Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 22.03.2010.
12:37
Vestionline A

Pronađite prave senke za vaše oči

Nema tih očiju koje neće izgledati očaravajuće samo ako se prilikom šminkanja koriste prave nijanse senki. Saznajte koje boje pristaju vašim očima i kako treba da izgleda vaša šminka u dnevnim i večernjim varijantama.

PLAVE OČI

Dnevna varijanta: Sve nijanse plave boje, od indigo do tirkizne, odlično pristaju plavim očima. Za najbolji efekat kombinujte plavu sa toplim bojama, kao što su oker, boja breskve ili narandžasta. Nanesite narandžastu na gornji kapak, a plavu senku iznad nje. Da bi oči izgledale krupnije, povucite tankom četkicom tamnoplavu liniju ispod oka.


Večernja varijanta
: Srebrna senka daje plavim očima glamurozan izgled. U obzir dolaze sve nijanse, od tamnosive do metaliksrebrne boje. Tamnosivu senku nanesite na gornji kapak i ispod očiju. Iznad kapka nanosite sve svetlije nijanse sive boje sve do obrva. Širom četkicom ublažite prelaze.

SVETLOSMEĐE OČI

Dnevna varijanta: Svetlosmeđe oči istaknite svetlucavom belom senkom i zelenim krejonom. Crni krejon upotrebite ako želite posebno da naglasite konture očiju. Svetlu senku nanesite na ceo kapak do obrve, a zelenom olovkom iscrtajte krajeve gornje i donje linije duž trepavica.


Večernja varijanta: Tamnoplava boja otkriće magičnu dubinu svetlosmeđih očiju, a u kombinaciji sa srebrnom senkom izgledaćete atraktivnije. Plavu senku nanesite na kapak i pustite je da pređe sa strane. Ispod obrva nanesite srebrnu senku.

ZELENE OČI

Dnevna varijanta: Za elegantan izgled koristite senku za oči u tamnozelenoj boji, dok ćete s pastelnim nijansama zelene i bež senke izgledati nežnije. Na ceo kapak nanesite zelenu senku a bež ispod obrva i ispod očiju.
 

Večernja varijanta: Ljubičasta i pink boja daju uzbudljiv kontrast sa zelenom bojom očiju. Kombinujte sve nijanse, od svetloroze do tamnoljubičaste, koja je najmodernija ove jeseni. Tamniju senku nanesite na ceo gornji kapak, a svetliju, lila ili roze, ispod samih obrva.

  

TAMNOSMEĐE OČI

Dnevna varijanta: Boja šampanjca i nežni smeđi tonovi posebno naglašavaju braon oči. Preko dana izbegavajte svetlucave i opredelite se za mat senke. Braon senku nanesite na kapke, a bež ispod obrva.
 

Večernja varijanta: Zlatne i bakarne svetlucave senke daće sjaj tamnim očima. Ove boje odgovaraju svim ženama, bez obzira na boju kose. Ako stavite tamnoplavu senku za oči, izgledaćete tajanstveno. Zlatnu senku tankom četkicom nanesite duž trepavica, a bakarnu iznad nje, sve do obrva.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online