Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 03.10.2018.
13:15
Gloria.rs, Vestionline A

Priča Amerikanke koja je optužila Kristijana Ronalda za silovanje

Nakon što je nemački Spiegel objavio priču o Amerikanki koja je optužila jednog od najboljih fudbalera sveta Kristijana Ronalda za silovanje, policija Las Vegasa je otvorila istragu, prenose mediji.

EPA/Alessandro Di Marco
Kristijano Ronaldo

Ronaldo je demantovao navode nemačkog lista da je 2009. godine silovao 34-godišnju Katrin Majorgu u hotelskoj sobi u Las Vegasu, a njegovi advokati su najavili tužbu.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kathryn #Mayorga: "Cristiano Ronaldo 2009-ci ildə mənə təcavüz etdi".

Објава коју дели Dünya Futbolu (@dunyafutbolu5) дана 28. Сеп 2018. у 8:50 PDT

Ketrin Majorga, 34-godišnja profesorka, optužila je fudbalera Juventusa Kristijana Ronalda da je seksualno zlostavljao 2009. godine u Las Vegasu. Ona je u izjavi za nemačke medije priznala da je Ronaldo, kao superzvezda svetskog fudbala, platio da o tome ćuti.

List je objavio da su se Majorga i Ronaldo sreli u noćnom klubu, gde je ona radila.


Tog 12. juna 2009. godine, igrali su i gledali jedno drugo. Nakon toga, Ronaldo je pozvao da pođe sa njim na žurku u hotel Palms Plejs. U apartmanu gde se žurka odvijala bio je bazen u koji su ljudi oko njih skakali.

Ona je, kako se navodi, otišla do kupatila kako bi se presvukla a za njom je ušao Ronaldo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Woman goes public with rape claim against Ronaldo~irishtimes.com A US woman has gone public with her claim that soccer star Cristiano Ronaldo raped her in a Las Vegas hotel nine years ago. Kathryn Mayorga, a 34-year-old Las Vegas native, tells Germany’s Der Spiegel magazine she met the Portuguese soccer player in the city’s “Rain” nightclub in June 2009. Later, in his penthouse in the Palms Place Hotel, she claims the player raped her anally, then apologised. Lawyers for Ronaldo on Friday said they would sue the magazine for publishing “blatantly illegal” accusations. Ronaldo’s lawyer Christian Schertz said in a statement the report was “an inadmissible reporting of suspicions in the area of privacy”, and that he would seek legal redress for his client from the magazine. In January 2010, Mayorga and Ronaldo agreed a $375,000 settlement in which she agreed to drop all charges in exchange for the payment. Mayorga, who studied journalism before working as a model, says she signed the settlement out of fear. “I didn’t want a trial, nobody should know what happened to me,” she told the magazine. But silence had not helped her process the experience, she said, and she had given up her job as a school teacher. She hired a new lawyer who questions the legality of the out-of-court settlement. He showed Der Spiegel a preliminary version of a statement about the night, allegedly from Ronaldo. In it he says: “’I took her from behind, the rough way . . . she said ‘no’, and ‘don’t do that’ several times. Afterwards I apologised.” His admissions vanished from later versions of the statement, the magazine claims. In 2009, Mayorga worked in “Rain” as a promoter, financing her studies by encouraging guests to have fun and drink more. “There was champagne but I only drank a bit as I was on a diet,” she said. Visit https://www.irishtimes.com/sport/soccer/woman-goes-public-with-rape-claim-against-ronaldo-1.3645148?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com for full story #ronaldo #cristianoronaldo #rape #allegation #uswoman #lasvegas #rapeclaim #juventus #realmadrid #settlement #fear #mayorga #soccer #football #portugese #sport

Објава коју дели booboodigital (@booboodigital) дана 29. Сеп 2018. у 7:25 PDT

- Tražio je od nje da dodirne njegov penis, kada je odbila zatražio je poljubac, a nakon poljupca je pokušao da iznudi "nešto više". Ketrin Majorga je uspela da ga odbije. Pomislila je tada da neće više pokušavati. Ipak, nešto kasnije odvukao je u sobu, pokušao da joj skine donji veš, nakon čega ga je udarila u međunožje. Ipak, ni tu se nije zaustavio. Primorao ju je na imaju analni seks, bez lubrikanta i kondoma - piše list.

Majorga je ostatak večeri provela izbegavajući ga i jedino što mu je rekla je da ne želi da tako nešto izađe iz te sobe.

Sutradan je prijavila napad policiji u Las Vegasu ali nije želela da prijavi ko je osoba koja je seksualno zlostavljala…

Nekoliko meseci kasnije, fudbaler je Majorgi isplatio 375 hiljada dolara, a ona je potpisala da nikada neće govoriti o tome što se između njih dogodilo. Plašila se za svoju bezbednost, za sigurnost svoje porodice

Taj dokument se po prvi put pojavio u javnosti na platformi "Football Leaks" u proleće 2017. godine. U njemu je Majorga označena kao "Suzan K."

Nemački Spiegel je kontaktirao Majorgu nakon toga, a ona je odbila da komentariše bilo šta.

Kada su joj novinari došli na vrata - pobegla je.

Međutim, odlučila je da progovori, iako su Ronaldovi asistenti i stručnjaci za marketing na prvo pojavljivanje dokumenata reagovali oštrim demantijima. Zašto je progovorila?

Kao prvi razlog navodi se to što je promenila advokata. Drugi razlog je pojavljivanje i rast #MeToo pokreta i razotkrivanje velikog broja seksualnih prestupnika među poznatim ličnostima.

Kada je odlučila da sve ispriča, objasnila je da u početku nije mogla da veruje da je taj "poznati momak toliki jadnik", ali da nije bila svesna šta će se dogoditi.

Opisivala je sve detalje te kobne večeri boreći se sa emocijama i objašnjavala da je ćutala samo zbog straha, navodi nedeljnik.

Nemački list navodi da je od pojavljivanja dokumenata Kristijanu Ronaldu nekoliko puta ponuđeno da ispriča svoju verziju događaja od te večeri, ali je on to odbio. Sve navode o zlostavljanju demantovao je

Majorga je dala otkaz u školi i povukla iz javnosti, a jedino policija Las Vegasa koja je ponovo pokrenula istragu, zna gde se Amerikanka trenutno nalazi.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online