Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 27.07.2018.
09:38
republika.rs, Vestionline A

Suludi zahtevi holivudskih zvezda, a svi im udovoljavaju

Nema ničeg iznenađujućeg u činjenici da holivudske zvezde traže poseban tretman, ali iznenađuje koliko su pojedini razmaženi i što čak cele filmske ekipe učestvuju u tome da ispune njihove sulude zahteve.

EPA/Nigel Roddis
Džoni Dep

Kada je prihvatio ulogu u filmu "Gravitacija", Džordž Kluni je dostavio čitav spisak želja, a najpre da njegova prikolica bude smeštena pored jezera kako bi imao posebno pristanište uz maksimalnu privatnost.

Uz zahtev da ima i privatni košarkaški teren 24 sata na raspolaganju, njegova lista je koštala produkciju 125.000 dolara!

Omiljeni buntovnik Džoni Dep je jednom prilikom odlučio da ne uči tekst jer mu je to bilo suviše naporno, pa je dobio bubicu u uhu i njegove dijaloge je sve vreme snimanja čitala osoba angažovana samo zbog tog posla.

Džordž Lukas je dozvolio da se u "Napadu klonova" Semjuel L. Džekson pojavi sa ljubičastim mačem, a Majk Majers je ubedio reditelja i produkciju da ponovi snimanje "Šreka" i taj drugačiji naglasak glavnog lika kompaniju je koštao dodatnih pet miliona dolara.

Iako je i sam želeo da radi s Martinom Skorsezeom, Džeku Nikolsonu se uloga u filmu "Dvostruka igra" činila dosadnom.

Reditelju nije preostalo ništa do da popusti pred zahtevima legendarnog glumca, kao što je želja da se u jednoj sceni seksa prikaže vibrator, a u drugoj da ušmrkne kokain sa zadnjice glumice. Ni tu nije bio kraj, glumac kao veliki fan košarkaškog kluba LA Lejkers, na setu je zabranio da se bilo ko iz ekipe šeta s obeležjima Boston Seltiksa.

Zahtev je bilo i teže ispuniti budući da su se radnja filma i snimanja odvijali upravo u Bostonu.

Marlon Brando je na snimanju filma "Ostrvo doktora Moroa" najpre tražio da u svim scenama njegov lik nosi belu maramu na glavi, a potom da mu partner patuljak bude u svim scenama, i to identično odeven. Orson Vels je za film "Crna ruža" tražio od producenata da njegovi kostimi budu postavljeni skupim krznom kanadske kune. Iako se unutrašnjost kostima nije mogla videti na filmu, glumcu je udovoljeno.

Denijel Dej Luis je poznat po specifičnim metodama uživljavanja u lik i teškom karakteru. Tako je bilo i kad je glumio muškarca koji je praktično nepokretan u filmu "Moje levo stopalo".

Luis je po ceo dan bio "u liku" i nije izlazio iz invalidskih kolica, pa su članovi ekipe morali ne samo da ga guraju svuda po setu već i da ga hrane jer njegov lik to nije mogao da radi sam.

Ništa manje tešku narav nije pokazao ni Vesli Snajps tokom snimanja "Blejda" jer je, prema navodima, sve vreme u svojoj prikolici na setu pušio travu i izlazio samo kad bi trebalo da snimi kadrove izbliza. U nekom trenutku se čak posvađao s rediteljem, pa je do kraja snimanja s njim komunicirao samo preko pisanih poruka.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online