Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 24.02.2017.
00:30
Sponzorisani tekst A

Tehnologija - najbolji lek za nostalgiju

Nova aplikacija GO4TV dostupna za sve naše ljude u inostranstvu.

GO4YU
 

U potrazi za boljim životom ljudi ovog podneblja su decenijama odlazili u inostranstvo. Odredišta njihovih novih domova su se menjala, njihove želje i planovi se sudarali sa realnošću novih kultura. Sve te nove početke, sudbine koje su prelazeći okeane tražile svoju sreću, na svim krajevima sveta spajalo je jedno zajedničko osećanje - nostalgija. Fizička udaljenost doma decenijama je bila nepremostiva prepreka za održavanje kontakata koji bi makar na trenutak ublažili taj osećaj. A onda je tu ulogu, iznenada i nestvarnom brzinom preuzela na sebe tehnologija.

Pisanje pisama je brzo zamenio fiksni telefon, izgovorena reč je putovala brže od pisane. I kada se pomislilo da je to najbolji način za lečenje nostalgije, pojavljuju se internet i mobilna telefonija. Tehnologija je tako postala najbolji lek za nostalgiju i ne samo da nam omogućava da komuniciramo sa najdražima, već i da na svom pametnom telefonu ili televizoru gledamo najkvalitetniji televizijski program iz Srbije bez obzira na to gde se nalazimo.

Upravo nam to omogućava nova aplikacija GO4TV koju su razvile kompanije GO4YU i Telekom Srbija za sve naše ljude u inostranstvu. Svi korisnici pametnih telefona sada su na klik daleko od najboljeg informativnog, zabavnog i sportskog programa iz Srbije, i to sa slikom vrhunskog kvaliteta. Pored najboljih TV kanala sa aktuelnim dešavanjima, korisnicima aplikacije GO4TV će biti dostupni i posebni kanali RTS-a na kojima će moći da se podsete najboljih ikada snimljenih domaćih filmova i serija, kao i najbolji muzički program iz bogate arhive RTS-a. Na raspolaganju su i dokumentarne emisije o prirodnim lepotama, običajima i tradiciji iz svih krajeva Srbije. Svi ljubitelji sporta mogu uživati u mečevima svog omiljenog kluba putem kanala Arena Sport.

Aplikaciju GO4TV možete preuzeti za sve pametne uređaje, Android telefone i tablete, iPhone i iPad preko Google Play i iTunes App Store servisa. Podržani su i Chromecast uređaji, pa TV kanale možete da gledate i na svom televizoru. Probajte uslugu u periodu od 15 dana i uverite se u ponudu, kvalitet i sadržaj aplikacije GO4TV, naravno potpuno besplatno.

Aplikacija GO4YU Calling

Ako utiske sa poslednjeg derbija ili o poslednjoj epizodi popularne serije želite da podelite sa prijateljima koji su hiljadama kilometara daleko od vas, to možete učiniti korišćenjem aplikacije GO4YU Calling (www.go4yucalling.com), koja nudi vrhunsko korisničko iskustvo. Nakon instaliranja aplikacije GO4YU Calling dobijate poklon dobrodošlice u vidu 60 minuta i 600 SMS poruka ka Srbiji (sa korisnicima fiksne i mobilne telefonije Telekoma Srbija). Vaši u Srbiji vas jednostavno pozivaju sa fiksnog ili mobilnog telefona na Vaš 076 broj koji dobijate u okviru aplikacije i to po ceni domaćeg saobraćaja od samo 1,20 din/min. GO4YU Calling trenutno mogu preuzeti svi koji žive na teritoriji Severne i Južne Amerike, Australije, Azije i Afrike

APLIKACIJA GO4YU CALLING TRENUTNO NIJE DOSTUPNA U EVROPI.

POVEZANE VESTI

NAUKA I TEHNOLOGIJA Pametni telefon, sat i... tiganj!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online