Sreda 17. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 06.06.2018.
16:17
Vestionline A

Medicinski tretmani koji će vam dati lepši izgled i više samopouzdanja

Iako se često govori o tome da samopouzdanje i sigurnost u sebe ne bi trebalo da se zasnivaju na spoljašnjem, fizičkom izgledu, skoro svako može da potvrdi da je to kako izgleda jedan od najvećih potkrepljivača osećaja samopouzdanja.

pixabay
 

Naravno, tu je još mnogo toga što je potrebno uraditi kako biste se osećali zadovoljno sobom. Nikada ne bi trebalo da prestanete da radite na sebi, u smislu obrazovanja, znanja, širenja svih vidika… S druge strane, treba u velikoj meri brinuti o spoljašnjem izgledu, kao odrazu pristojnosti i poštovanja prema sebi samima.

Ima mnogo načina da se osećate sigurno po pitanju fizičkog izgleda, a u tome vam u velikoj meri mogu pomoći brojni medicinski i estetski tretmani, kao što su neki od sledećih.

Povećanje grudi

Jedna od stvari koja u velikoj meri ume da naruši samopuzdanje kod žena jesu male grudi, a česti su slučajevi da se to dogodi i posle mastektomije, odnosno uklanjanja dojke usled teških bolesti. U ovakvim slučajevima rešenje koje je i te kako potrebno jeste povećanje grudi. U ovom smislu, povećanje grudi nije samo nešto što će učiniti estetsku promenu ka lepšem, već i veliku psihičku promenu ka boljem i opuštenijem svakodnevnom životu.

Povećanje grudi je moguće uraditi kroz silikonske implante, može i ubrizgavanjem hijaluronske kiseline, dok postoji i povećanje grudi “prirodnim putem”, kada se grudi uvećavaju masnim tkivom, bez upotrebe “stranog” tela. Povećanje grudi masnim tkivom dovodi do promene koja je diskretnija u odnosu na promenu koja nastaje korišćenjem implanata ili hijaluronske kiseline, ali rezultati koji nastaju nošenjem BRAVA grudnjaka i skupljanjem masti ostaju dugotrajni, što je i najvažnije.

Estetska hirurgija

Savremeno doba dovelo je estetsku hirurgiju do neslućenih visina. Za razliku od nekadašnjih mišljenja da je estetska hirurgija dostupna i da se pruža samo onima koji imaju velike mogućnosti u smislu finansija, danas su svi zahvati i tretmani koji spadaju u okvire estetske hirurgije rasprostranjeniji i dostupniji svima.

Estetska hirurgija je zapravo samo segment plastične, odnosno rekonstruktivne hirurgije, kojoj ne na prvom mestu izražen humani aspekt, pa tek onda svi estetski ciljevi.

pixabay.com
 

Stomatološka ordinacija

Međutim, pre svih tretmana, operacija i promena, kojima želite da promenite nešto što vam se ne dopada kod sopstvenog izgleda, trebalo bi da posetite stomatološku ordinaciju. Naravno, ukoliko je osmeh taj koji vam narušava sigurnost u sebe.

Osmeh je vaša “lična karta”, ključ koji vam možete otvoriti mnoga vrata, koji vas može spasiti u lošim situacijama, koji leči i zavodi… Naravno, osmeh osim usana i celokupnog lica čine i zubi. Zubi su ti koji se vide kada svoje lice razvučete u osmeh.

Zato, nije ni čudo da postoji veliki procenat onih koji gube samopouzdanje upravo zbog lošeg kvaliteta ili lošeg izgleda zuba, pa je poseta stomatološkoj ordinaciji i stomatologu kojem verujete uvek na prvom mestu. I to ne samo zbog estetskog dojma, već i zbog samog zdravlja organizma.

Kada se upustite u potragu za pravom stomatološkom ordinacijom, sa stomatolozima koji će vam pružiti prava i najbolja rešenja, treba da postupate strpljivo. Najbolje je da saslušate preporuke ljudi koji su već prošli kroz slične ili iste probleme, da čujete tuđa iskustva, te da osnovu svih dobijenih informacija donesete zaključak i odluku koja je to stomatološka ordinacija u kojoj ćete potražiti i pronaći pomoć kako za svoj zdravstveni problem, tako i rešenje za povratak samopouzdanja.

Naravno, uvek na prvom mestu bi trebalo da vam bude zdravlje, pa tek nakon toga možete da sagledate šta želite i možete da promenite u estetskom pogledu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online