Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 18.10.2018.
06:30
mondo.rs, Vestionline A

Samsung Galaxy A9 i A7: telefoni sa moćnim kamerama (FOTO, VIDEO)

Inovativna zadnja četvorostruka kamera, pouzdana baterija, prvoklasni dizajn i moćne nove funkcije za izuzetne celodnevne performanse, glavni su aduti novog Samsung Galaxy A9 telefona. Korak sa ovim uređajem drži Galaxy A7, sa moćnom zadnjom trostrukom kamerom i elegantnim dizajnom.

youtube.com/Samsung
 

Galaxy A9 prvi je Samsung uređaj i uopšte prvi telefon na svetu sa četvorostrukom zadnjom kamerom. Zadnja kamera sa četiri objektiva omogućava korisniku da pravi dinamične fotografije i ima sledeće specifikacije: glavna kamera: 24 MPx, AF, f/1.7; telefoto kamera: 2x optički zum, 10 MPx, AF, f/2.4; ultra široki objektiv: 120 stepeni, 8 MPx, f/2.4 i dubinska kamera: 5 MPx, f/2.2, dok prednja kamera ima 24 MPx i otvor blende f/2.0.

Ovakva zadnja kamera korisniku donosi niz inovacija i korisnih funkcija. Sa glavnim objektivom od 24 MPx fotografije su jasne i živopisne, kako pri uslovima jake svetlosti tako i pri niskoj osvetljenosti, u bilo koje doba dana. Dvostruko optičko uveličanje daje detaljne snimke u gro planu, čak i izdaleka. Ultra širokim objektivom moguće je praviti profesionalne fotografije uz opciju za optimizaciju scene.

Pomoću funkcije veštačke inteligencije, koja omogućava prepoznavanje scena, kamera je pametnija i u stanju da identifikuje ono što korisnik snima i shodno tome prilagodi podešavanja. Takođe, sa dubinskim objektivom moguće je ručno podešavanje dubine polja fotografije i izoštravanje predmeta fotografije za neverovatne slike koje izgledaju kao da ih je slikao profesionalac.

Samsung Galaxy A9 ima bateriju od 3.800 mAh. Sa memorijom od 128 GB i mogućnošću proširenja do 512 GB, korisnik može bez ograničenja da zabeleži sve što želi, da čuva više, a briše manje.

Poseduje i funkcije Bixby, Samsung Pay i Samsung Health, kao i aplikaciju App Pair. Uređaj je prvoklasnog i elegantnog dizajna, sa 3D zakrivljenom staklenom zadnjom maskom, i dostupan je u tri boje: crnoj, plavoj i ružičastoj.

Galaxy A7 ima trostruku zadnju kameru

Galaxy A7 je odličan spoj "uloženog i dobijenog". Sa cenom od 41.990 dinara u slobodnoj prodaji i kod operatora, vredan je ozbiljnog razmišljanja za kupovinu. Ima moćnu zadnju trostruku kameru, sa odličnim karakteristikama. Ultraširoki objektiv od 8 megapiksela, sa uglom od 120 stepeni je iste širine vidnog polja kao i ljudsko oko.

To znači da Galaxy A7 snima svet baš onako kako ga korisnik vidi, što dovodi do fotografija neograničeno širokih kadrova. Uz objektiv od 24 megapiksela i objektivom za dubinu, funkcija Live Focus omogućava kontrolu dubine vidnog polja podešavanjem boke efekta. Takođe, ovakav objektiv automatski propušta više svetlosti, spajajući četiri piksela u jedan piksel kad nema dovoljno svetla. Korisnik tako dobije fotografije savršene bistrine, na jakom svetlu i pri uslovima niske osvetljenosti.

Scene Optimizer je inteligentna funkcija za optimizaciju pomoću koje kamera uređaja Galaxy A7 kategoriše predmet fotografije, a zatim podešava boju, kontrast i osvetljenost, trenutno optimizujući kvalitet slike.

Prednja kamera ima 24 megapiksela, sa podesivim LED blicom, za bistre selfije u bilo koje doba dana, a uz funkciju Selfie Focus moguće je snimiti selfije sa boke efektom.

Galaxy A7 ima prepoznatljiv, beskonačni Super AMOLED ekran od 6.0 inča i podržava i Dolby Atmos tehnologiju za reprodukciju zvuka. Elegantnog je dizajna, izrađen od metala i stakla, glatkih, neprekinutih zakrivljenih linija. Dostupan je u slobodnoj prodaji i kod operatera po ceni od 41.990 dinara, u crnoj, plavoj i zlatnoj boji.

Oba uređaja, i Galaxy A9 i A7, idealna su za one koji su uvek u pokretu, avanturističkog su duha, vole "život u slikama", kao i da se izražavaju kroz upečatljive fotografije.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online