Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 26.06.2018.
10:27
Vestionline A

Žurka za pamćenje: Željko priredio spektakl za 12.000 ljudi

Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora, Željko Joksimović, održao je veliki koncert pred više od 12.000 ljudi na punom stadionu Tašmajdan u Beogradu! U svom stilu priredio je nezaboravan provod i žurku za pamćenje.

Luka Pilipovic
Napravio odličnu atmosferu na koncertu: Željko Joskimović

Poznati izvođač je, na oduševljenje publike, koncert započeo numerom "Ljubavi", a zatim su se u sjajnoj atmosferi koja je vladala tokom čitave večeri smenjivali hitovi poput "Libero", "Drska ženo plava", "Ponelo me", "Vreteno", "Najmoje"... Publika je đuskala uz brze numere, i u glas pevala brojne Željkove hitove do dugo u noć.

- Uzbuđen sam zbog ovakve veličanstvene atmosfere, kao i činjenice da sam hiljadu i prvi put pred mojom publikom. Hvala svima na izuzetnoj podršci i činjenici da su ispunili stadion do poslednjeg mesta, iako je radni dan, i iako smo morali da pomeramo prethodni termin. Još jednom se pokazalo da imam najbolju publiku na svetu, a od Taša smo napravili najveću diskoteku na otvorenom na Balkanu - rekao je Joksimović na početku nastupa, nakon čeka je žurka počela, praćena vrhunskom produkcijom i scenskim efektima koje je priredio tim Minacorda i Melos estrade.

Specijalna podrška Željku je stigla od odeljenja IV/5 iz njegove škole u Valjevu, odakle je došlo oko 60 gostiju.

- Srećan sam što su došli, i uveličali ovaj koncert. Ovo je ujedno i svojevrsna proslava 27 godina mature. To su sve moji prijatelji i dragi ljudi - dodao je Joksimović.

Luka Pilipovic
Taš dupke pun: Publika pevala sa Željkom uglas

Jubilarni koncert uveličala je i specijalna gošća Jelena Tomašević sa kojom Joksimović sarađuje dugi niz godina, a koja je izvela par svojih numera na radost publike.

- Dugujem ovom čoveku neizmernu zahvalnost za sve što je učinio za mene tokom karijere - rekla je Jelena po izlasku na binu.

U VIP zoni Tašmajdana našle su se brojne poznate ličnosti koje su došle da zajedno sa popularnim muzičarem obeleže koncert. Među njima su bili Marina Visković, Vesna Dedić, Nenad Knežević Knez, Sandra Perović, Čedomir Jovanović, Mlađan Dinkić i drugi. Na koncertu je bila i Željkova supruga Jovana koja se sjajno provodila uz zvuke hitova.

POVEZANE VESTI

ŠOUBIZNIS Hiljaditi, a prvi
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online