Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 21.09.2017.
00:30
A. Šišić - Vesti A

Deca poznatih osvajaju modne piste: Tata, mama, hoću za vama

Da bi neko koračao svetskim modnim pistama, osim zavodljivog tela i lepog lica mora da ima i malo nebeske sreće. Pojedine mlade dame, koje su danas sve popularnije na revijama Šanela, Diora ili Gučija, imaju - poznate roditelje. Zbog te činjenice zli jezici žele da im pomute sjaj.

pixabay.com
Deca prate roditelje

Na društvenim mrežama stalno ističu da one ne bi bile tu gde jesu da mama, inače slavna glumica, nije "potegla" određene veze. Jedno je sigurno, uspeh tih devojaka, kao i njihov privlačan izgled, ne može da se ospori. Najpoznatija među njima je Kendal Džener. Ova lepotica se otisnula iz rijaliti života i izašla iz senke poznatih sestara Kardašijan. Kendal kaže je oduvek videla sebe u ulozi manekenke. Želja joj se i ostvarila. Danas je muza mnogih dizajnera, poput Karla Lagerfelda i anđeoskog brenda Viktorija Sikret.

Očevim stopama

Sin glumca Vila Smita Džejden ne samo da ima izgrađen stil oblačenja, već je i redovan gost na revijama širom Amerike. Prošle godine postao je zaštitno lice ni manje ni više nego brenda Luj Viton. Oprobao se i u glumačkim vodama, pa mnogi veruju da će ipak krenuti očevim stopama.

Hejli Boldvin, ćerka glumca Stivena Boldvina, takođe je svoj životni poziv pronašla u nošenju odeće slavnih kreatora. Ova 20-godišnjakinja, kako znalci navode, ima savršeno telo za jednu manekenku, pa nije čudno što je malo-malo učesnica Nedelje mode. Lepotica je prošle godine bila zaštitno lice brenda Tomi Hilfinger i marke Gueš. Šetala je na revijama Dolče i Gabane, Elija Saba... Ove godine časopis "Makism" joj je dodelio titulu najseksepilnije žene na svetu.

Sofija Riči je 19-godišnjakinja koja je očarala svet. Slavu nije stekla zahvaljujući ocu Lajonelu Ričiju, niti pokojnom kumu Majklu Džeksonu, već pevaču Džastinu Biberu sa kojim se svojevremeno zabavljala. Mlada plavuša možda nije imala sreće u ljubavi, ali je zadovoljstvo pronašla na modnoj pisti. Nedavno je ulepšala reviju nemačkog kreatora Filipa Plajna. Radila je kampanje za modnu kuću Šanel, marku Majkl Kors i Tomi Hilfinger. Njeno lice se smeši sa bilborda ovih brendova širom planete.

Lepotica razdvojenih zuba

Veteranka koja je među prvima izašla iz senke poznatih roditelja i napravila sopstvenu karijeru je Džordža Mej Džeger, ćerka slavnog rokera Mika Džegera. Ova 25-godišnjakinja je poznati model. Sarađivala je sa većinom modnih titana današnjice. Opčinila je publiku u reklamama za Versaće. Razdvojeni zubi i upečatljive crte lica su ono što je izdvaja u moru drugih manekenki i modela.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online