Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 25.01.2019.
08:15
Z. Vicelarević - Vesti A

A od grofa brilijantin

Zvanično najlepša devojka nemačke pokrajine Hesen je 25-godišnja Prijepoljka, Saida Rovčanin iz Darmštata. Na izboru u Gisenu, kod Frankfurta, učestvovalo je 17 devojaka iz isto toliko regiona jedne od najbogatijih pokrajina Nemačke, a Saida će predstavljati Hesen na mis Nemačke, koji će se održati 23. februara u Europa Parku u Rustu, na jugu Nemačke.

Z. Vicelarević
Voli modne piste: Saida

Naša zemljakinja je od žirija, koji je bio sastavljen od brojnih poznatih ličnosti iz sveta filma, TV serija, muzike, aktuelnih misica i mistera Nemačke i iz sveta biznisa dobila rekordnih 1.200 poena.

Prva pratilja je Naima Dizner iz Kasela, dok je druga pratilja Paulina Pleger iz Frankfurta. Toliko poena nije dobila ni jedna misica do sada u 30 godina dugoj karijeri Njilliam Balser Euromodel Agencdž,

koji je i organizator izbora za mis Hesena. Saida je osim lente dobila brilijantni prsten u vrednosti od 3.000 evra od Gerta grofa od Šverina.

Po krunisanju za najlepšu i pored velikog interesovanja brojnih novinara iz poznatih štampanih i elektronskih medija, Saida je za "Vesti" rekla:

Z. Vicelarević
 

- Pre svega hvala najlepše ljudima koji su bili uz mene i koji su me podržavali. Veliko hvala mojim roditeljima i mojim prijateljima, a najveća zahvalnost ide na adresu moje najbolje prijateljice Danijele Grabež, koja je od početka uz mene. Takođe hvala i "Vestima" na lepim čestitkama i podršci. Presrećna sam. Još uvek sam toliko uzbuđena i verovatno ću tek narednih dana postati svesna šta mi se dogodilo. Zaista nisam očekivala pobedu. Bilo je toliko lepih i pametnih devojaka - kaže Saida.

Novokrunisana mis Hesena kaže za sebe da je obična devojka, da je srećna, lepo se oseća, voli izlaske, druženja sa prijateljima, jednom rečju hedonista. Kaže da su joj roditelji najveći uzor i podrška u životu. Prijateljicu Dacu gleda kao sestru. Smatra da je veoma važno da lepa žena bude obrazovana i poslovno ostvarena i zato joj je na prvom mestu obrazovanje gde želi da napreduje.

Z. Vicelarević
 

Na temu ljubavi i momka Saida nam je otkrila:

- Srećna sam. Sreća je kod mene vidljiva i transparentna, a partnerstvo i veza su nešto što se pre svega nosi u srcu. Moje srce je ispunjeno i to mi je dovoljno i to čuvam samo za sebe.

Planira manekensku karijeru

 

O promenama u njenom životu nakon što je proglašena misicom, Saida kaže:

- Ova pobeda mi je već donela dosta lepih stvari. Pre svega sam mnogo srećna, a planiram da nastavim karijeru u ovom pravcu. Od izuzetnog značaja mi je bilo ovo takmičenje. Razlog je jasan, volim da šetam pistom i uživam u svakom koraku na njoj. Želela bih da ostvarim ozbiljnu i profesionalnu karijeru u manekenstvu. To mi je i cilj i za to se i borim. Već sam dobila ugovore, vaučere i naravno da ću biti na svim ceremonijama otvaranja. Među brojnim nagradama dobila sam i vaučer za odmor u Turskoj i fotošuting u Istanbulu i Alanoju.

Saida se za takmičenje pripremala četiri nedelje. Prema njenim rečima svaka devojka bi trebalo da se bavi sportom, jer je to zdrav način života. Učestvovala je i na takmičenju za Mis SP 2018. godine na kome su učestvovale najlepše predstavnice svih učesnika fudbalskog prvenstva u Rusiji, na kome je bila druga pratilja.

Z. Vicelarervić
Očarala već u prvom krugu: Saida Rovčanin

Haljina iz Novog Sada

Lepa Prijepoljka je zahvaljujući najboljoj prijateljici Danijeli - Daci Grabež blistala na sceni.

- Daca je specijalno zbog haljine otputovala za Srbiju, u Novi Sad, gde je pronašla sve što je potrebno, a za stajling smo se nas dve pobrinule.

Saida sve sama finansira od plate koju zarađuje kao viša službenica u jednoj poznatoj firmi u Darmštatu. Njeni roditelji, otac Šapko Rovčanin je rođen u Prijapolju, a majka Alma Luinović, poreklom je iz Sarajeva.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online