Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 14.02.2018.
15:11
blic.rs, Vestionline A

Marina Tucaković operisana, sledi oporavak

Jedan od najpoznatijih tekstopisaca na Balkanu, Marina Tucaković, juče je operisana na Institutu za onkologiju u Beogradu, saznaje "Blic".

M. Karović
Sledi oporavak nakon operacije

Naime, Marina je prošle nedelje, na nagovor svoje prijateljice, folk dive Cece Ražantović, koja joj pruža podršku u ovim teškim danima, otišla kod lekara i zadržana je na onkologiji gde se lavovski bori s opakom bolešću.

Kada joj je stanje stabilizovano, stručni tim lekara odlučio je da je podvrgne operaciji koja je obavljena juče.

Nakon završene operacije, tim doktora koji vodi računa o Tucakovićevoj sada prati njeno stanje i sledi proces opravka.

O Marininom zdravlju trenutno brine najbolji tim lekara i svi se nadaju dobrom ishodu.

- Lekari su rekli porodici da je najbitnije da ona psihički ostane jaka i da veruje u ozdravljenje jer je to bitan deo borbe sa opakom bolesti. Kako je Marina sarađivala sa veliki brojem javnih ličnosti, svi joj pružaju punu podršku i nude pomoć - kaže izvor "Blica".

A uz Marinu su svakodnevno suprug Aleksandar Radulović Futa i sin Milan, ali i dugogodišnja prijateljica i saradnica Svetlana - Ceca Ražnatović.

Ceca je ranije za "Blic" ispričala da je Marini sada potreban mir.

- Molim vas, Marini su sada, pre svega, potrebni mir i podrška svih nas koji je volimo da bi ovu bitku dobila. Na nama je da budemo uz nju - bilo je sve što nam je rekla Ceca kada smo je pozvali da je pitamo kako se sada oseća Marina, znajući da se ona ne odvaja od nje.

Kako saznajemo od njene bliske prijateljice, Marina ne gubi nadu da će sve proteći kako treba.

- Marina je poznata kao veliki borac i neko ko se nikada ne predaje. Nakon što je proživela najveću životnu dramu kada je izgubila sina, ona je postala psihički jača, ali nije mnogo marila za svoje zdravlje. Kada je saznala dijagnozu, Marina je porodicu, ali i sve bliske prijatelje odmah obavestila šta se događa. Iako su svi zabrinuti i non-stop je zovu da čuju kako se oseća i kakve su prognoze lekara, ona ih sve uverava da će biti sve u redu - ispričala je pre nekoliko dana Marinina bliska priajteljica.

Smrt sina ju je promenila

Marina Tucaković je osmehom oduvek krila bol. Najveća tragedija koju nikada neće uspeti da prežali je smrt voljenog sina Miloša, koji je preminuo 2008. godine. U jednom intervjuu priznala je da je pomišljala da sebi prekrati život posle gubitka.

- Najgori su bili ti prvi dani. Nekako vreme napravi ravnotežu. Možda surovo zvuči, ali okrenuta sam porodici, poslu, prijateljima... Nisam ni prva ni poslednja kojoj se to desilo, ali eto, kako svi, tako i ja - ispričala je Marina tada.

Mnogi njeni prijatelji kažu da ju je taj gubitak potpuno izbacio iz životnog koloseka i da se posvetila poslu kako bi lakše podnela bol. Misle da je zbog svega toga zapostavila sebe i svoje zdravlje.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online