Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 05.09.2016.
06:30
prva.rs A

Evo kako da vas depilacija što manje boli

Budimo iskreni, depilacija voskom boli kao đavo! Gotovo svakoj dami treba psihička priprema pred ulazak u salon jer je svesna šta je čeka narednih sat vremena. Svi smo svesni da lepota boli, ali i da je depiliranje voskom jedan od najboljih načina uklanjanja dlačica od obrva do bikini linije, zato evo nekoliko trikova koji mogu biti od pomoći da vas depilacija voskom manje boli. Ako budete pratile ova upustva manje će biti suza!

pixabay.com
Do lepih i glatkih nogu možete i bez suza

Izaberite pravog profesionalca

Iako vam se ponekada učini da čupanje dlaka voskom i nije neki poseban nauk, ipak je bitno da idete kod pravog profesionalca da vam to uradi, jer samo on zna kako da vas izdepilira tako da vam suze što manje idu na oči, piše Womens health. Pravi profesionalac zna kako da dlake iščupa brzo, gotovo bezbolno, a da pritom vodi računa o vašoj koži.

Zakažite depilaciju nakon menstruacije

Najbolje vreme za depilaciju jeste bar tri dana posle menstruacije. Ali s obzirom da je svaka žena drugačija, možda je čak i bolje da same istestirate svoje telo i pronađete najbolji period za depilaciju u mesecu.

Pijte dosta vode...

Hidratacija je ključ u smanjivanju bola. Kada dobro hidratizujete hožu dlake se mnogo lakše čupaju, a samim tim je i čupanje mnogo prijatnije.

Ipak, nikako ne pijte koktele

Ukoliko ste od onih koji misle da će ih koja čašica alkohola pre depilacije smiriti, ali i ublažiti bol, ne zavaravajte se! Alkohol zatvara pore. Otvorene pore manje bola, zatvorene više bola! Zato ćete uz alkohol depilaciju, ustvari, mnogo teže izdržati!

Uradite piling pre depilacije

Uklonite na vreme mrtve ćelije kože. Pre svega to će vam smanjiti urastanje dlaka, depilacijom će se mnogo bolje, detaljnije iščupati jer će uhvatiti čak i najkraće dlake, koža će biti glatka i što je najbitnije manje će boleti.

Tražite potpuno prirodnu depilaciju

Nisu sve depilacije iste. Sintetički vosak nije baš najbolje rešenje. Mnogo boli, a ponekada s dlakama skine i sloj kože. Zato, pre nego što zakažete depilaciju raspitajte se koji vosak će koristiti i tražite da to bude onaj prirodni. On je pravljen da skida samo dlake, ne i kožu! On se lakše razvlači po koži, dlaku čupa iz korena, ne lomi je, a prirodnim sastojcima čak i pozitivno deluje na kožu!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online