Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 12.06.2018.
16:50
republika.rs A

Kluni plakao tokom govora njegove supruge Amal (Video)

Slavni holivudski glumac Džordž Kluni dobio je nagradu za životno delo na 46. dodeli ovih nagrada u Los Anđelesu. Njegova supruga Amal tom prilikom održala je govor koji je rasplakao ovog poznatog holivudskog šmekera.

EPA/Paul Buck
Džordž Kluni sa suprugom na dodeli nagrade za životno delo

- Mnogo mi je lakše da se obraćam sudu u ime svojih klijenata, nego da pričam javno, kao što to sada prvi put činim, o svom suprugu - započela je Amal svoj govor i nastavila.

- Ali, ovoga puta to radim jer sam veoma ponosna na sve što je postigao. Evo nekoliko stvari koje ne znate o Džordžu. Pre svega, on je džentlmen. On je džentlmen u svakom smislu te reči, na način koji je tako redak u današnje vreme, možda čak i staromodan. Svako ko ga zna, čak i oni koji su mu politički neistomišljenici, i oni sa kojima je imao profesionalnih neslaganja, reći će vam sve najbolje o njegovim manirima. Svaki put kada ga posetim na snimanju, ekipa mi priča o tome da se Džordž uvek zalaže za one najugroženije - istakla je Amal.

Amal je otkrila i šta se desilo kada je upoznala glumca. 

- Iako Džordž skromno svoj uspeh uglavnom pripisuje sreći, verujem da je za to ipak zaslužan njegov neverovatan talenat i karakter. Oni su ga doveli tu. A ti kvaliteti čine ga i sjajnim suprugom i ocem. Upoznala sam Džordža kada sam imala 35 godina i već se pomirila sa činjenicom da ću ostati usedelica. Onda smo počeli da se zabavljamo i krijemo se u mom stanu u Londonu, a ubrzo sam osetila da, šta god da se desi, ne želim nikada više da budem ni sa kim drugim.

Nisam mogla da spavam kada smo razdvojeni. Govorili su mi da se smeškam kao nikada pre kad god bih čitala njegove poruke i pisma koja mi je krišom stavljao u torbu. Pet godina kasnije, ništa od toga se nije promenilo.

On je osoba kojoj se neizmerno divim, koja me oduševljava i čiji me osmeh svaki put rastopi - rekla je ona a onda se direktno obratila svom suprugu

- Ljubavi, sa tobom sam pronašla ljubav za koju sam se samo nadala da postoji. A gledajući te sa našom decom, Elom i Aleksanderom, najsrećnija sam na svetu. Ti ispunjavaš naš dom smehom i srećom, a tako je bilo i pre nego što su naša deca učinila da "da-da" postane Betmen, lisica koja govori i prijatelj Meri Popins.Tako sam ponosna na tebe, ljubavi moja. Čestitam ti na ovom izuzetnom priznanju koje dobijaš večeras. Ponosna sam na tebe, a znam i da će naša deca, kada saznaju šta si radio, a i ko si ti, biti jednako ponosna - završila je ona.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online