Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 28.03.2018.
08:39
Vestionline A

Ovi glumci su odbili kultne uloge koje su drugima donele slavu

U svetu filmova i TV serija mnogo toga zavisi od dobrog kastinga, a neke nezaboravne uloge danas je nemoguće zamisliti s drugim glumcima.

EPA/Larry W. Smith
Kortni Koks

Ipak, da su se neke stvari malo drugačije odigrale, danas bi nam verovatno bilo nezamislivo da gledamo belog Džordža Konstancu ili "tatu iz Malkolma" u seriji koja je proslavila Metjua Broderika.

Ovo su glumci koji su zamalo zaigrali neke od najpoznatijih TV uloga.

Djevid Duhovni kao Deni, Džoi ili Džesi (Puna kuća)
Iako je danas u ovim ulogama teško zamisliti bilo koga osim ove trojice, Dejvid Duhovni jednom prilikom je otkrio da je bio na audiciji i da su u ponudi bile sve tri uloge. Ipak, čovek kojeg znamo kao agenta Moldera, na kraju je odbio ponudu.

Koni Briton kao Olivija Pop (Skandal)
Nakon što su prihvatili scenario i odlučili da snime seriju, čelnici ABC-ja sugerisali su Rondi Rimš da bi u glavnoj ulozi trebalo da se pojavi Koni Briton. Rimš im je samo kratko odgovorila: "Bila bi to odlična uloga za Koni, ali Olivija je crnkinja."

Aleks Bornstajn kao Suki (Gilmorovi)
Mnogi je danas znaju prvenstveno po glasu koji pozajmljuje u animiranoj seriji "Porodični čovek", ali svojevremeno je izabrana za ulogu Suki. Štaviše, čak je snimila i pilot epizodu, ali je na kraju morala da odustane zbog ugovora koji je potpisala sa MadTV.

Ivan Reon kao Džon Snou (Igra prestola)
Nakon što smo jednom videli Reona u ulozi sadističkog manijaka Remzija Boltona, vrlo ga je teško zamisliti u ulozi pravednog Džona Snoua, ali upravo je on bio jedan od kandidata za ulogu koja je na kraju pripala Kitu Haringtonu. Reon je na kraju ipak dobio jednu od uloga.

Megi Sif kao Pegi Olson (Ljudi sa Menhetna)
Iako je na kraju završila u seriji, Megi Sif je prvobitno želela ulogu Pegi. Što je verovatno i bolje jer Pegi nije seksi lik, a Megi to definitivno jeste.

Kortni Koks kao Rejčel Grin (Prijatelji)
Nakon što su joj ponudili ulogu Rejčel, Kortni je producentima priznala da bi ipak radije glumila Moniku. I imala je dobar osećaj.

Metju Broderik/Džon Kjuzak kao Volter Vajt (Čista hemija)
Pre nego su je ponudili Brajanu Kranstonu, uloga Voltera Vajta prvo je ponuđena Broderiku i Džonu Kjuzaku, ali su je oni odbili. I koliko god se činilo suludim ulogu ponuditi bilo kome osim Kranstonu, treba biti realan i prisetiti se da rečenica "dajmo ulogu tati iz Malkolma u sredini" ne zvuči ništa manje suludom.

Adam Skot kao Džim Halpert (The Office)
Adam Skot neprestano glumi ljigavce iako je u odličnoj "Parks & Rec" pokazao da može da glumi i simpatične likove. S druge strane, Džon Krasinski idealan je izbor za simpatičnog Džima Halperta iako ima i ciničnu stranu koja bi bila savršena za Skota.

Rob Lou kao Derek Šepard (Uvod u anatomiju)
U ovo zapravo i nije toliko teško poverovati jer je i Rob Lou klasični “slamatelj ženskih srca” pa ga nije nemoguće zamisliti i u ulozi Mekdrimija. Ipak, on je ulogu odbio i pojavio se u seriji "Dr. Vegas".

Majkl Kiton kao Džek Šepard (Izgubljeni)
Lik Džeka Šeparda prvobitno je trebalo da bude ubijen već u pilotu i Kiton je pristao na ovaj kratki angažman, ali čim je odlučeno da će Džek biti jedan od glavnih likova, slavni glumac se povukao iz projekta jer bi to bila prevelika obaveza, piše Index.

Met Leblank kao Fil Danfi (Moderna porodica)
Iako će Met Leblank zauvek biti Džoi iz "Prijatelja", svojevremeno su razmišljali o tome da ga angažiraju u ulozi Fila Danfija, ali glumac je ponudu odbio jer je znao da to nije uloga za njega.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online