedure mogu uraditi u ovoj ordinaciji?
- Pre svega u ordinaciji se mogu uraditi sve vrste implantata, od mini-implantata za fiksiranja totalnih proteza do zigomatičnih implantata koji se rade u intravenskoj sedaciji uz prisustvo iskusnog anesteziologa! Sve hirurške procedure se mogu rendgenološki kontrolisati upotrebom savremenog digitalnog ORTOPAN aparata. Zahvaljujući Bio-Lase laseru, koji ordinacija poseduje, moguće je bezbolno i bez anestezije korigovati meka tkiva i uklanjati benigne promene u usnoj i van usne duplje na sluzokoži i koži! Ovaj laser se može koristiti i u terapiji parodontopatije, a i terapiji oboljenja zuba.

Kontakt

Ordinacija DENTONIO
Kneza Miloša 93
Beograd 11 000
+381 (011) 3611 774
+381(0) 63 222 205
www.dentonio.rs

Koje se hirurške procedure mogu sprovesti i kako?
- S obzirom na to da se u ordinaciji primenjuje Piezo električni nož, sve oralnohirurške intervencije na kostima se mogu bezbolno i potpuno sigurno izvesti! Sa mnogo manje traume se mogu izvaditi umnjaci, resecirati koreni zuba, a i uraditi sinus liftinzi u rekonstrukcije defekata kosti u cilju kasnije primene implantata.

Ordinacija takođe poseduje i sistem za primenu PRP -a, plazme bogate trombocitima, tako da se u kompleksnijim slučajevima primenjuje i ova tehnika.

Što se protetike tiče, kakva je tu situacija?
- S obzirom na to da ordinacija sarađuje sa najsavremenijom tehničkom laboratorijom koja se nalazi u istoj zgradi, sprat niže, izrada protetskih nadoknada je postala veoma jednostavna i brza. Tehnička laboratorija poseduje CAD Cam i CNC mašinu za rezanje cirkonijuma i bezmetalne keramike! Na ovoj način se uz primenu tehnike digitalnog otiska mogu izraditi mostovi u roku od samo 24 sata!

Promo
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online