Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 16.04.2018.
08:28
S. Đurić i D. Petrović - Vesti A

Biković kao Kazanova

Miloš Biković važi za najvećeg zavodnika među glumcima. Iako se trudi da privatan život zadrži za sebe, nije tajna da njegovom šarmu nisu odolele mnoge srpske, ali i ruske lepotice s obzirom na to da već godinama gradu uspešnu karijeru i u Rusiji. Nakon nedavnog raskida sa ruskom glumicom Aglajom Tarasovom, uplovio je u romansu sa srpskom lepoticom Barbarom Tatalović koju je, prema pisanju medija, čak i zaprosio.

V. Sekulić
Neodoljiv: Miloš Biković

- I ja sam to čula, baš me interesuje kakav će biti nastavak. Nemam komentar - rekla je Barbara ne želeći da otkriva detalje romanse sa poznatim glumcem.

Iako dosta stariji Milutin Karadžić, koji važi za večitog neženju, često se može videti u društvu mlađih i atraktivnih žena.

- Ne smeta mi kada me povezuju s mlađim damama, bolje to nego s muškarcima! Uopšte nisam veliki zavodnik iako pričaju tako. Imao sam mnogo manje veza nego neki drugi, pa se njima to ne pripisuje, nego meni. Ispade da sam bio sa pola estrade, pola Beograđanki, iako nema istine u tome. Žene vole da budu u mom društvu i to je jedna priča, e sad da li bi me želele za bračnog supružnika za ceo život, to je već nešto potpuno drugo - rekao je u jednom intervjuu Mima.

Među najveće zavodnike među glumcima spada i Sergej Trifunović, a poduži je spisak poznatih i manje poznatih lepotica s kojima je bio. Ali, on nikada ne priča o svojoj privatnosti, pa je pitanje šta je od svega toga istina, a šta samo spekulacije.

Bata i sedam žena

Za najvećeg zavodnika među glumcima važio je Mihajlo Bata Paskaljević. Iako je umro još pre 14 godina, o njegovim zavodničkim uspesima priča se i danas. Zvanično, imao je pet brakova mada ima i onih koji tvrde da je čak sedam puta stao pred matičara. Često je govorio da postoje tri stvari koje nikad neće odbiti - ulogu, čast u kafani i žene. U trećem braku sa Brazilkom Renildom dobio je sina Zoju koji živi u Nemačkoj.

Andrija Milošević bio je nemirnog duha sve dok nije sreo koleginicu Aleksandru Tomić koja je, čini se, uspela da ga ukroti.

- Nikad nisam bio čovek od skandala. Uvek sam se trudio da budem korektan i da se u nekoj normalnoj meri zabavljam i zezam. Moj duh je takav, ja sam pozitivac. Ljubav je teška i obavezujuća, traži žrtvu i nije za svakoga zato samo retki dožive istinsku sreću. Ali ja sam redak tip, tako mi je majka rekla i ja joj verujem - kazao je Andrija.

A. Čukić
Grabi napred: Branislav Lečić

Zaljubljen u život

Branislav Lečić bio je i ostao jedan od najvećih zavodnika među glumcima iako već gazi sedmu deceniju. Ženio se dva puta, ima troje dece, ali krah braka sa tri decenije mlađom i atraktivnom voditeljkom Ninom Radulović nije poljuljao njegovu veru u ljubav.
- Nikada nisam prestao da verujem u ljubav, to je sila koja nikada ne sme biti potcenjena, ona uvek ume da vas iznenadi. Zaljubljen sam u život i to je moja glavna ljubav. Sve drugo dođe i prođe i to ne možete da predvidite - kazao je jednom prilikom Lečić i dodao:
- Spadam u one ljude koji se ne osvrću previše. Imam utisak da čovek treba da svoj život iskoristi tako što će konstantno grabiti napred. Bogu hvala, ja za to imam energije i tako i guram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online