Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 11.12.2017.
05:30
Vestionline, Blic.rs A

Ovo su najpopularniji polovnjaci u Srbiji

Ovo je 10 najpopularnijih polovnjaka u Srbiji.

A. Čukić
Pretežno su zastupljeni automobii sa dizel motorima

VW passat

Ono što je možda najzanimljivije u vezi ovog modela je činjenica da je drugi na listi najzastupljenijih dizel agregata isti ovaj motor u izdanju od 170ks, oznake 2.0 TDI BMN, koji pogoni 81 različito vozilo.

VW Golf 6

VW golf 6 zasnovan je na platformi svog prethodnika VW golf 5, i VW je uspeo u svojoj zamisli da napravi prehifenjiniji i udobniji model sa višim nivoom kvaliteta u odnosu na predhodni model.

Audi A4

Sa 6 miliona prodatih primeraka tokom dve decenije proizvodnje, A4 je najuspešniji model Audija svih vremena.

BMW Series 3

BMW serije 3 je automobil iz srednje klase nemacke marke BMW i proizvodi se od 1975. godine. Trojka je najprodavaniji BMW-ov model sa udelom od 40% ukupne BMW-ove proizvodnje, što ga ujedno i cini jednim od najpopularnijih automobila u svetu.

Ford Focus 

Ford Focus druge generacije proizvodio se od 2004-2011 godine, dizajnirana je mnogo konzervativnije od prve generacije, ali su u unutrašnjosti korišceni kvalitetniji materijali sa povecanim unutrašnjim prostorom.

Opel Astra H

Opel Astra H je treća generacija popularnog modela, prikazuje moderan dizajn u kombinaciji sa visokim kvalitetom izrade, koji je odmah postao njegov jak adut. Opel Astra H postaje automobil koji je sada više pristupačan i tražen na tržištu polovnjaka, koji njegove poštovaoce privlači modernim izgledom, ponudom motora i razlicitih karoserija.

Alfa romeo 147

Projektovana na istoj platformi kao i njena starija sestra Alfa Romeo 156, 147-ica je proglašena za automobil godine 2001. u Evropi. Proizvodio se od 2000-2009, a 2005-te je urađen restajling, tako da je automobil dobio pitomiji izgled, a nivo opreme je povećan.

Renault Clio

Mnogi bi Renault Clio okarakterisali kao udoban, mali gradski automobil. Nalazi se u samom vrhu svoje klase, od svojih predhodnika nasledio je kvalitet, ali se ipak izdvojio modernim dizajnom i povećanim unutrašnjim prostorom.

Peugeot 206

Sigurno jedan od najpopularnijih supermini automobila koji se vecini dopadne na prvi pogled, oni koji se zaljube u njega oprostiće mu i po koju manu, kao što je pronalaženje idealne pozicije za volanom, što za malo više vozače i te kako predstavlja problem.

Fiat Grande Punto

I ako pripada klasi malih automobila, Fiat Grande Punto je sve samo ne mali. Sama reč "grande" nam govori da se radi o modelu većih dimenzija od njegovog predhodnika. U prepoznatljivom italijanskom stilu Fiat Grande Punto se izdvaja od ostalih automobila pre svega jer doseže sigurnosne i standarde kvaliteta, nudi najbolju i daleko najširu paletu benzinskih i dizel motora, i vrlo konkurentan odnos cena-kvalitet.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online