Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 27.03.2017.
03:30
Vestionline A

Uklonite celulit domaćom mašću za samo 7 dana

Vrlo je jednostavno pripremiti domaću kremu koja će nam pomoći ukloniti celulit na telu. Ono što je najbitnije, krema je puno delotvornija od preparata koje možete kupiti u radnjama.

youtube.com/BuzzFeedYellow
Upornošću i primenom dobrih krema celulita se za kratko vreme može rešiti

Krema koja je pripremljena prema ovom receptu pokazat će prve rezultate već nakon sedam dana. Celulit će nestajati samo radi vaše domaće kreme. Ovakva krema je takođe delotvorna i u borbi protiv strija.

Sastojci:

- bilo koja dečja krema 100 ml
-  5-6 tableta mumyo
- 20 kapi eteričnog ulja naranče
- eterično ulje cimeta 3-5 kapi

Za pripremu domaće anticelulitne kreme najpogodnija je dečja krema, zato što ne sadrži nikakve štetne dodatke i ima idealan sastav masnoće i vlage. Tablete mumyo se vrlo često koriste ne samo u borbi protiv celulita nego i kod strija. Mumyo zateže kožu, povećava njezinu elastičnost, čineći je mekom i svilenkastom. Vrlo su učinkovita i eterična citrusova ulja u borbi protiv celulita. Moglo bi se reći kako je to i prava namjena tih ulja. Odaberite sami koje ulje ćete koristiti, ulje naranče, limuna ili lana. Citrusova ulja su dobra jer zatežu i hrane kožu s korisnim sastojcima. Ulje cimeta ima vrlo ugodnu aromu i vrlo je djelotvorno u borbi zajedno s narančinom korom. U kombinaciji s citrusovim uljima, daje odlične rezultate.

Priprema kreme je jako jednostavna:

U teglicu (ne manju od 150 ml) stavite 100 gr dečje kreme. Zatim dodajte 5-6 u prah usitnjene tablete mumyo i promešajte. Tablete mumyo držite u frižideru jer na taj se način lakše istisnu i usitne. Dodajte 20 kapi narančinog (ili drugog citrusovog ulja) i ne više od 5 kapi ulja cimeta. Sve sastojke dobro promešajte, poklopite i ostavite da odstoji osam do 10 sati. Nakon toga, promešajte ponovno. Vaša domaća anticelulitna krema je spremna za primenu. Nemojte zaboraviti zatvoriti teglicu posle svakog nanošenja kreme.

Za postizanje najboljeg rezultata potrebno je kremu utrljati svakodnevno u problematične delove tela, snažnim pokretima, a prve rezultate očekujte već nakon tjed nedelju dana.

Rok primene kreme je tri tnedeljea, a nakon toga napravite drugu smesu.

Nakon nanošenja kreme pričekajte da je koža upije, azatim obucite pidžamu ili spavaćicu (ako nanosite kremu pre spavanja). Postoji mogućnost da će ostati tamne mrlje od mumyo tableta, ali one se vrlo lako operu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online