Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 31.12.2016.
00:30
Vestionline, novagod.com A

Evo kako da zasijate u novogodišnjoj noći

Sastavni deo naše ličnosti, ono što oslikava nas same je naš stil oblačnja. Kako se mi razlikujemo kao individue, tako se razlikuju i naši stilovi. Bez obzira na te razlike, svi se slažemo oko jednog - u novogodišnjoj noć moramo blistati i zaseniti druge. Na putu ka odabiru najboljeg novogodišnjeg izgleda, garderobe, šminke i frizure, često pravimo velike greške i sebe dovodimo u neprijatne situacije kada postajemo tema ismevanja zbog njih. Ljudski je grešiti, ali nemojte da se to desi i ove godine. Mi ćemo vam pomoći i dati instrukcije kako da postignete savršen novogodišnji izgled.

pixabay.com
Sijajte za Novu godinu, dozvoljeno je da preterate!

Zašto da razmišljate kako da se našminkate i isfrizirate za doček Nove godine, kad su tu "selebriti" frizeri i šminkeri koji u velikim timovima i sa ogromnim budžetima to rade za svoje muze. Svetski poznate dame već su pronašle svoj savršeni izgled za najluđu noć.

Nežna zavodnica

Preporučujemo vam besprekorne vintage talase u kosi. Ovaj look možete postići ako koristite figaro sa velikim štapom i malo laka srednje jačine.

Romantična i jednostavna

U tom slučaju ove talase možete utegnuti i pričvrstiti šnalama za dobijanje lepe i elegante punđe. Ukoliko volite visoke punđe, preporučujemo vam fantastično jednostavnu punđu bez umetaka, ekstenzija i čisto zalizanu kosi u konjski rep, koji uvrtanjem postaje punđica i vaš novogodišnji izgled će biti pogođen.

Šminka čini čuda 

Kada je reč o mejkapu možete nositi  "retro look" koji daje mnogo prirodniji izgled. Oči su blago osenčene bronzanim, zlatnim i braon tonovima, a boja usana u zagasitobraon-bordo boji i kombinaciji sa frizurom daje savršen look.

Ukoliko želite da budete primećeni, možete da koristite šljokice koje ćete nanositi na svoje kapke. U najluđoj noći dopušteno je poigrati se sa bojama, možete slobodno malo i preterati sa šminkom, tako da baš sve bude glamurozno! I naravno, sastavni deo novogodišnjeg izgleda je crveni ruž.

Uputstvo za upotrebu 

Kao podlogu nanesite laganu kremu i mat podlogu za puder, lice će tokom cele noći biti pod jakom šminkom - zato je potrebno sprečiti preterano mašćenje kože, jer to nikako neće delovati glamurozno, posebno na fotografijama.

Na uglove očiju nanesite malo jači korektor, da se taj deo posvetli. Na unutrašnje uglove očiju nanesite sjajnu senku za oči. Takođe, ispod obrva stavite neku jako svetlucavu senku u srebrenoj, zlatnoj ili beloj nijansi. Na kapak predlažemo da nanesete sivu ili ljubičastu nijansu, ni u kom slučaju crnu. Ukoliko imate svetle oči, poigrajte se sa maskarama u boji. Ukoliko baš ne koristite često veštačke trepavice, novogodišnja noć je idealna prilika da pokušate.
 
S ajlajnerom za oči uvek možete postići drugačiji izgled, te oči naglasite crnim ajlajnerom koji nanesite u debljem sloju i koji će prelaziti spoljni ugao oka. Ako ste se odlučili za mačkasti pogled, ajlajner nanesite u debljem sloju tako da pređe spoljnu ivicu.

Dozvoljeno je preterati... ali malo!

Za tako glamuroznu noć može se malo i preterati, tako da je skroz dozvoljeno da šminka bude jaka i na usnama i na očima.

Ukoliko nanosite crvenu šminku, nemojte preko nanositi i sjaj, jer će se u roku od pola sata razmazati i, umesto glamuroznog, dobićete neuredan izgled.

Na obraze naravno ide sjajno rumenilo.

pixabay.com

Garderoba kao krajnji detalj

Kada govorimo o garderobi, morate da je uskladite sa šminkom.

Ukoliko je šminka jaka i svetlucava garderoba mora biti smirena, u suprotnom ćete izgledati kao sama novogodišnja jelka. Jedna od alternativa je i mala crna haljina koja nikada ne izlazi iz mode.

Možete odabrati kombinezon atraktvnih boja, gde je jedna polovina jedne boje, a druga druge, što je jako zapažena odevna kombinacija.

Još jedna od odevnih kombinacija koja je potpuni hit ove godine je duga crna čipksta haljina. Možete je nositi u kombinaciji sa krupnim loknama i postići zavodljivi izgled, ili pak možete se odlučiti za delom podignutu kosu sa pramenovima koji su pušteni sa strane što daje damski izled i prefinjenost što će druge ostaviti bez teksta.

Ako ste za ležernije varijante preporučujemo vam kratke haljine.

Ukoliko želite jaku šminku, sjajnih odsjaja najbolje je da obučete haljinu neutralne boje, koja će uz podignutu kosu izgledati jako zavodljivo i dobićete odličan novogodišji izled.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online