Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 27.05.2017.
03:30
A. Šišić - Vesti A

Muzičke dive na modnoj pisti

Poznato je da su dizajnerima muze slavne ličnosti. One osim talenata u pevanju ili glumi zahvaljujući lepom licu i privlačnom telu neretko mogu da se vide kako paradiraju pistama i promovišu pojedine brendove.

EPA/ Mike Nelson
Bijonse Nouls bila tajno lice Toma Forda

Dok zli jezici tvrde kako uzimaju modelima parče hleba, one na to ne haju već sa ponosom koračaju i dominiraju na revijama. Svet je ostao u šoku kada su pre nekoliko godina osvanule fotografije sa tajne revije kreatora Toma Forda.

Glavna zvezda je bila niko drugi do Bijonse. Diva je klizila binom u zlatnoj haljini od šljokica do kolena i crnim mrežastim čarapama. Pevačica Rijana takođe voli da igra ulogu modela. Svojevremeno je plenila u crnoj haljini izrađenoj poput negližea sa potpisom marke Dsljuared2.

Kreatori ove italijanske modne kuće Din i Den Katen su bili više nego oduševljeni njenom ulogom na reviji. Koliko diva sa Barbadosa voli modu i modeling pokazuje činjenica da je prošle godine počela da sarađuje sa markom Puma i kreira za njih. Logično je bilo i da se popne na pistu na Njujorškoj nedelji mode kako bi promovisala pojedine komade odeće.

Gotjeova muza

Dama koja se smatra veterankom među poznatim manekenkama je Madona. Pop ikona je bliska prijateljica i muza dizajnera Žana Pola Gotjea koji je specijalno za nju izradio planetarno popularni špicasti brushalter. Ona je davne 1992. godine prošetala pistom u neobičnoj kreaciji. Nosila je martinke, francusku beretku na glavi i haljinu sa prorezima u gornjem delu, pa su joj grudi bile potpuno nage.

Dizajner Džeremi Skot je svojim neobičnim kreacijama zapanjio planetu, ali ljudi nisu bili iznenađeni kada se na reviji 2015. godine pojavio ruku pod ruku sa Majli Sajrus. Znalci tvrde da mu je pevačica najbolji model jer im se energije poklapaju, pa je jasno zbog čega su postali dobri prijatelji. Modna kuća Dona Karan je pre tri godine pozvala Ritu Oru da oplemeni reviju. Svestrana umetnica koja glumi i peva odlično se snašla u ulozi manekenke.

"Zulander" promoviše Valentino

Da nisu samo pevačice te koje vole da se šepure na modnim pistama pokazali su glumci Ben Stiler i Oven Vilson. Ovaj tandem je inače poznat kao par koji je glumio u filmu o modelima "Zulander". Tokom 2015. godine su morali da se podsete modnih koraka jer su šetali na reviji Valentina.

Francuski brend Mugler uposlio je 2012. godine Ledi Gagu za promociju jesenje kolekcije. Kontroverzna umetnica je imala ekstravagantnu haljinu i prepoznatljive visoke platforme u kojima je šetala kao profesionalac.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online