Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 18.05.2018.
13:18
Vestionline A

Šest di-džejeva na dva stejdža u Barutani: Deborah de Luca i Lexlay zvezde večeri

Tehno diva Deborah de Luca nastupiće večeras u Barutani, na Kalemegdanu, a pridružiće joj se Lexlay, španski di-džej, producent i vlasnik izdavačke kuće "Happy Techno Music". Kao podrška, na bini će se naći Andrew Meller, jedan od naših najboljih producenata elektronske muzike i Roxa, mladi predstavnik domaće elektronske scene.

Promo (Blender)
Deborah de Luca 

Ove večeri, klub Barutana postaje bogatiji za još jedan stejdž, pod nazivom "Headroom", koji će te večeri ugostiti di-džej kolektiv Slippery People, čuven po energičnim setovima punim dancefloor dragulja prožetih plesnim ritmovima i zanosnih vokala koji najviše podsećaju na starije disko zabave. 

Jedna od najatraktivnijih dama svetske elektronske scene, Deborah de Luca, na listi je najtraženijih ženskih di-džejeva današnjice. Nastupala je u mnogim velikim klubovima i na najznačajnijim muzičkim festivalima širom sveta, a posle ovogodišnjih gostovanja po Australiji, Severnoj i Južnoj Americi i širom Evrope, ova harizmatična Italijanka se vraća u Beograd. Muzika koju pušta je za samo nekoliko godina postala popularan brend, prepoznatljiv po kvalitetnoj fuziji hard tehna i minimalnog zvuka, a sama Deborah sinonim za strast, jak karakter i harizmu. 

Lexlay već više od decenije svetu predstavlja svoj pogled na muziku. Vođen svojim veselim i pozitivnim karakterom, našao se među poštovanim artistima internacionalne muzičke scene. On je sinonim za radost, osveženje i strast, a pred debi nastup u Beogradu publici poručuje:

- Možete očekivati pregršt energije, pozitivnih vibracija i odlične muzike za plesni podijum. Vrteću teh-haus i tehno i nadam se da će ljudi otići svojim domovima sa velikim osmehom na licu.

Andrew Meller je autor sa preko 60 izdanja u diskografiji, koji kombinuju korene fank, tehno, disko i haus muzike. Zahvaljujući remiksu pesme Born Slippy (Underworld) ostavio je trag na globalnoj elektronskoj sceni. Njegova verzija ove pesme našla se u setovima mnogih di-džej zvezda, među kojima su Carl Cox, Nicole Moudaber i Paco Osuna. Odlikuje ga jedinstvena tehnika i odabir traka, a njegovi setovi predstavljaju idealnu kombinaciju haus, teh haus, progresiv i tehno zvuka.

Predstavnik mlađe generacije domaće elektronske scene, Roxa, prepoznatljiv je po jedinstvenom teh haus zvuku. Pored di-džejinga, Roxa se intenzivno bavi i produkcijom, a svoj prvi EP "Gorilla Groove" objavio je za rusku izdavačku kuću "Baikonur Recordings", a uskoro možemo očekivati i izdavanje drugog EP-a pod nazivom "Hood Style". 

Ulaznice za ovaj događaj nalaze se u prodaji putem mreža "Eventim" i "Gigs tix" po ceni od 1190 dinara za regularne karte i 1790 dinara za VIP. 

FB event: www.facebook.com/events/1378543205583647

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online